28 / 04 / 2024

Erzurum okul tadilatı

Erzurum okul tadilatı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kent ve ilçelerdeki okulları tadilattan geçiriyor. Başkan Mehmet Sekmen `in talimatıyla hareket geçen Erzurum Büyükşehir`in mühendisleri, ilçelerdeki eğitim kurumlarını baştan aşağı yeniledi.

TOKİ'den Erzurum'a yeni okul müjdesi!

Yeni eğitim yatırımları için start veren TOKİ, Erzurum Palandöken'de 24 derslikli okul inşa edecek.

Erzurum Atlama Kuleleri'nin il tadilat çalışmaları mecliste!

Erzurum Atlama Kuleleri'nin il turizmine katkısı ve yapılan tadilat çalışmalarının maliyeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Niğde Çavdarlı Köyü'ndeki ortaokulun tadilat sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Çavdarlı Köyü'ndeki okul tadilatına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Buca'daki 40 okulda tadilat yapılacak!

BUCA Belediyesi, kentteki okullarda bakım ve tadilat çalışmalarını kapsayan "40 gün 40 gece 40 okul" projesinin 2. Etabının startını verdi.

TİKA Makedonya'daki 2 okulda tadilat ve ek bina yapacak!

TİKA Makedonya'daki Gostivar'da bulunan Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulunun mevcut binasının tadilatı ve ek bina inşasını öngören projenin protokolü TİKA ve okul yetkililerince imzalandı.

Tarsus Fahrettinpaşa İlk ve Orta Okulu 1 milyon TL'ye yenilendi!

Tarsus'ta yanan Fahrettinpaşa okulunda tadilat çalışmaları sona erdi. İçi ve dışında kapsamlı çalışma yapılan okul tadilatı için yaklaşık 1 milyon TL harcandı. Yadilat çalışmaları kapsamında okulun tüm elektrik ve diğer tesisatları tekrar yapıldı.

Antalya Belediyesi Demre'deki okul ve camileri onaracak!

Büyükşehir Belediyesi, Demre'de meydana gelen hortum sonrası, okul ve camilerin onarımını üstlendi. Büyükşehir 17 evin de tadilatını gerçekleştirecek.

Rize’de tadilatı devam eden okul eğitime açıldı!

Rize’de tadilatı devam eden okul eğitime açıldı, çocuklar tehlikeye rağmen demir iskelenin altından okula girip çıkıyor. Veliler duruma isyan etti.

TİKA Moğolistan’da 89 yıllık okulu yeniledi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Moğolistan'da başlayacak yeni eğitim ve öğretim dönemine bir okul tadilatı ile destek verdi.

Erzurum İstasyon Meydanı'na yeni proje!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in tarih ve eğitime yönelik talimatlarını tek tek uygulamaya geçiren Büyükşehir’in mimar ve mühendisleri, şehir genelindeki cadde, anıt, okul ve tarihi mekânları tek tek elden geçiriyor.

Erzurum İstasyon Meydanı yenileniyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in tarih ve eğitime yönelik talimatlarını tek tek uygulamaya geçiren Büyükşehir’in mimar ve mühendisleri, şehir genelindeki cadde, anıt, okul ve tarihi mekânları tek tek elden geçiriyor.

Erzurum Pasinler'e yeni okul inşa ediliyor!

Pasinler Kaymakamı Ali Ada, ilçede temelleri atılan ve yapımı devam eden okul inşaatlarını gezip, incelemelerde bulundu.

Erzurum'da okul çatıları Şubat'a kadar onarılacak!

Geçtiğimiz günlerde hızı saatte 80 kilometreyi aşan tipi ve fırtına sebebiyle okulların uçan çatıları Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından onarılıyor. Çalışmaların Şubat'ın ilk haftasına kadar tamamlanması planlanıyor.

Erzurum okul tadilatı Haberi

Erzurum okul tadilatı

Okul yönetimi, il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinin talepleri dikkate alınarak eğitim kurumlarında, dış cephe mantolama, dış ve iç cephe boyanması, seramik ve fayans kaplamaları, lavaboların tadilatı, elektrik tesisatının onarımı, vitrifiye malzeme montajı, mekanik tesisatın onarımı, pencere ve kapı doğrama işleri, peyzaj düzenlemesi, oyun alanları tasarımı, sundurma, ihata ve istinat duvarı, çatı ve yalıtım işlerinden oluşan tadilat ve onarım yapıldı. Söz konusu bakım ve onarım sonrası okulların iç ve dış görünümü modern bir yapıya büründü.


Eğitim kurumlarının önemi

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, okulların tadilatına yönelik yaptığı değerlendirmede, kentte eğitim kurumlarının bütün ihtiyaçlarının karşılanması için yoğun çaba içerisinde olduklarını kaydetti. Başkan Sekmen, "Şehrimizdeki eğitim kurumları ve milli eğitim camiasından aldığımız talepler doğrultusunda merkez ve ilçelerdeki okullarımızı baştan aşağı yeniledik. Yavrularımızın...