05 / 05 / 2024

Erzurumda çöken kulelerin etüdü iyi yapılmamış

Erzurumda çöken kulelerin etüdü iyi yapılmamış

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Erzurum'daki atlama kulelerinde meydana gelen çökmeye ilişkin, "Önceden iyi etüt yapılsaymış bu kayma kesinlikle olmazdı" dedi. İşte Yarar'ın açıklamaları...

Erzurum Palandöken'de 5.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Palandöken Harput Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın toplam bedeli 5 milyon 603 bin 640 TL olarak belirlendi.

Bendevi Palandöken: Yeni AVM'ler esnafa zarar veriyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yeni AVM'lerin üretim merkezi veya fabrika olmadığını, esnafa zarar verdiğini belirtti.

Palandöken A.Ş'den Erzurum'a 16 milyon liralık yatırım!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi iştirak kuruluşu olan ve 5 ay önce faaliyete başlayan Palandöken A.Ş. planladığı 16 milyon liralık yatırımın 6 milyon liralık kısmını gerçekleştirdi.

Palandöken'de yol genişletme çalışmaları devam ediyor!

Palandöken İlçe Belediyesi tarafından başlatılan asfalt, yol genişletme ve çevre düzenleme çalışmaları büyük bir titizlikle devam ediyor.

Bendevi Palandöken: Kentsel dönüşümde esnaf unutulmamalı!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "TOKİ şehir gibi kurduğu mahallelerde halka hizmet verecek esnafımızı da unutmamalıdır. Yapılacak olan esnaf mahalleleri ile ekonominin kılcal damarı olan esnafımız da düşünülmelidir.

Palandöken kayak tesislerine Erzurum Büyükşehir Belediyesi talip oldu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın ( ÖİB ), Erzurum ’daki Palandöken kayak tesisleri için açtığı ihaleye teklif gelmedi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kayak tesislerine talip olduğunu belirtti.

Palandöken kayak tesisleri ihalesine teklif gelmedi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın ( ÖİB ), Erzurum ’daki Palandöken kayak tesisleri için açtığı ihaleye teklif gelmedi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kayak tesislerine talip olduğunu belirtti.

Palandöken'de icradan 23 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum 4.İcra Dairesi, Palandöken'de bulunan, imar planında Turizm Tesis alanı, günübirlik dinlenme alanı ve otopark alanı şeklinde gözüken arsayı 23 milyon TL bedelle açık artırma usulüyle ihale edecek.

Palandöken tesisleri ihalesi için son gün 30 Temmuz!

Palandöken tesisleri için 30 Temmuz'da son teklifler alınacak. En sıcak istekli Erzurum Büyükşehir Belediyesi. Başkan Sekmen, "İlgili bakanlarla görüştüm. İhale süreci tamamlanacak. Alan olmadı, hemen devir isteyeceğiz" dedi.

Bendevi Palandöken: Yenilenmeyi bekleyen 83 AVM var!

Yıllardır beklenen 'Perakende Yasası'nın 29 Ocak 2015 tarihinde yürürlüğe girmesinin piyasalarda beklenen etkilerinin görülmediğini belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken 'Ülke çapında 10 yaşın üzerinde yenilenmeyi bekleyen 83 AVM var' dedi.

Erzurum Palandöken'de yol çalışmaları başladı!

Erzurum Palandöken Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Ramazan ayı olmasına rağmen hız kesmeyerek Yıldızkent, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesinde seri sıcak asfalt döküm çalışması başlattı

Uğur Köken kimdir?

İnşaat Mühendisi Uğur Köken kimdir? Uğur Köken, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Uğur Köken, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Uğur Köken...

Erzurum Palandöken'de 5.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Erzurum İli, Palandöken Harput Mahallesi'nde bulunan arsa 5 milyon 603 bin 640 TL'ye kapalı teklif usulüyle 23 Temmuz günü ihale edilecek.

Erzurumda çöken kulelerin etüdü iyi yapılmamış Haberi

Erzurumda çöken kulelerin etüdü iyi yapılmamış

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Erzurum'daki atlama kulelerinde meydana gelen çökmeye ilişkin, "Önceden iyi etüt yapılsaymış bu kayma kesinlikle olmazdı" dedi.


Federasyon başkanı Yarar, Palandöken Dağı'ndaki bir otelde düzenlediği basın toplantısında, göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Olimpik branşta, 189 madalya ile Türkiye'nin en büyük federasyonu olduklarını belirten Yarar, kendilerinden sonra 154 madalya ile atletizmin geldiğini söyledi.


Erzurum'daki atlama kulelerinin pistlerinde 15 Temmuz 2014'te meydana gelen çökme olayını hatırlatan Yarar, göreve geldikleri dönemde de çeşitli nedenlerle atlama kulelerinin kullanılamadığını ifade etti.


Yarar, göreve geldikten sonra yaklaşık bir yıldan bu yana kullanılamayan kuleleri hazır hale getirdiklerine dikkati çekerek, şunları kaydetti:


"Fakat bir ay atlama yapıldıktan sonra inşaat uygulaması ve tasarımlardaki hatalardan dolayı çökme oldu. Altını çizerek söylüyorum. Herkes bana 'bu...