29 / 06 / 2024

Erzurum palandöken yatırımları

Erzurum palandöken yatırımları

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kardelen Tv’de yayınlanan Gündem Özel Programı’na konuk oldu.

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Türkiye'ye gelen doğrudan yatırımlar yüzde 13,1 arttı!

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Ermut, "Geçen yıl dünyada doğrudan yatırımlar yüzde 13 azalışla 1,3 trilyon dolar seviyesine gerilemişken, Türkiye'ye gelen doğrudan yatırımlar yüzde 13,1 artarak yaklaşık 13 milyar dolara çıktı." dedi.

TOKİ Erzurum Palandöken sözleşme tarihleri!

TOKİ Erzurum Palandöken sözleşme tarihleri 3+1 konutlar için bugün itibariyle başlıyor ve 29 Ağustos'a kadar sürüyor. Projede emeklilere 176 konut ayrıldı.

Mehmet Sekmen'den Hınıs yatırımlarına yakın markaj!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Hınıs'ta hayata geçirilen yatırımları denetledi.

Erzurum'da hangi yatırımlar yapılacak?

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Yönetim Kurulu Üyelerine Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yaptığı yatırım ve projeleri anlattı.

Binali Yıldırım'dan Erzurum yatırımlarına tam not!

Başbakan Binali Yıldırım, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yürüttüğü yatırım, hizmet ve projeleri hakkında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’den brifing aldı. Başbakan Yıldırım brifing sonrası Büyükşehir’in yatırımlarına tam not verdi.

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı kurası ne zaman?

Daire fiyatları 119 bin 826 TL'den başlangıç gösteren TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı'nda satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı kurası ne zaman?

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı son başvuru günü!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı son başvuru günü 17 Aralık 2015 olarak belirlendi. Kurası 24 Aralık 2015 tarihinde çekilecek olan projede başvurular T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekimi 2015!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekimi 2015 kapsamında 589 adet daire satışa sunuluyor. Aylık 499,28 TL taksitle ödeme yapılabilen projede başvurular T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek.

Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ kura çekilişi!

Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ kura çekilişi 24 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek. Aylık 499,28 TL taksitle daire sahibi olunabilen projede başvurular T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek.

Erzurum'da altyapı yatırımları sürüyor!

6360 Sayılı yeni yasayla Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (ESKİ) bağlanan Palandöken, Aziziye ve Yakutiye merkez ilçelerindeki mahallelere 2.5 milyon maliyetli içme suyu ve kanalizasyon yatırımı yapıldı.

Orhan Erzurum:Giresun 'da yatırımların önünü açacağız!

MHP Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum, Giresun’u ayağa kaldıracak projelerle yola çıktıklarını ve seçilmeleri halinde kentte yatırımın önünü açacaklarını söyledi. Erzurum, ulaşım öncelikli çalışacaklarını dile getirdi.

Türkiye'nin en başarılı emlak yatırımları belirlendi!

Bu sene ikincisi düzenlenen En Başarılı Emlak Yatırımları 2012 Araştırması Ödül Töreni, dün akşam Taksim Grand Hyatt İstanbul Otel'de yapıldı...

Erzurum palandöken yatırımları Haberi

Erzurum palandöken yatırımları


Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kardelen Tv’de yayınlanan Gündem Özel Programı’na konuk oldu. Gazeteci-Yazar Esat Bindesen ile İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez’in hazırlayıp sunduğu programda gündeme dair açıklamalarda bulunan Başkan Sekmen, Erzurum’un yatırım ve projelerle çok iyi bir konuma ulaştığını ifade etti. Sekmen, şöyle dedi: “Şehir büyüdü, şehrimizin çapı 300 ile 380 kilometre arasında değişiyor. Ama buna rağmen geldiğimiz günden beri mahalle statüsüne geçen köylerimizin su ve kanalizasyonu ile grup yolları üzerinde özellikle duruyoruz. Yeni yaptığımız su tesisatlarına yangın vanaları koyuyoruz. İstiyoruz ki eski adıyla köylerimiz yeni adıyla mahallelerimiz kısa zamanda daha temiz, altyapı çalışmaları tamamlanmış, çevre düzenlemesi yapılmış bir hale gelsin. Şuanda 300 yerde Büyükşehir Belediyemizin çalışması söz konusu. Grup yollarının asfaltlamasına önem veriyoruz. Bu sene...