17 / 05 / 2024

erzurum termal binası

erzurum termal binası

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü Havaalanı yolu üzerindeki yeni terminal binası çevresinde ağaçlandırma çalışması başlattı...

Erzurum'daki eski İller Bankası Bölge Müdürlüğü binası Belediyeye devredilecek!

Erzurum şehir merkezi Yoncalık Caddesi'nde yer alan uzun yıllar İller Bankası Bölge Müdürlüğü şeklinde hizmet sunan bina harabe hale geldi. Binanın Büyükşehir Belediyesi'ne devredileceği belirtildi.

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

TMSF, Lalezar Termal A.Ş.’ye ait gayrimenkulleri satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Lalezar Termal A.Ş.'nin Erzurum'daki 5 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Erzurum Büyükşehir'den Pasinler'e 15 bin 250 metrekarelik termal tesis!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizmini çeşitlendirmek amacıyla 15 bin 250 metrekare büyüklüğündeki alanda Pasinler Termal Tesisleri'ni inşa edecek.

Erzurum Aziziye'de Termal Aquapark'ın temeli atıldı!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde inşa edilecek olan Termal Aquapark Projesi'nin temeli törenle atıldı.

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kentsel dönüşüm hızlandı.  Termal turizm potansiyellerini bünyesinde bulunan Ilıca Mahallesi'nin yeni projelerle cazibesinin yükselteceği açıklandı.

Erzurum'da 12.3 milyon TL'ye icradan satılık entegre tesis binası!

Erzurum 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Erzurum İli, Aziziye İlçesi, Gezköy Mahallesi'ndeki 4664 Parsel kargir üç adet tek katlı entegre tesis binasını 12 milyon 305 bin 966 TL'ye icradan satıyor...

Türk Eximbank Erzurum ofisi 6 Eylül'de açılacak!

Türk Eximbank Erzurum İrtibat Bürosu 6 Eylül'de DAİB binasında düzenlenen törenle açılacak...

Erzurum Pasinler'e 5 yıldızlı termal otel!

Erzurum Pasinler'e 5 yıldızlı termal otel yapılıyor. İhalesi tamamlanan turistik termal otelin yerinin hafriyatı alınıyor..

Erzurum'daki eski Oltu Hükümet Binası yıkıldı!

1970 yılından 2016 Kasım ayına kadar hizmet veren Erzurum Oltu'daki hükümet binası yıkıldı. Yıkılan binanın yeri kent meydanına bağlanacak.

Erzurum Zabıta Daire Başkanlığı'na yeni hizmet binası!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunulabilmesi amacıyla Kombina Caddesi üzerinde bulunan, tarihi dokuya sahip 874 metrekare oturum alanı olan taş yapı, Zabıta Daire Başkanlığı hizmet binası olarak restore edildi.

Erzurum Atatürk Üniversitesi'nin yeni binası 1 ay içinde açılacak!

Erzurum Atatürk Üniversitesi Mimarlık Ve Tasarım Fakültesi yeni hizmet binasına kavuşmak için gün sayıyor. Mimarlık Ve Tasarım Fakültesi 1 yıl içinde hizmete girmesi planlanıyor.

Artvin Ardanuç'taki eski hükümet binası restore ediliyor!

Artvin Ardanuç Adakkale’de bulunan Osmanlı’dan kalma yaklaşık 500 yıllık eski hükümet binasının restorasyonuna başlandı. Bina Artvin ve Erzurum Kültür Müdürlüğü tarafından tarihi dokusuna uygun olarak restore edilecek.

erzurum termal binası Haberi

erzurum termal binası


Erzurum Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü Havaalanı yolu üzerindeki yeni terminal binası çevresinde ağaçlandırma çalışması başlattı.


Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü yetkilileri, eski terminal bölgesindeki çam ağaçlarının ağaç söküm makinesiyle çıkarılarak yeni terminal çevresini dikilmesine devam edildiğini bildirdi.


Bu arada belediyenin park ve bahçe ekipleri Havaalanı yolunda orta refüjün temizliğini ve bakımını da yapmaya başladı.


Müdürlüğe ait sekiz ayrı ekip şehrin çeşitli noktalarında yoğun bir şekilde çevreyle ilgili çalışma yürütüyor. Çaykur caddesi üzerinde bulunan orta refüjlerin tesfiyesi yapılıyor ve kış mevsimi nedeniyle üzerleri toprakla kapatılan güllerin ortaya çıkarılmasına devam ediliyor.


Ayrıca otomotik sulama sistemlerine ait su panolarının değiştirilmesi ve hasar görmüş koruma çitlerinin onarımı da yapılıyor.



Erzurum Büyükşehir...