02 / 05 / 2024

erzurum valisi kim

erzurum valisi kim

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak kimdir? Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Altıparmak, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Altıparmak...

Ahmet Altıparmak: Kentsel dönüşüm kapsamında rüzgar koridorları oluşturulmalı!

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, "Hava kirliliğini önlemek için SYDV'nın ihtiyaç sahibi ailelere kömür yerine doğalgaz kullanımı için nakit vermesi gerekiyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında da rüzgar koridorları oluşturulmalı" dedi...

Ahmet Altıparmak: Erzurum bölgenin parlayan yıldızı olacak!

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası meclis toplantısına katıldı. Toplantıda meclis üyelerine hitaben bir konuşma yapan Vali Altıparmak, Erzurum bölgenin parlayan yıldızı olacak dedi...

Erzurum Valisi Okay Memiş'ten deprem açıklaması!

Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum'da meydana gelen depremde birkaç köyde yıkım ihbarı aldıklarını belirtti.

Bingöl'de 31 az hasarlı, 53 ağır hasarlı konut tespit edildi!

Erzurum Valisi Okay Memiş Bingöl depremiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Yaptığımız çalışmalarda 31 az hasarlı, 4 orta hasarlı, 53 de ağır hasarlı konut tespit ettik" dedi.

Erzurum Tekstilkent'te fabrikalar hızla yükseliyor!

Erzurum Tekstilkent'teki fabrikaların büyük kısmı tamamlandı.Erzurum Valisi, fabrikaların yakın zamanda açılacağını söyledi. 

Türkiye'nin en uzun teleferik tesisi Palandöken'e inşa edilecek!

Erzurum Valisi Otay Memiş, kar kalitesi, yılın 6 ayı kayak yapmaya elverişli, uzun pistleriyle önemli kayak merkezlerinden olan Palandöken'e Türkiye'nin en uzun teleferik tesisinin inşa edileceğini belirtti.

Erzurum'da tarihi mekanlar kentsel dönüşümle hayat bulacak!

Erzurum Valisi Okay Memiş, ilde başlayacak kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili konuştu.  "Bütün projeleri masaya yatırdık ve kısa süre içinde başlatmayı hedefliyoruz'' dedi.

Okay Memiş: Palandöken'e bisiklet parkuru yapmayı hedefliyoruz!

Erzurum Valisi Memiş, "Hedefimiz Palandöken'i biraz daha dizayn edip orada bütün vatandaşlarımıza açık bir bisiklet parkuru yapmak." ifadelerini kullandı...

Doğu Anadolu Gözlemevi 2020'de açılacak!

Dünyanın beklediği Doğu Anadolu Gözlemevi'nin 2020'de faaliyete girecek. Erzurum Valisi Azizoğlu: "İleriyi görmek, çağın ötesine geçmek böyle bir şey. Belki kimse bunu hayal etmiyordu ama bu gerçekleşmek üzere. Bir buçuk sene sonra buradan uzayı gözlemlemeye başlayacağız" dedi.

Ovit Tüneli yıl sonunda açılacak!

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum'un İspir ilçesi ile Rize'nin İkizdere ilçeleri arasında yapımı devam eden Ovit Tüneli'ni inceledi. Sona gelinen tünelin yılbaşında hizmete açılması planlanıyor.

Erzurum'a 2. OSB geliyor!

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum'da istihdam sorunun çözüleceğini belirtti. Azizoğlu, ''İlimizde 2. Organize Sanayi Bölgesinin oluşturulması için çalıştık.

Erzurum'da kentsel dönüşüm projelerine tam not!

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında kapsamlı bilgi aldı.

Erzurum Büyükşehir'den sokak hayvanları için bakım evi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, elverişsiz hava şartlarının hâkim olduğu bölgede sokak hayvanlarına yönelik oluşturduğu Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kış mevsimiyle ilgili gerekli tüm tedbirleri aldı.

Erzurum projeleri inşaat sektörünün hızlanmasıyla tamamlanacak!

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum projelerini anlatarak “İnşaat mevsiminin hızlandığı Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında yatırımlarımızın istenen seviyeye ulaşması için tüm imkanların seferber edileceğine inanıyorum” diye konuştu.

Erzurum 2. OSB'nin ilk etap altyapı çalışmaları Ekim'de tamam!

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, 2. OSB altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.Vali Azizoğlu, OSB'nin ilk etabındaki altyapı çalışmalarının 2016 yılı Ekim ayında tamamlanmasının planlandığını ifade etti.

erzurum valisi kim Haberi

erzurum valisi kim

Ahmet Altıparmak kimdir?

Kırşehir’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini aynı şehirde tamamladı. 1986 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 1987 yılında Bursa Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine başladı. 


Bir yıl  yabancı dil eğitimi ve mesleki eğitim için İngiltere’nin Brighton ve Southampton şehirlerinde bulundu. Sırasıyla Konya Seydişehir, Derebucak ve Cihanbeyli ilçelerinde vekaleten, Kastamonu Bozkurt, Denizli Baklan, Malatya Arguvan ve Şanlı Urfa Suruç ilçelerinde asaleten kaymakamlık görevlerinde bulundu. 


1997 yılında İller İdaresi Genel Müdürlüğü’ne Şube Müdürü olarak atandı. 1999 yılında aynı Genel Müdürlükte Daire başkanlığına atandı. 2001 yılında Bakanlıktan izin alarak 6 ay süreyle Birleşmiş Milletler (UNICEF) de Danışman (sözleşmeli) olarak görev yaptı. Kasım 2002 tarihinde atandığı  Bakanlık Özel Kalem Müdürlüğü görevi, Kasım 2004 tarihinde İller İdaresi Genel Müdürlüğüne...