09 / 05 / 2024

Sezer İnşaat Erzurum konut projeleri

Sezer İnşaat Erzurum konut projeleri

Erzurum'da konut projelerine imza atan Sezerler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Sezer doğru projelerle sektörde önemli bir yere geldiklerini söyledi..

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Kent Sezer İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Sezer İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Askerler tarafından kuruldu.

Sezer 2021 Danışmanlık İnşaat Reklam Otomotiv Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Sezer 2021 Danışmanlık İnşaat Reklam Otomotiv Lojistik Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Alev Sezer tarafından kuruldu.

TOKİ Erzurum 110 konut ihalesi bugün!

Erzurum İli Şenkaya İlçesi Yukarı ve Akşar Mahalleleri 110 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Erzurum Şenkaya 110 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Şenkaya İlçesi Yukarı ve Akşar Mahalleleri 110 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Erzurum Palandöken 642 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Erzurum 454 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Dağ Mah. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 454 Adet Konut , 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Erzurum Yakutiye 466 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Eski Sanayi (Soğukçermik) Mah. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 466 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

SPX 48'inci mağazasını Forum Erzurum’da açtı!

Rossignol, Quiksilver, Salomon, Burton, Skechers, Roxy, Merrell gibi prestijli markaların ürünlerini, doğaya ve spora tutkuyla bağlı olanların hizmetine sunan SPX, 48. mağazasını Forum Erzurum’da açtı...

Sezer Bozkurt İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sezer Bozkurt İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Bozkurt tarafından kuruldu.

Erzurum İnşaat Fuarı kentte yeni iş alanları oluşturdu!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş.’nin işbirliğinde düzenlenen Doğu Anadolu Erzurum İnşaat, Gayrimenkul ve Kent Fuarları kentte yeni iş alanları oluşturdu.

Erzurum İnşaat Gayrimenkul Fuarları kapılarını açtı!

Tüyap Fuarcılık tarafından Erzurum'da gerçekleşen “Erzurum İnşaat-Gayrimenkul ve Kent Fuarları 2019”, Tüyap Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Sezer İnşaat Erzurum konut projeleri Haberi

Sezer İnşaat Erzurum konut projeleri

Sezerler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Sezer doğru projeler ve kaliteli inşaatlarla sektörde önemli bir yere geldiklerini söyledi. Milliyet Erzurum'da yer alan habere göre, Sezer, "Hedefimiz bri evden ziyade aile bireyleri için kullanılabilir yaşam alanları oluşturabilmek." dedi.

1. Sezer LOFT projesinden bahsedermisiniz?

Sezer LOFT projesi 7262 metrekare üzerine 3 blok 145 daireden oluşan bir site ve yaşan alanlarından oluşmaktadır. Her binada çift asansör, jeneratör, bay-bayan fitness salonları, kapalı çocuk oyun alanları, mescid ve taziye evi bulunmaktadır. Aynı zamanda her dairenin bir araçlık otoparkı ve 3000 metrekare  bahçe alarıyla özellikle çocukların mutlu olabileceği bir site. Sonuçta aileler sevdiklerini mutlu etmek için iyi bir sitede ev almak istiyor bizde bu mutluluğun cevabı olduğumuzu düşünüyoruz.

SEZERLER inşaat Yönetim Kurulu Başkam Salih Zeki Sezer, yaptığımız...