17 / 05 / 2024

Erzurum Yıldızkent-Dadaşkent yolu

Erzurum Yıldızkent-Dadaşkent yolu

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, bisiklet tutkunlarından gelen talepler üzerine Yıldızkent - Dadaşkent bağlantı yoluna bisiklet yolu yapacak. Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepleri anında değerlendirerek çözüm odaklı çalışıyor.

Türkiye'nin ilk beş yıldızlı oteli yıkılıyor...

Türkiye’nin ilk beş yıldızlı oteli Çınar Otel, yıkılma ile  karşı karşıya kalmış durumda. Yapıldığı sene 16 milyon liraya mal olan otelden yolu geçenler anılarını anlattılar. İşte haberin detayları...

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

Ordu sahiline Deniz Yıldızı projesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kent meydanı, tören alanı, Atatürk meydanı ve Atatürk yolu, açık ve kapalı etkinlik alanları, Ordu maketi sergisi, satış büfeleri, restoran, kafeler ve yamaç paraşütü iniş alanının bulunduğu bir tesis inşa edecek.

Sezer LOFT Erzurum Yıldızkent'te yükseliyor!

Erzurum'da konut projelerine imza atan Sezerler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Sezer doğru projelerle sektörde önemli bir yere geldiklerini söyledi..

Başbakan Yıldırım: Samsun'da 8 bin 257 konut inşa ettik!

Kurtuluş Yolu'ndaki sahur programında konuşan Başbakan Yıldırım, bugüne kadar Samsun'da 8 bin 257 konut inşa edip hak sahiplerine teslim ettiklerini hatırlattı...

Erzurum Yıldızkent için satış sözleşmesi 19 Şubat'ta başlıyor!

Erzurum Yıldızkent’te yapılan yeni konutlarla ilgili satış sözleşmesinin 19 Şubat’ta başlayacak.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verilecek!

2018 yılının Yıldırım’ın yılı olacağını açıklayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'daki kent projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Bursa Yıldırım'a 2 büyük meydan ve AVM geliyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 2018 yılının vizyon projeleri ve kent yatırmları hakkında açıklamalar yaptı. 

Ankara Yıldırım Kule kazandırıyor!

Başkent’in merkezi Konya yolunda inşa edilen Yıldırım Kule'nin şehrin tam merkezinde bulunduğunun önemle altını çizen Yıldırım Grup İcra Kurulu ve Fertaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “2018’e kadar KDV’niz bizden” dedi.

TOKİ Erzurum Yıldızkent'te kuralar çekildi!

TOKİ ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi ortaklığı tarafından inşa edilen TOKİ Erzurum Yıldızkent'te kuralar çekildi.

TOKİ Erzurum Yıldızkent kura çekimi 9 Ekim'de!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'da bir firma tarafından mağdur edilen ailelerin mağduriyetini gidermeye çalışıyor.

Erzurum Yıldızkent kültür merkezi inşaatı devam ediyor!

Palandöken Belediyesi’nin prestiji projeleri arasında yer alan ve yapımı Yıldızkent’te devam eden Kültür Merkezi için inşaat devam ediyor.

Erzurum Yıldızkent-Dadaşkent yolu Haberi

Erzurum Yıldızkent-Dadaşkent yolu


Erzurum Büyükşehir Belediyesi, bisiklet tutkunlarından gelen talepler üzerine Yıldızkent-Dadaşkent bağlantı yoluna bisiklet yolu yapacak. Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepleri anında değerlendirerek çözüm odaklı çalışıyor. Özellikle nüfus yoğunluğunun daha çok yaşandığı Palandöken ve Aziziye ilçesindeki spor tutkunlarından gelen talepleri anında işleme koyan Büyükşehir, Yıldızkent-Dadaşkent bağlantı yolunda  ‘Bisiklet Yolu’ yapacak. Fen İşleri Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan Bisiklet Yolu, yılsonunda tamamlanacak. 3 bin 500 metre uzunluğunda 2 metre 40 santim genişliğinde çift yönlü olarak yapılacak olan Bisiklet Yolu’nun yapımı için söz konusu alana 8 bin 500 metrekare asfalt yol yapılarak, yol kenarlarına sınır ünitesi olarak 7 bin delinatör kullanılacak. Söz konusu çalışmaya, 800 bisiklet yol amblemi, 1500 ofset yol taraması, 2 bin çift yönlü ok çizgileri,...