05 / 05 / 2024

erzurum yenişehir projeleri

erzurum yenişehir projeleri

Yenigün Gazetesi'nin köşe yazarı Eren Aksoy bugün köşesinde "Yenişehir birinci marketlerde kentsel dönüşüm sorunsalı" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Yenişehir Yaşlı Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Yenişehir Belediyesinin en önemli projeleri arasında yer alan yaşlı yaşam merkezinin inşaatı tamamlanıyor.

Yenişehir Belediyesi Bilim Sanat Merkezi tamamlandı!

Yenişehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Bilim Sanat Merkezi inşaatı tamamlandı. Çevre düzenlemesine geçilen merkez önümüzdeki günlerde eğitim öğretim’e hazır hale getirilecek.

Erzurum Yenişehir'in kentsel dönüşüm sorunsalı!

Yenigün Gazetesi'nin köşe yazarı Eren Aksoy bugün köşesinde "Yenişehir birinci marketlerde kentsel dönüşüm sorunsalı" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Mersin Yenişehir Bilim ve Sanat Merkezi'nde sona gelindi!

Yenişehir Belediye’sinin önemli projeleri arasında yer alan Bilim Sanat Merkezi inşaat çalışmasında sona yaklaşıldı.

Yenişehir'in çehresi değişiyor!

Merkeze sonradan bağlanan 10 ilçede altyapıdan ulaşıma, tarihi mirastan çevreye kadar her alanda yatırım hamlesi başlatan Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesinde de yaklaşık 50 milyon TL'ye mal olan projeleri hizmete açtı.

Yeni konut projeleri okullara yakın arsalarda inşa ediliyor!

Geçmiş yıllarda okullar yerleşim yerlerine yakın yerlere inşa edilirken, eğitim merkezlerindeki yerleşke anlayışının yaygınlaşması, okulları şehir merkezlerinin dışına taşıdı. Bu durumda yeni konut projeleri okullara yakın arsalara inşa edilmeye başlandı.

Lokman Çağrıcı: Kentsel dönüşümle yeni şehir oluşturuyoruz!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı 2012 Van depremlerinde yaşadıklarını belirterek “Kentsel Dönüşüm Kanunu’ndan istifade ederek sosyal dokularıyla yeni şehir oluşturmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

Erzurum yeni imar planı ile ihya edilecek!

Erzurum yeni imar planı ile ihya edilecek. EBB Başkanı Sekmen Müceldili Konağı'nda düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında yeni imar nazım planı ile diğer proje ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yenişehir Atıksu Arıtma Tesisi Projesi Ocak'ta tamamlanacak!

Yenişehir Atıksu Arıtma Tesisi Projesi Ocak'ta tamamlanacak. Analiz Otomasyon tarafından sürdürülen çalışmalarda 96 kilometrelik şebekenin 80 kilometrelik bölümünün döşendiği belirtilirken, kalan bölümün 1,5 ayda da tamamlanacağı kaydedildi.

Tanyer İnşaat Bayraklı'da yeni konut projeleri hedefliyor!

Tanyer İnşaat, Bayraklı'da yeni konut projeleri hedefliyor Sektörde 20 yılı geride bırakan Tanyer İnşaat, İzmir'de var olan arsa sıkıntısını aşmak için Çiğli ve Ulukent bölgelerinde keşif yapıyor

20 yeni şehir hastanesi inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sağlık alanındaki dev yatırımlar ve reformlarla çağ atlayan Türkiye'ye bir müjde daha verdi: 20 yeni şehir hastanesi için hazırlığımız var..

Özdiker Yapı Mersin Yenişehir'de 264 konut ve iş merkezi inşa edecek!

Özdiker Yapı, Mersin Yenişehir'e bağlı Çiflik Mahallesi'nde yeni projeye hazırlanıyor. Konut ve iş merkezinden meydana gelen Özdiker Yapı Yenişehir projesinde 264 adet konut yer alıyor.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi bugün gerçekleşecek!

TOKİ Diyarbakır Yenişehir, Yenişehir Mahallesi 123 ada, 1 Parselin Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi İhalesi açık ihale usulü ile bugün ihale edilecek. İhale açık ihale usulü ile yapılacak.

erzurum yenişehir projeleri Haberi

erzurum yenişehir projeleri

Yenişehir Semti, Erzurum' un yıllardan beri en canlı ticaret merkezlerinden birisi olarak biliniyor. 2009 Yılı' nda Doğu Anadolu Bölgesi' nin ilk alışveriş merkezi olan Forum Avın' nin de açılmasıyla birlikte doğal olarak ticaretin kalbi o bölgede atmaya başladı. Düzenli kentleşmesi, yemyeşil bahçeleri ve parklarıyla da tanınan bu semtimizde ne yazık ki çağımıza ve 11 modern kent dokusuna yakışmayan, tabiri caizse görüntü kirliliği yaratan 1. ve 2.  Marketler mevcudiyet gösteriyor... 


Hatırlarsanız, eski Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 1. Marketler' i yıkmaktan yanaydı ve " REKA AVM " diye bir proje ile esnafın karşısına çıkmıştı. 

Aslında güzel bir proje olarak görünüyordu ama esnaf için alışveriş merkezinin üstünde plaza kısmı oluşturulacak ve esnaf bu plazaya taşınacaktı. İşlerinin eskisi gibi canlı olmayacağını düşünen esnaflar,...