22 / 07 / 2024

Erzurum Sarıkamış Arıtma Tesisi yapımı

Erzurum Sarıkamış Arıtma Tesisi yapımı

Sarıkamış Belediyesi, Su Kanalizasyon ve Altyapı Projesi (SUKAP) kapsamında, eski Kars yolu girisinde Atık Su Arıtma Tesisleri yapımına başladı.

Yalın Arıtma Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Yalın Arıtma Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Orkun Altuğ tarafından kuruldu.

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi Kuruldu!

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de Mehmet İzolluoğlu tarafından kuruldu.

Manisa Sarıgöl'e arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Sarıgöl’ü atıksu kirliliğinden arındıracak olan atıksu arıtma tesisi için proje çalışmalarında sona gelindi.

Manisa Alemşahlı'ya arıtma tesisi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Sarıgöl’ün Alemşahlı Mahallesi’ne paket içme suyu arıtma tesisi kazandırarak mahallenin içme suyu kalitesini arttırmak için çalışmalarına başladı.

Sarıkamış Atık Su Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sarıkamış Belediyesi tarafından İller Bankası aracılığıyla yüzde 50 destekli (SUKAP) kapsamında yürütülen Sarıkamış Atık Su Arıtma Tesisi ve Atık su Kolektör Hattı projesi tamamlanıyor.

Erzurum Büyükşehir Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev çevre yatırımlarından biri olan Büyükşehir Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi’nin açılışı yapıldı.

Erzurum Karayazı'ya arıtma tesisi inşa edildi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Karayazı’ya Arıtma Tesisi ve İsale Hattı yaptı. Çalışma kapsamında 700 metreküplük içme suyu deposu, 2 adet 100 metreküplük, 1 adet 50 metreküplük depo ve 3000 metre de servis yolu yapıldı.

Kandıra’da arıtma tesisi yapılıyor!

Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kandıra ilçesinin turizm merkezleri olan Seyrek ve Sarısu’yu sağlıklı atıksu altyapısına kavuşturmak için 3 adet modüler arıtma tesisi projesi yapacak.

Seyrek ve Sarısu’ya arıtma tesisleri inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seyrek ve Sarısu’yu sağlıklı atıksu altyapısına kavuşturmak için 5 km uzunluğunda kanalizasyon hattı ile atıksularını arıtmak için de çeşitli büyüklükte 2 adet modüler atıksu arıtma tesisi inşa edecek projeye başladı.

Manisa Sarıgöl atık su arıtma tesisi nereye yapılacak?

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, 2012 yılında Bağlıca Mahallesine yapılması planlanan fakat mahallelinin karşı çıkması nedeniyle hayata geçirilemeyen atık su arıtma tesisinin kendisinin de mahallesi olan Çanakçı Mahallesine yapılacağını açıkladı

Tomarza'ya atık su arıtma tesisi geliyor!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Tomarza ilçesine yapılan Atık Su Arıtma Tesisi çalışmaları devam ediyor. 1 Temmuz'da, Büyükşehir Belediye Başkam Mustafa Çelik'in katılımıyla temeli atılan tesisler, Kayseri'ye bağlı bütün ilçelere yapılacak.

Sarıkamış'taki Katerina Köşkü turizme kazandırılacak!

Sarıkamış'ta Rus işgali döneminde Çar 2. Nikola tarafından yaptırılan 119 yıllık av köşkü ile müştemilatının otel olarak kullanılabilmesi için tahsis başvurusunda bulunan firma, ön izin belgesi aldı.

Sakarkaya ve Sarıçalı'ya İçme Suyu Arıtma Tesisi!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Akhisar'a bağlı Sakarkaya ve Sarıçalı mahallelerinde içme suyu arıtma tesisi kuruyor. Montaj çalışmaları başlayan tesisin hizmete girmesiyle vatandaşlar daha kaliteli içme suyuna kavuşacak.

Erzurum Sarıkamış Arıtma Tesisi yapımı Haberi

Erzurum Sarıkamış Arıtma Tesisi yapımı

Sarıkamış Belediyesi, Su Kanalizasyon ve Altyapı Projesi (SUKAP) kapsamında, eski Kars yolu girisinde Atık Su Arıtma Tesisleri yapımına başladı. Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yapımına başlanan arıtma tesislerinin ilçe ve çevre açısından biiyük önem arz ettiğini söyledi. Projenin SUKAP kapsamında yüzde 50 hibe destekli okluğunu belirten Toksoy, şöyle konuştu: "Projemiz 45 bin nüfusa göre yani ileriye dönük olarak düşünülmüş modern bir projedir, ilçemiz etrafı sarıçam ormanlarıyla çevrili ve her tarafı yeşile bürünmüş muazzam bir güzelliğe sahiptir. Bütün yatıranlarımız çevre dostu ve doğaya zarar vermeyecek şekilde planlanmıştır. Bu manada proje tamamlandığında hem temiz bir çevre hem de arıtılan su. vatandaşlarımız tarafından tarla ve çayırlarda rahatça kullanabilecek." Toksoy, tesisin sene sonunda hizmete gireceğini de sözlerine ekledi.



Erzurum Pusula...