06 / 05 / 2024

erzurum sanayi mahallesi

erzurum sanayi mahallesi

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez Yakutiye ilçesindeki 4 aynı kereste deposundan malzeme çalan kişilerin peşine düştü.

İstanbul'un o ilçesinde imar krizi: 35 yıllık evlerde oturanlar konut imarı ve dönüşüm istiyor!

Pendik'te Sanayi Mahallesi sakinleri yetkililere seslendi ve konut imarı ile kentsel dönüşüm talep etti. İşte detaylar...

Kocaeli Körfez'de 3 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Kocaeli ili İzmit Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, Sanayi Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde 2 fabrika çöktü!

Düzce-Zonguldak yolundaki çökmenin ardından bir çöküş gde Erzurum'da yaşandı. 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde devlet kasasından yaptırılan fabrikalar çöktü.

Samsun Ladik Belediyesi'nden 10.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Samsun İli Ladik Belediye Başkanlığı, Samsun İli, Ladik İlçesi, Sanayi Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işini ihale ediyor. İşin bedeli 10 milyon 179 bin TL olarak belirlendi. 

Pekcanlar Market İnşaat Sanayi İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Mecidiyeköy Mahallesi Şubesi açıldı!

Pekcanlar Market İnşaat Sanayi İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Mecidiyeköy Mahallesi Şubesi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

TOKİ Erzurum Aziziye Yeşil Mahallesi 2020 başvuruları!

TOKİ Erzurum Aziziye Yeşil Mahallesi 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Erzurum Aziziye Yeşil Mahallesi 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Erzurum Aziziye Yeşil Mahallesi 2020 fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Elit Erzurum İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Erzurum İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Coşkun tarafından kuruldu. 

Wen Levent kampanyalı fiyatları 2018!

Genyap İnşaat imzası ile İstanbul'un 4.Levent Sanayi Mahallesi'nde inşa edilen Wen Levent'te kampanyalı fiyatlar 399 bin TL'den başlıyor..

Kağıthane Sanayi Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Kağıthane İlçesi'ne bağlı Sanayi Mahallesi'ndeki bazı parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı..

Güngören Sanayi Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Güngören İlçesi, Sanayi Mahallesi'ndeki imar plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı. 

Erzurum Şehitler'de dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tamamı kamulaştırılan Şehitler Mahallesi'nde sadece 10 ev kaldı. Erzurum Şehitler Mahallesi'nde dönüşüm çalışmalarında sona gelindi.

Erzurum Yukarı Mumcu Mahallesi dönüşüm kapsamında!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezinde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları Yukarı Mumcu Mahallesi'ni de kapsayacak.

Kocaeli İlk Adım Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım köprüsünün çalışmalarını tamamladı.

erzurum sanayi mahallesi Haberi

erzurum sanayi mahallesi

Erzurum'da hurdacıda çalışan 6 kişi Sanayi Mahallesi'ndeki keresteciler sitesinden çaldıkları malzemelerle kendilerine villa yaptı.


Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez Yakutiye ilçesindeki 4 aynı kereste deposundan malzeme çalan kişilerin peşine düştü. İşyerlerinin güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, sağ ayağında aksama olan bir kişi ve açık kasa bir kamyonet tespit etti. Yapılan incelemede bu kişinin ve kamyonetin Erzurum’da hurdacı olarak faaliyet gösteren A.K.’nın olabileceğini tahmin edilerek yakın takibe alındı.


Olaylarda kullanılan kamyonetin bu iş yerine ait olduğu görülerek, iş yeri çalışanlarının kamera görüntülerindeki şüpheli eşkallerinin uyması üzerine polis 18 Eylül günü işyerine operasyon düzenledi ve hırsızlık olaylarıyla ilgili iş yerinde A.K. (37), A.B. (18), A. K. (29), E. B. (19), A.K., (26) ve A.G. (25) gözaltına alındı.


Şüphelilerin,...