30 / 04 / 2024

erzurum palandökent kentsel dönüşüm

erzurum palandökent kentsel dönüşüm

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Erzurum ve ilçelerini ziyaret ederek, TOKİ şantiyelerinde incelemelerde bulundu. Turan, Erzurum Palandöken’de inşaatı devam eden 600’e yakın konutun bu yaz itibariyle tamamlanacağını bildirdi.

Erzurum Palandöken TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Erzurum Palandöken 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzurum Palandöken ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzurum Palandöken ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzurum Palandöken sosyal konut projesi... 

Erzurum Palandöken'de 23.3 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Erzurum Palandöken Belediye Başkanlığı, Erzurum ili, Palandöken ilçesinde yer alan 4 arsayı toplam 23 milyon 343 bin 705 TL muhammen bedelle satıyor.

Erzurum Palandöken Belediyesi'nden 76 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Erzurum Palandöken Belediyesi, Erzurum ili, Palandöken ve Yakutiye ilçelerinde yer alan 12 gayrimenkulü 75 milyon 975 bin 685 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Erzurum Palandöken'de 50 yeni konut inşa edecek! 

Dar gelirli aileleri düşük peşinat bede taksitlerle ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Palandöken'de 50 yeni konut hayata geçirecek.

Erzurum Palandöken'de 9.3 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken'de yer alan 4 adet arsayı 9 milyon 346 bin 392 TL bedelle satışa çıkardı.

Erzurum Palandöken'de 45 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu ve arsası!

Erzurum Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş. San.Tic.A.Ş., Erzurum ili, Palandöken ilçesi, Şehit İsmail Aksu Mahallesi, 1421 ada 6 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve arsasını 45 milyon TL'ye satıyor...

Erzurum Palandöken'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Erzurum Palandöken'de bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Erzurum Palandöken 642 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Ümraniye Elmalıkent Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı!

Ümraniye Belediyesi’nin kentsel dönüşüm anlamında attığı önemli adımlardan biri olan Elmalıkent Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm ofisi açıldı.

Erzurum Veyisefendi'deki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi yapıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Veyisefendi Mahallesi'nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yeni konutların anahtar teslimini gerçekleştirdi.

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kentsel dönüşüm hızlandı.  Termal turizm potansiyellerini bünyesinde bulunan Ilıca Mahallesi'nin yeni projelerle cazibesinin yükselteceği açıklandı.

Halk GYO Erzurum Palandöken arsası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Erzurum merkezli "Palandöken Arsası"nın 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Erzurum Palandöken 2. Etap TOKİ başvuruları sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzurum Palandöken Hüseyin Avni Ulaş 2. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

erzurum palandökent kentsel dönüşüm Haberi

erzurum palandökent kentsel dönüşüm

TOKİ Başkanı Turan, Erzurum’da gerçekleştirdiği incelemelerinin yanı sıra, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ile görüşmelerde bulundu.


Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan TOKİ Başkanı Turan, “Büyükşehir Belediyesi ile İdaremizin yürüttüğü çalışmaları hızlandırarak arttırmak amacıyla ekibimizle birlikte Erzurum’a geldik. Erzurum’da şu anda Mal Meydanı olarak adlandırılan bölgede Palandöken’de 600’e yakın konutumuzun bu gün itibariyle kazıları yapılıyor. İnşallah bu yaz kaba inşaatı tamamlanmış olacak.” dedi.


“Yeni bir şehir merkezi inşa ediyoruz”


Aziziye İlçesi’ne bağlı Ilıca merkezindeki projenin şantiyesinin çalışmalara başladığını ifade eden TOKİ Başkanı Turan, sadece Aziziye değil Erzurum’un tamamına değer katacak bir proje gerçekleştirdiklerini ifade etti. Turan, “Yeni bir şehir merkezi inşa ediyoruz. Tarih ile geleceği buluşturacak bir çarşı...