29 / 04 / 2024

erzurum turizm projeleri

erzurum turizm projeleri

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, ''Sağladığı ekonomik ve toplumsal kazanımlarının büyüklüğü ve kalkınma sürecini hızlandırma özelliğinden dolayı turizm sektörü Erzurum'un ekonomik ve toplumsal kalkınması açısından kritik önem taşıyor'' dedi.

Erzurum'da Üç Kümbetleri turizme kazandırma projesi devam ediyor!

Erzurum'da Üç Kümbetleri turizme kazandırma projesi devam ediyor. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Üç Kümbetler ve çevresinde yürüttükleri kentsel dönüşüm çalışmalarına 2011'de başladıklarını söyledi.

Kanadalı turizm acentelerinin gözü Erzurum'da!

Kanadalı turizm acentelerinin gözü Erzurum' da. Kanada' nın önemli turizm acentelerine envanter toplamak için Erzurum' a gelen tur operatörleri, bölgede yapılan doğa sporlarının listesini çıkartıyor.

Erzurum deprem riskine karşı kentsel dönüşümle güçlendiriliyor

Erzurum'da deprem riskini azaltmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projeleri son 8 yılda yaklaşık 60 bin konutun inşa edildiği 10 milyon metrekarelik bir alanda gerçekleştirildi.

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

TOKİ Erzurum 2023 projeleri için tarihler belli oldu! Tam 239 konutluk iki yeni proje geliyor! 

TOKİ Erzurum 2023 projeleri için tarihler belli oldu... Tam 239 konutluk iki yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Erzurum projeleri için beklenen tarih geliyor! Ucuz konut bekleyenler dikkat!

Yatırımcılarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 1.770 yeni konut hayata geçirmek için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ'den Erzurum'a binlerce ucuz ve yeni konut geliyor! İşte ilçe ilçe tarihleri belli olan o projeler!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 1.770 yeni konut inşa edecek. Peki TOKİ Erzurum projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? İşte detaylar...

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi 16 Ağustos'ta!

Yeni kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesini 16 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Erzurum'un yüzen adalarına turizm yatırımı!

Erzurum'un Tortum ilçesindeki Zökün Gölü'nde bulunan yüzen adalar turizme kazandırılıyor...

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kentsel dönüşüm hızlandı.  Termal turizm potansiyellerini bünyesinde bulunan Ilıca Mahallesi'nin yeni projelerle cazibesinin yükselteceği açıklandı.

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

TOKİ Erzurum 2020 başvuruları ne zaman?

TOKİ Erzurum 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Erzurum 2020 projeleri nerelerde, 2020 Erzurum TOKİ başvuru berlgeleri neler? TOKİ Erzurum 2020 başvuruları ne zaman? İşte detaylarıyla TOKİ Erzurum 100 bin sosyal konut Erzurum projeleri...

Erzurum'da tarihi mekanlar kentsel dönüşümle hayat bulacak!

Erzurum Valisi Okay Memiş, ilde başlayacak kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili konuştu.  "Bütün projeleri masaya yatırdık ve kısa süre içinde başlatmayı hedefliyoruz'' dedi.

erzurum turizm projeleri Haberi

erzurum turizm projeleri


Sağladığı ekonomik ve toplumsal kazanımlarının büyüklüğü ve kalkınma sürecini hızlandırma özelliğinden dolayı turizm sektörü Erzurum'un ekonomik ve toplumsal kalkınması açısından kritik önem taşıyor.Deniz seviyesinden yüksekliği bin 859 metre olan Erzurum ili uygun iklimi ve coğrafi yapısı nedeni ile kış ve spor turizmine; 4 bin yıla varan tarihi geçmişi ile tarih ve ötür mirası turizmine; Türkiye cm en zengin su kaynaklanma başlangıç noktasında bulmaması nedeniyle doğa ve su spcrian turizmine; bozulmamış doğası ve keşfedilmemiş alamaz ile eko-agro turizm faaliyetlerine; termal kaynaklan ve grakçe iyileşen hastane, toplantı alanları ve konaklama tesisten altyapısı ile sağlık turizmine ve  kongre fuar turizmine yönelik  geniş bir yelpazede değer ve varlık potansiyeli sunmaktadır.


DÜNYA ÇAPINDA KAYAK MERKEZİ

Modem ve bakımlı kayak tesisleri, geniş ve uzun pistleri ve kar...