06 / 05 / 2024

erzurum şükrüpaşa mahallesi evren evler ne zaman yıkılacak

erzurum şükrüpaşa mahallesi evren evler ne zaman yıkılacak

Erzurum kent merkezinde Valiliğin de desteğiyle Yakutiye Belediyesi tarafından atıl durumdaki binaların birçoğu yıkılırken, Şükrüpaşa’da atıl durumda bulunan ve tinercilere mekan olan Evren Evler yıkılmayı bekliyor...

Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, 3071 ada, 1, 2, 3, 4, 5 parseller ve 3072 ada, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 parseller ile tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Yeksa Yapı Şükrüpaşa apartmanında son konut!

İstanbul'un en nezih semti Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeksa Yapı tarafından hayata geçirilen Şükrüpaşa apartmanında son konut. Peki Şükrüpaşa apartmanında son konutun fiyatı ne kadar?

Kadıköy Zühtüpaşa 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, 280 ada, 29 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İsmail Zühtü Paşa Konağı'nın yeni sakini Bilfen oldu!

Bilfen Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü Üsküdar Altunizade Mahallesi'nde yer alan İsmail Zühtü Paşa Konağı'nda faaliyet gösterecek.

Emlak yatırımcılarının yeni gözdesi: Beykoz Çavuşpaşa!

Kavacık ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın konumda bulunan Beykoz'un Çavuşpaşa Mahallesi, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu. Birçok işadamı Çavuşbaşı'nda korona sürecinde arsa topladı.

Elazığ Rüstem Paşa Mahallesi için riskli alan kararı!

Elazığ ili, Merkez ilçesi, Rüstem Paşa Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Silivri İlçesi, Piri Mehmet Paşa Mahallesi, 1761 ada, 1, 2, 3, 4 parseller, 1762 ada, 1, 2 parseller ve 2 ada, 38 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Kadıköy Zühtüpaşa imar planı askıya çıktı!

İstanbul Kadıköy  Zühtüpaşa Mahallesi, Fenerbahçe Orduevi Kıyı Koruma Yapısı (Anroşman) Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Askıya Alma Tutanağı askıya çıkarıldı.

İzmit Mehmet Ali Paşa Cami ibadete açılıyor!

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde hayata geçirilen Mehmet Ali Paşa Merkez Camii’nin alt katı, 6 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan Ramazan ayı öncesinde açılacak.

Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Avcılar İlçesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde yer alan bazı parsellere ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi imar planı askıda!

Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi, 94 pafta, 275 ada, 46 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi imar planı askıda!

Avcılar İlçesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi imar planı değişikliği onaylandı!

ÖİB tarafından özelleştirme kapsam ve programına alınan Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'ndeki alan için imar planı değişikliği yapılacak...

erzurum şükrüpaşa mahallesi evren evler ne zaman yıkılacak Haberi

erzurum şükrüpaşa mahallesi evren evler ne zaman yıkılacak


Erzurum kent merkezinde Valiliğin de desteğiyle Yakutiye Belediyesi tarafından atıl durumdaki binaların birçoğu yıkılırken, Şükrüpaşa’da atıl durumda bulunan ve tinercilere mekan olan Evren Evler yıkılmayı bekliyor.


Yakutiye ilçesine Bağlı Şükrüpaşa Mahallesi'nde atıl durumda olan Evren Evler, mahalleli tarafından suç evleri olarak adlandırılıyor. Yakutiye Belediyesi tarafından oturulamaz raporu verilen evler boşaltıldı ancak yıkılmayınca çevreyi rahatsız eden şahıslarca kullanılmaya başlandı. Mahalle sakinleri boş atıl binaların biran önce yıkılmasını istiyor. Özellikle akşam saatlerinde rahatsız edildiklerini ifade mahalle sakini İsa Ataç, yaşadıkları sorunun çözülmesini istedi.


Ataç, "Daha öncesinde buradaki evler alt taraftan su aldığı için Yakutiye Belediyesi tarafından oturulamaz raporu verilerek boşatıldı. Ama aradan geçen zaman içinde mahallemizde bulunan evler tinerciler, alemciler ve hırsızların adeta meskeni haline geldi. Yakutiye Belediyesi başkanlığına konutların yıkılması talebinde bulunmamıza...