04 / 05 / 2024

erzurum sosyal donatı alanı

erzurum sosyal donatı alanı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ‘Yeşil Erzurum’ hedefi kapsamında bir yandan il genelinde ağaç ve çiçek seferberliğine devam ederken diğer yandan da yeni sosyal donatı ve mesire alanları inşa ediyor.

TOKİ 1 milyon 270 bin konut ve 37 bin 760 sosyal donatı hayata geçirdi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca, 1 milyon 270 bin konut ve 37 bin 760 sosyal donatı inşa edildiğini açıkladı. İşte Bakan Özhaseki'nin o açıklamaları...

6 soruda TOKİ Erzurum Sosyal Konut Projesi 2022! Erzurum ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son olarak vatandaşlara müjdelediği TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili ayrıntılar henüz açıklandı. Peki TOKİ Erzurum 2022 sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek?

'Sosyal donatılı konut' talebi kalıcı olacak!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok projeye imza atan Halil Avcı İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, pandemi döneminde artan 'sosyal donatılı konut' talebinin, pandemi sonrası da devam edeceğini söyledi.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ'den Erzurum'a 73 yeni konut!

Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Hacı Cuma Mahallesi 386 Adet Konut , 73 Adet Ticaret ve Sosyal Donatı Alanları İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Ankara Çankaya Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Erzurum Mahallesi Cebeci Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Erzurum'a 386 yeni konut!

Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Hacı Cuma Mahallesi 386 Adet Konut , 73 Adet Ticaret ve Sosyal Donatı Alanları İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ankara'ya yeni millet bahçesi müjdesi!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Erzurum Mahallesi Cebeci Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 1 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ 30 bin sosyal konutun yapımına başladı!

Sosyal konut çalışmalarının hızla devam ettiğimi ifade eden Kurum, "TOKİ'mizle şu ana kadar ülkemizde sosyal donatılarıyla beraber toplam 1 milyon bağımsız bölüm ürettik'' dedi.

TOKİ Erzurum Yakutiye Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirildi.

Erzurum Yakutiye Millet Bahçesi ihalesi 12 Mart'ta!

Erzurum Yakutiye Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Alanya'da yabancılar sosyal donatılı konut tercih ediyor!

Antalya Alanya’da 2019’un ilk on ayında 8 bin 433 konutun satışı gerçekleşti. Yerli müşteriler ucuz konutları tercih ederken yabancı müşteri ise sosyal donatılı site içerisindeki konutları tercih etti...

Şahinbey Mavikent'e yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesi’ne inşa edilen sosyal donatı alanlarının inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

erzurum sosyal donatı alanı Haberi

erzurum sosyal donatı alanı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ‘Yeşil Erzurum’ hedefi kapsamında bir yandan il genelinde ağaç ve çiçek seferberliğine devam ederken diğer yandan da yeni sosyal donatı ve mesire alanları inşa ediyor.

Şehri baştan aşağı dizayn eden Büyükşehir’in ekipleri, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla Eski Havaalanı Yolu sonrası bu kez de Yıldızkent semtinde bulunan Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi Su Arıma Tesisi’nin yanına mesire alanı yapacak. Fen İşleri Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan mesire alanı kapsamında söz konusu bölgeye 8 bin 779 metrekare çim döşenecek. Bin 143 metrekare andezit döşeme, 4 bin 9 metrekare gri renkli granit, 2 bin 741 metrekareye de bej renkli granitin döşeneceği mesire alanına 211 ağaç dikilecek ve 123 çalı grubu toprakla buluşturulacak....