15 / 05 / 2024

erzurum turistik yerleri

erzurum turistik yerleri

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Erzurum' un turizm pastasından yeterince faydalanamadığını, bunun için de şehir halkının üzerine düşeni yapması ve elini taşın altına sokması gerektiğini söyledi...

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen konut ve iş yerleri teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında 2. etap 247 konut ve iş yerini teslim ederek, bazı tesisler ile millet bahçesi için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Erzurum Olur Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Erzurum'un Olur İlçe Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle iş yeri kapanan 21 esnafa kira yardımında bulundu. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlere göre, Olur ilçesinde kahvehane, çay ocağı, internet kafe, kuaför, cağ kebabı işletmeciliği yapan iş yerleri kapandı. 

Erzurum Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi kuruldu!

Erzurum Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 97 bin 220 TL sermaye bedeli M. Muhittin Ciğer, Mehmet Ciğer, Mahmut Ciğer, Ömer Faruk Ciğer ve Sıddık Ciğer ortaklığında kuruldu.

Erzurum Pasinler'e 5 yıldızlı termal otel!

Erzurum Pasinler'e 5 yıldızlı termal otel yapılıyor. İhalesi tamamlanan turistik termal otelin yerinin hafriyatı alınıyor..

Erzurum Yakutiye'de 18.8 milyon TL'ye satılık 7 işyeri!

Erzurum Yakutiye İlçe Belediyesi, Rabiaana Mahallesi'nde yer alan 7 işyerini satıyor. İşyerleri için ihale 11 Temmuz'da gerçekleşecek..

Erzurum Büyükşehir'den yeni istinat duvarları!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kent merkezine bağlı yerleşim yerleri ile ilçe merkezlerinde menfez ve istinat duvarı yapıyor.

Samsun Ayvacık'a arap yatırımcı ilgisi!

Samsun'un Ayvacık ilçesine gelerek tarihi ve turistik yerleri gezen Suudi Arabistanlı iş adamı Halit Alhivis'in yetkililerden bilgi aldığı bildirildi.

Erzurum'un ilçelerinde muhteşem dönüşüm!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde de yaptığı kentsel dönüşümle yerleşim yerleri adeta cazibe merkezine dönüşüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in “Prestij Cadde” projeleri tabiri yerindeyse kentte ilçelerin prestijini artırıyor.

Adıyaman'da muhtarlar turistik yerleri gezdi!

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu’nun 15. İstişare ve Yönetim Kurulu toplantısına katılmak üzere Adıyaman’ a gelen muhtarlar Adıyaman’ın tarihi ve turistik yerlerini de gezmeyi ihmal etmediler...

İzmir, İngiltere Turizm Fuarı'nda tanıtıldı!

Londra'da dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarı'na İzmir tanıtıldı. Turizm sektörü temsilcilerine şehrin tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgi verildi.

İzmir, İngiltere turizm fuarında tanıtıldı!

İzmir Valisi Mustafa Toprak başkanlığındaki turizm sektörü temsilcilerinden oluşan heyet, fuarda, Türkiye standının yanında oluşturulan İzmir standında ziyaretçilere şehrin tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgi verildi.

Türk Hava Yolları Samsun tanıtım turu düzenledi!

Türk Hava Yolları (THY) tarafından düzenlenen 4 günlük tanıtım turuna katılarak Cidde, Riyad, Dubai, Abu Dhabi, Doha, Umman, Kuveyt ve Bayreyn'den Samsun'a gelen heyet, tarihi ve turistik yerleri gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Samsun, körfez ülkelerinden gelen turizmcileri ağırladı!

Türk Hava Yolları (THY) tarafından düzenlenen 4 günlük tanıtım turuna katılarak Cidde, Riyad, Dubai, Abu Dhabi, Doha, Umman, Kuveyt ve Bayreyn'den Samsun'a gelen heyet, tarihi ve turistik yerleri gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

erzurum turistik yerleri Haberi

erzurum turistik yerleri


Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, ilin turizm pastasından yeterince faydalanamadığını, bunun için de şehir halkı üzerine düşeni yapması ve elini taşın altına sokması gerektiğini söyledi.


Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) tarafından 'Ulusal Turizmde İnovasyon Konferansı'nın üçüncüsü düzenlendi. Palandöken'deki Polat Renaissance Otel'de düzenlenen programda konuşan Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, turizm gelirinin dünyada ve Türkiye'de önemli bir paya sahip olduğunu ifade etti. Dünyada yıllık 1 buçuk milyar kişinin turizm amaçlı seyahat ettiğinin altını çizen Vali, bunun da 1,2 trilyon TL'lik bir bütçeye karşılık geldiğini dile getirdi. Turizmin istihdamda da önemli bir yeri olduğuna hatırlatan Altıparmak, "Turizm önemli bir sektör. Geçen yıl ABD'de turistler 116 milyar TL para bırakırken ülkemizde bu rakam 26 milyon TL. Yine geçen yıl ülkemizi 30 milyon ziyaret etmiş. Erzurum'da...