02 / 05 / 2024

Erzurum Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği

Erzurum Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği

Geçtiğimiz günlerde dernek binasının bulunduğu apartmanda çıkan yangından dolayı ziyarette bulunan Milletvekili Ilıcalı, yangından dolayı üzüntülerini dile getirerek, kısa sürede derneğe yeni bina tahsisi konusunda gerekenleri yapacaklarını dile getirdi

Türkiye savunma sanayiinde küresel aktör oldu!

Türkiye; kara, deniz ve hava araçları, uzay sistemleri, ağır ve hafif silahlar, radar ve elektronik harp sistemleri gibi alanlarda ürettiği yüzlerce ürünü ile savunma sanayiinde artık dünyada adından söz ettiren bir ülke haline geldi.

SON DAKİKA! Konya ve İzmir'in ardında şimdi de Erzurum’da deprem oldu! Türkiye sallanıyor!

Bugün Türkiye’nin farklı bölgelerinde peş peşe deprem meydana geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre Konya’da 5,0, İzmir’de 3,9 şiddetinde meydana gelen depremlerin ardından şimdi de Erzurum’da 4,1 şiddetinde deprem oldu. İşte detaylar...

Türkiye Kasaplar Federasyonu anlaşma imzaladı! Artık et kasaplarda ucuza satılacak!

Et fiyatlarının düşürülmesine yönelik olarak Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında bir protokol imzalandı. Bu protokol kapsamında, kasaplara uygun fiyatlı kırmızı et satışı yapılacak ve Erzurum'da et fiyatlarının yaklaşık %30 oranında düşmesi öngörülüyor.

Türkiye'nin çimentocuları yurt dışı yatırımı için hazır!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) ve DÜNYA Gazetesi tarafından organize edilen “Türkiye Ekonomisini İnşa Edenler” temalı Anadolu Buluşmaları’nın online panel serisinin ilki Erzurum ile yapıldı.

Türkiye Şeker Fabrikaları Erzurum'daki gayrimenkulü satışa çıkardı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından Erzurum İli, Pasinler İlçesinde bulunan gayrimenkulü satışa çıkarıyor. İhale 21 Nisan tarihinde yapılacak.

Türkiye'nin en uzun teleferik tesisi Palandöken'e inşa edilecek!

Erzurum Valisi Otay Memiş, kar kalitesi, yılın 6 ayı kayak yapmaya elverişli, uzun pistleriyle önemli kayak merkezlerinden olan Palandöken'e Türkiye'nin en uzun teleferik tesisinin inşa edileceğini belirtti.

Türkiye'nin dinlenme amaçlı ilk biyolojik göleti Erzurum'a yapılacak!

Devlet Su işleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın, Türkiye'nin dinlenme amaçlı ilk biyolojik göletinin Erzurum'da yapılacağını, tesisin ülke ekonomisine ve turizme katkı sağlayacağını ifade etti. 

Türkiye Şeker Fabrikaları Erzurum Oltu imar planı onaylandı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı, Erzurum ili, Oltu ilçesi, Yusufziyabey Mahallesi sınırları içerisinde yer alan alanın imar planı değişikliği onaylandı..

Türkiye Şeker Fabrikaları'nın gayrimenkulleri satıldı!

ÖİB, Türkiye Şeker Fabrikaları adına kayıtlı özelleştirme kapsam ve programında yer alan Ankara, Aksaray, Balıkesir, Bayburt, Bilecik, Erzurum, Samsun, Sinop, Tokat'taki bazı taşınmazların satışı onaylandı.

Mehmet Sekmen yatırım bütçesi kullanımında Türkiye birincisi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, bütçe kullanım performanslarının resmi veri sonuçlarına göre yatırım giderlerinde Türkiye birincisi oldu.

Türkiye’nin en büyük güreş arenası Erzurum’a inşa ediliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, spor projelerinden birini daha hayata geçiriyor. Türkiye’nin en büyük güreş arenasını Erzurum’a yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Olimpiyat Park’ta hummalı bir çalışma içerisinde…

Türkiye'ye yeni yüksek hızlı tren hatları geliyor!

Türkiye'nin dört bir yanına yeni hızlı trenler geliyor. Birçok şehri ilgilendiren çalışmalar hızlanacak. Kesin proje aşamasına geçilecek hatlardan en önemlileri arasında Erzincan-Erzurum-Kars hızlı treni bulunuyor.

Türkiye'nin dört bir yanına yeni hızlı trenler geliyor!

Türkiye'nin dört bir yanına yeni hızlı trenler geliyor. Erzincan-Erzurum-Kars, Eskişehir-Antalya, Antalya-Kayseri ve Kırıkkale-Samsun arasında hızlı tren hattı için çalışmalar başlıyor

Erzurum Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Haberi

Erzurum Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği

AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, beraberindeki Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret etti.


Geçtiğimiz günlerde dernek binasının bulunduğu apartmanda çıkan yangından dolayı geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Ilıcalı, yangından dolayı üzüntülerini dile getirerek, kısa sürede derneğe yeni bir bina tahsisi konusunda gerekenleri yapacaklarını dile getirdi.


Dernek Başkanı Recep Akgül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulundu.



Erzurum...