18 / 05 / 2024

Erzurum valilik binası onarım ihalesi

Erzurum valilik binası onarım ihalesi

Erzurum Valiliği; Erzurum valilik binası iç mekan yenileme, bakım ve onarımı işini ihaleye çıkarıyor. İhale açık ihale usulü ile 24 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da yapılacak.

Erzurum'daki eski İller Bankası Bölge Müdürlüğü binası Belediyeye devredilecek!

Erzurum şehir merkezi Yoncalık Caddesi'nde yer alan uzun yıllar İller Bankası Bölge Müdürlüğü şeklinde hizmet sunan bina harabe hale geldi. Binanın Büyükşehir Belediyesi'ne devredileceği belirtildi.

Bayram Yılmazkaya'dan Gaziantep'te yapılacak millet bahçelerine tepki!

CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu'nun ve etrafındaki valilik binasının yerine millet bahçesi yapılacak olmasına tepki gösterdi. Yılmazkaya, ilde 80 okulun inşaatının ödenek sıkıntısı nedeniyle durdurulduğunu söyledi...

Erzurum'da 12.3 milyon TL'ye icradan satılık entegre tesis binası!

Erzurum 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Erzurum İli, Aziziye İlçesi, Gezköy Mahallesi'ndeki 4664 Parsel kargir üç adet tek katlı entegre tesis binasını 12 milyon 305 bin 966 TL'ye icradan satıyor...

Türk Eximbank Erzurum ofisi 6 Eylül'de açılacak!

Türk Eximbank Erzurum İrtibat Bürosu 6 Eylül'de DAİB binasında düzenlenen törenle açılacak...

Sivas Valilik Binası 2 yılda tamamlanacak!

Sivas Valisi Davut Gül, bölgede inşaatı devam eden valilik ek hizmet binasında incelemelerde bulundu. Gül, binanın yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Kocaeli'ne yer altı otoparkı ve kent meydanı projesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının yerine inşa edilecek ''Yer altı otoparkı ve kent meydanı'' projesinin yer teslimi yapıldı. Proje 350 günde tamamlanacak.

Kocaeli Kent Meydanı'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının bulunduğu alana yaptırılacak olan Kent Meydanı ve Yeraltı Otopark ihalesi gerçekleşti.

Erzurum'daki eski Oltu Hükümet Binası yıkıldı!

1970 yılından 2016 Kasım ayına kadar hizmet veren Erzurum Oltu'daki hükümet binası yıkıldı. Yıkılan binanın yeri kent meydanına bağlanacak.

Karabük Valilik binası inşaatında sona gelindi!

Karabük Valiliğine tahsis edilen eski belediye binasında çalışmalar tüm devam ediyor. Mevcut Valilik binasının ihtiyaçları karşılayamaması nedeniyle Karabük Belediyesi ile protokol imzalanmıştı.

Kocaeli Kent Meydanı ihalesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, eski valilik binasına yapılacak kent meydanı ve yeraltı otopark projesinin ihalesi, kazanan firmanın güvenlik testinden geçememesiyle iptal edildi.

Kocaeli Kent Meydanı ve Katlı Otopark için ilk adım atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının bulunduğu alana yaptırılacak olan Kent Meydanı ve yeraltı otopark ihalesi Büyükşehir İhale Salonunda yapıldı.

Erzurum Zabıta Daire Başkanlığı'na yeni hizmet binası!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunulabilmesi amacıyla Kombina Caddesi üzerinde bulunan, tarihi dokuya sahip 874 metrekare oturum alanı olan taş yapı, Zabıta Daire Başkanlığı hizmet binası olarak restore edildi.

Kütahya Valilik binası Osmanlı mimarisiyle yapılacak!

Anadolu'daki kamu binaları, bir dönemin akımı Sovyet tarzı hantal beton blok görünümünden kurtularak, ülke tarihinin izlerini taşıyan yapılara dönüşecek. Kütahya ise Osmanlı mimarisi tarzında ve taş kullanılarak valilik binası yapılacak illerden biri.

Erzurum valilik binası onarım ihalesi Haberi

Erzurum valilik binası onarım ihalesi

Erzurum Valiliği; Erzurum valilik binası iç mekan yenileme, bakım ve onarımı işini ihaleye çıkarıyor. İhale açık ihale usulü ile yapılacak. 


İhalesi; 24 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da Erzurum Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu'nda yapılacak. Valilik binası 255 günde tamamlanacak. 



İHALE İLANI:


BİNA ONARIMI YAPIMI. ERZURUM VALİLİĞİ YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BŞK. - Evrak No: 7037


BİNA ONARIMI YAPTIRILACAKTIR


VALİLİK (YİKOB) İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MÜSTEŞARLIK


Erzurum Valilik Binası İç Mekan Yenileme, Bakım ve Onarımı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası :2014/110623


1-İdarenin


a) Adresi : ÜNİVERSİTE MAHALLESİ DOKTOR REFİK SAYDAM CAD. 2 YAKUTİYE/ERZURUM


b) Telefon ve faks numarası :4422375005 -4422375007


c) Elektronik Posta Adresi : [email protected]



ç)İhale dokümanının...