25 / 08 / 2024

erzurum röleve ve anıtlar bölge müdürü

erzurum röleve ve anıtlar bölge müdürü

Röleve ve Anıtlar Bölge Müdürü Suat Bakır sorumluluk alanlarında bulunan 8 ildeki tarihi evlere önemli değer veriyor...

Röleve Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Röleve Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Cihan Yılmaz tarafından kuruldu.

Multikent Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Multikent Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Ulaş Akbal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım 2014 tarihinde Papatya Residence 2 Esenyurt'ta kuruldu.

TOKİ Karabük, Giresun, Kırıkkale ve Rize hizmet alımı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük, Giresun, Kırıkkale ve Rize İllerinde Zemin Etüd Raporlarının Hazırlanması Hizmet Alımı İşi hizmet alımı bugün açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü hizmet binasına Güvenli Yeşil Bina belgesi verildi!

Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) ilk "Güvenli Yeşil Bina" belgesi Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü hizmet binasına verildi. Görkem Gençtürk de binalarının enerji kullanımında cimri, çevre dostu bir yapı olduğunun tescillendiğini kaydetti.

Yıldırım ve Osmangazi'den dönüşüm birliği!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ' Kentsel Dönüşüm ' projesini masaya yatırdılar. Yıldırım ve Osmangazi' den dönüşüm birliği...

Baynouneh Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baynouneh Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, Y Omair Yousef Ahmed Almheiri tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ekim'de Beşiktaş, Barbaros Bulvarı'nda kuruldu.

Vartaş Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Vartaş Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kartal Şubesi, Sarp Yentür Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ekim'de Kartal'da kuruldu.

Altınyaprak İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Dayanıklı Tüketim Malları Nakliye Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Altınyaprak İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Dayanıklı Tüketim Malları Nakliye Sanayi Ticaret Şirketi, Güler Karaltı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ekim'de kuruldu.

TOKİ Karabük, Giresun, Kırıkkale ve Rize hizmet alımı ihalesi 31 Ekim'de!

TOKİ Karabük, Giresun, Kırıkkale ve Rize İllerinde Zemin Etüd Raporlarının Hazırlanması Hizmet Alımı İşi hizmet alımı 31 Ekim 2014'te açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Asson Yapı Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asson Yapı Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Tamer Son Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Ekim'de Kartal, Orta Mahallesi, Yalnızselvi Caddesi'nde kuruldu.

İmprode Proje Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İmprode Proje Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Melik Özkan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim 2014 tarihinde Bakırköy, Yenimahalle Mektep Arkası Sokak'ta kuruldu.

Glamour Turizm Otel Gıda İnşaat Yatırım ve İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glamour Turizm Otel Gıda İnşaat Yatırım ve İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhterem Turantaylak, Mehmet Baran Demir tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kapasite Artırımı ve Korunan Alanlardaki Uygulamalar eğitimi Zonguldak'ta gerçekleştirildi!

Kapasite Artırımı ve Korunan Alanlardaki Uygulamalar eğitimi Zonguldak'ta gerçekleştirildi. Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğünün 2014 yılı ikinci eğitimi 25/27 Eylül tarihleri arasında, yaklaşık 130 kişinin katılımıyla Zonguldak’ta gerçekleştiril

erzurum röleve ve anıtlar bölge müdürü Haberi

erzurum röleve ve anıtlar bölge müdürü

Erzurum Röleve ve Anıtlar Bölge Müdürü Suat Bakır sorumluluk alanlarında bulunan 8 ildeki tarihi evlere önemli değer veriyor. Proje kapsamında tarihi evlerin dış cepheleri Bakanlıkça restore ediliyor. Evlerin içinde oturanlara bakım ücreti veriliyor. 8 ilde 50'ye yakın tarihi konutun bakımı için hak sahiplerine 35 ile 40 bin TL arasında para verildi. 2012 yılı restore çalışmaları planlanan tarih ve çerçevede tamamlandı. Suat Bakır, 2013 yılında ise yapılacak restorasyon ve proje ihaleleri ile yadigarların korunması ve yaşatılmasına gayret göstereceğini belirtti. Restore edilen iller; Erzurum, Erzincan, Ağrı, Ardahan, Artvin, Baybut, Kars ve...