29 / 04 / 2024

erzurum yeni konut projeleri

erzurum yeni konut projeleri

Emeklilere konut için imkanları seferber eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin muhtelif yerlerinde yeni konutların yapılması için arsa tahsisi gerçekleştirdi. 

TOKİ Erzurum 2023 projesi için yeni tarih belli oldu! 391 yeni konut için bu tarihe aman dikkat!

TOKİ Erzurum 2023 projesi için merakla beklenen yeni tarih belli oldu! 391 yeni konut için bu tarihe dikkat...

TOKİ'den Erzurum'a binlerce ucuz ve yeni konut geliyor! İşte ilçe ilçe tarihleri belli olan o projeler!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 1.770 yeni konut inşa edecek. Peki TOKİ Erzurum projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? İşte detaylar...

TOKİ Erzurum projesi için tarih belli oldu! Erzurum'a 158 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ'den Erzurum'a 89 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Pasinler'de 89 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Erzurum Pasinler'e 89 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Pasinler'de 89 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 15 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Erzurum Yakutiye'de 386 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum Yakutiye Gölbaşı Mahallesi'nde 386 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Erzurum Palandöken'de 50 yeni konut inşa edecek! 

Dar gelirli aileleri düşük peşinat bede taksitlerle ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Palandöken'de 50 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Erzurum Aziziye'ye 1052 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Aziziye'de 1052 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Palandöken'de 1.650 yeni konut yaptıracak!

TOKİ Erzurum Palandöken'in Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'nde 2 etap olmak üzere toplam 1.650 yeni konut inşa ettirecek. Kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak projelerin ihaleleri iki ayrı günde gerçekleştirilecek.

Yeni konut fiyatları eylülde artış gösterdi!

"Reidin-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1.30 arttı.

TOKİ 2016'da 60 bin yeni konut üretecek!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin konut hedefi bulunan TOKİ, 2016’da kendi rekorunu kırarak 60 bin yeni konut üretecek. Kurum seçim sonrası Anadolu Yakası’nda dar gelirliler için büyük çaplı bir projeyi hayata geçirecek.

TOKİ 60 bin yeni konut üretecek!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin konut hedefi bulunan TOKİ, 2016’da kendi rekorunu kırarak 60 bin yeni konut üretecek. Kurum seçim sonrası Anadolu Yakası’nda dar gelirliler için büyük çaplı bir projeyi hayata geçirecek.

Kahramanmaraş'a 10 bin yeni konut yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi. Son 1,5 yılda yaptıklarını anlatmak için gazetecilerle bir araya gelen Erkoç, yeni yapacakları çalışmalarla ilgili de bilgi verdi.

erzurum yeni konut projeleri Haberi

erzurum yeni konut projeleri

Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Ahmet Degen ile sık sık bir araya gelen ve emeklilerin ev sahibi olması noktasında yoğun uğraşlar veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, emeklilerin yüzünü güldürecek müjdeler verdi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yıldızkent Hüseyin Avni Ulaş Mahallesinde 2000, Şehitler Mahallesinde 5000, Edip Somunoğlu Mahallesinde 500, Kazım Yurdalan Mahallesinde 500, Aziziye Dadaşkent'de 500 ve yine bazı bölgelerde konut yapımı için arsa tahsisi gerçekleştirdi. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre Dernek Başkanı Ahmet Degen'in yaptığı ziyarette emeklilere sevindirici haberler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "İlimizde yaşamlarını idame ettiren emeklilerimizin sorunlarını giderme noktasında şehri yönetenler olarak tüm imkanları seferber ediyoruz. Emeklilerimizin en büyük sorunu olan kiracılıktan kurtarmak adına gerek hükümetimiz gerekse şehri yöneten bizler olarak yoğun bir şekilde...