02 / 05 / 2024

erzurum yenileme

erzurum yenileme

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin dört bir tarafından yapılan inşaatlarla il genelinde büyük bir kentsel dönüşüm atağı başlattıklarını söyledi.

Erzurum Avrupa'nın en gözde kenti olacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ''Ülke genelinde Avrupa ile yarışan yeni şehirler inşa ediyor. Olimpiyat şehri Erzurum'da inşallah Avrupa'nın en gözde kenti olacak" dedi.

Mehmet Sekmen: Erzurum'u yeniden inşa ediyoruz!

Mehmet Sekmen, Türkiye'de yerel yönetimlerde adeta marka haline geldi. Uyguladığı yönetim anlayışıyla şehri ticaret, turizm ve cazibe merkezine dönüştüren Sekmen, "Olimpiyat şehri Erzurum'u yeniden inşa ediyoruz" dedi.

Erzurum'da tarih eksenli kentsel dönüşüm uyguluyoruz!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Şehitler Mahallesi'nde bulunan kentsel dönüşüm kamulaştırma alanında gecekondu sahipleriyle istişare toplantısı yaptı.

Erzurum Yakutiye'de yenileme alanı belirlendi!

Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Camiikebir, Caferiye, İbrahimpaşa ve Kuloğlu mahalleleri sınırları içerisinde yer alan alanın yenileme alanı olarak belirlendi. 

TOKİ Erzurum Aziziye'de 126 konut satıyor!

TOKİ, Erzurum Aziziye Ilıca 2. Etap Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 126 adet konutu satışa çıkardı. Fiyatlarım 163 bin 274 TL'den başladığı projede kuralar 23 Temmuz'da çekilecek.

TOKİ Erzurum Aziziye Ilıca 2. Etap başvuruları sona eriyor!

Erzurum Aziziye Ilıca 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Erzurum Aziziye Ilıca 2. Etap başvuruları başlıyor!

Erzurum Aziziye Ilıca 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamındaki 99 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Erzurum Palandöken Malmeydanı 2. Etap son başvuru günü!

TOKİ tarafından Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamında üretilecek 89 adet konut için kura başvurular bugün sona eriyor..

Erzurum Palandöken Malmeydanı 2. Etap 89 konut başvurusu başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamında üretilecek 89 adet konut için başvurular bugün başladı..

Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap 3+1 emekli başvuruları!

Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap Kentsel Yenileme Projesi'nde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Erzurum Mal Meydanı 2.Etap başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ'nin Erzurum'un Palandöken ilçesinde Kentsel Yenileme Projesi kapsamında hayata geçirdiği 529 konut için başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Erzurum Mal Meydanı 2.Etap başvuruları başlıyor!

TOKİ tarafından Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamındaki 529 konut satışa çıkıyor. Proje için başvurular 13 Şubat – 10 Mart 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Erzurum Aşkale son başvuru tarihi!

TOKİ Erzurum Aşkale Kentsel Yenileme Alt Gelir Grubu projesi kapsamında yer alan 17 konut için başvurular sürüyor. İşte, TOKİ Erzurum Aşkale son başvuru tarihi...

TOKİ Erzurum Aşkale son başvuru!

Erzurum Aşkale Kentsel Yenileme konut projesinde alt gelir grubunda yer alan 17 adet konut TOKİ tarafından satılıyor. İşte, TOKİ Erzurum Aşkale son başvuru günü.

TOKİ Erzurum Aşkale başvuru tarihi!

Erzurum Aşkale Kentsel Yenileme konut projesinde alt gelir grubunda yer alan 17 adet konut TOKİ tarafından açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Erzurum Aşkale başvuru tarihi...

TOKİ Erzurum Aşkale 81 konut teslimi 22 Haziran'da yapılacak!

TOKİ Erzurum Aşkale Kentsel Yenileme Toplu Konut Projesi'nde yer alan 81 konutun teslimi 22 Haziran'da başlayacak ve 30 Haziran'a kadar devam edecek.

erzurum yenileme Haberi

erzurum yenileme

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin dört bir tarafından yapılan inşaatlarla il genelinde büyük bir kentsel dönüşüm atağı başlattıklarını söyledi. Başkan Sekmen, Tarihi Müceldili Konağı'nda düzenlenen basın toplantısında, TOKİ ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Palandöken Konutları ile ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanlığı Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitçi, ESKİ Genel Müdürü Mevlüt Vural, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Unsal Kıraç, Selami Keskin, Cevat Öksüz ve Zafer Aynalı'nm da katıldığı toplantıda Başkan Sekmen, kentte büyük bir konut açığının bulunduğunu ifade etti. Sekmen, şunları kaydetti: "TOKİ ve Büyükşehir Belediyemiz tarafından Eski Mal Meydanı'nda 579 konutun yapımı devam ediyor. Son zamanlarda gelişen ve değişen bir Erzurum'u görmekteyiz. Alt ve üstyapı faaliyetleriyle...