27 / 04 / 2024

Sezer LOFT Erzurum Yıldızkent'te yükseliyor!

Sezer LOFT Erzurum Yıldızkent'te yükseliyor!

Erzurum'da konut projelerine imza atan Sezerler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Sezer doğru projelerle sektörde önemli bir yere geldiklerini söyledi..



Sezerler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Sezer doğru projeler ve kaliteli inşaatlarla sektörde önemli bir yere geldiklerini söyledi. Milliyet Erzurum'da yer alan habere göre, Sezer, "Hedefimiz bri evden ziyade aile bireyleri için kullanılabilir yaşam alanları oluşturabilmek." dedi.

1. Sezer LOFT projesinden bahsedermisiniz?

Sezer LOFT projesi 7262 metrekare üzerine 3 blok 145 daireden oluşan bir site ve yaşan alanlarından oluşmaktadır. Her binada çift asansör, jeneratör, bay-bayan fitness salonları, kapalı çocuk oyun alanları, mescid ve taziye evi bulunmaktadır. Aynı zamanda her dairenin bir araçlık otoparkı ve 3000 metrekare  bahçe alarıyla özellikle çocukların mutlu olabileceği bir site. Sonuçta aileler sevdiklerini mutlu etmek için iyi bir sitede ev almak istiyor bizde bu mutluluğun cevabı olduğumuzu düşünüyoruz.

SEZERLER inşaat Yönetim Kurulu Başkam Salih Zeki Sezer, yaptığımız söyleşide, "Ticaretin içinden gelen bir aileyiz. 1936'lardan itibaren Züccaciye sektöründe Erzurum'da ticaret hayatına başlamış olup sektörün öncü kuruluşlarından biri olduk. Sezerler, zamanla yaptığı yatırımları inşaat alanına aktaran ve büyümesine sürdüren bir şirket" dedi. Sadece konut sektöründe değil diğer sektörlerde de başarılarıyla adından söz ettirmeye devam edeceklerini belirten Salih Zeki Sezer, Milliyet'in konuğu oldu. 2003 Yılından bu yana Erzurum'da, sektöründe söz sahibi olan Sezerler İnşaat ailesi yeni projesi "Yıldızkent Sezer LOFT"ta "En iyiden en iyisi" sloganı ve ilkesiyle çalışmalarım tüm hızıyla sürdürüyor Erzurum ve inşaat sektörü denilince akla ilk gelen isimleri başında Sezerler ailesi yer alır. Öncelikle, Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Sezer için Erzurum'da "İşçisiyle kürek sallayan patron” yorumu yapıldığım hatırlatalım ve sözü kendisine bırakalım.

ÖNEMLİ PROJE ANLAMLI SLOGAN

2- Sezerler İnşaat olarak daha önce hep Kayakyolu'nda projeleriniz oldu, şimdi ise Yıldızkent'te Sezer LOFT ile devam ediyorsunuz. Beklentiniz konusunda neler söylersiniz?

Kavakyolu'nda genelde butik projelerimiz oldu. Biz firma olarak daha az sayıda ama yüksek kalitede konut üretmeyi hedefliyoruz. Yaşamkent, Sezer Palmiye, Sezerpark 1 ve son olarak Sezerpark 2 projesini tamamladık. Belirttiğim gibi şimdi "En iyiden iyisi" sloganıyla Yıldızkent'teki projemizi tamamlamak üzereyiz. Dediğim gibi bizim için sayı değil kalite çok önemli... Ayrıca verdiğimiz sözleri yerine getirme yani taahhüt kısmı da son derece önem verdiğimiz bir diğer konu.

3- Şehirde bir hayli yapılaşma dikkat çekiyor. Bu sizi olumsuz etkiliyor mu?

Rekabet başarıyı ve daha fazla gelişmeyi ifade ediyor. Rekabet içerisinde olamayan kişi ve kurumlar gelişmeyi ve büyümeyi asla istedikleri seviyeye getiremezler. Rekabet iş dünyasının olmazsa olmazıdır. Bizlerde SEZERLER İNŞAAT olarak çizgimizi bozmadan kaliteyi yükselterek yaşam alanlan yapmaya devam ediyoruz. Yani rekabetten rahatsızlık duymak bir yana tam tersi rekabetin mutlaka olması gerektiği görüşünü savunuyoruz. 
 


Geri Dön