30 / 04 / 2024

erzurumdaki atlama kulelerinin çökme sebebi ne

erzurumdaki atlama kulelerinin çökme sebebi ne

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: Resmi kurumlarla birlikte koordinasyon içinde buradaki kaymanın neden kaynaklandığını ve bunun gelecekteki çalışmalarla ilgili nasıl bir yön izleyeceğimizi koordineli bir şekilde yürütüyoruz" dedi

Halk GYO İFM ofis kulelerinin değeri belli oldu!

Halk GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bünyesinde inşası süren "Halk Ofis Kuleleri"nin KDV dahil toplam satış değeri 2 milyar 825 milyon 26 bin 200 TL olarak belirlendi.

İzmir'de tavanı çatlayan bina tahliye edildi!

İzmir'in Bornova ilçesinde, 5 katlı bir binanın 4'üncü katındaki bir dairede tavan ve zeminde meydana gelen çatlama sonrası bina tahliye edildi. 

Esentepe'de boşaltılan binanın sahibi konuştu!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de çatlama olduğu için boşaltılan apartmanın sahibi önemli açıklamalar yaptı...

Gazze Hükümet Bilgilendirme Ofisi: Konut kulelerinin hedef alınması savaş suçudur!

Gazze Şeridi'ndeki Hükümet Bilgilendirme Ofisi, konut kulelerinin bombalanması ve sivillere karşı işgal güçlerinin işlediği suçların devam ettirilmesine ilişkin açıklama yaptı. Ofisten yapılan açıklamada ,"Konut kulelerinin hedef alınması savaş suçudur" denildi.

Erzurum Atlama Kuleleri'nin il tadilat çalışmaları mecliste!

Erzurum Atlama Kuleleri'nin il turizmine katkısı ve yapılan tadilat çalışmalarının maliyeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOGO kulelerinde yıkım başlıyor mu?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, TOGO kulelerine ilişkin "Dert TOGO kulelerine ruhsat almak değil Mansur Yavaş'ı görevden almaktı" dedi. Yavaş, TOGO kulelerinin kısmen yıkılacağını söyledi.

Rize'nin 'Pisa' kulelerinin yıkımına başlandı!

Rize'de zeminindeki kayma sebebiyle yan yatmaya başladığı için "Pisa Kuleleri" diye isimlendirilen iki binanın da aralarında yer aldığı yapılar, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılıyor.

Çamlıca'da eski televizyon kuleleri sökülüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çamlıca'da eski televizyon kulelerinin söküm çalışmalarını helikopter ile inceledi.

Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi'nde sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin yapım çalışmalarında sona gelindi.

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında son durum ne?

Çanakkale Boğazı'nda, geçen ay kulelerinin inşaat çalışmaları tamamlanan "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü"nde inşaat çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün son çelik blok montajı yapıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, törende açıklamalarda bulundu. Karaismailoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün 32 bloktan oluşan kırmızı beyaz kulelerinin son blokunun koyulması töreninde konuştu...

1915 Çanakkale Köprüsü'nde kırmızı beyaz kulelerin yüzde 78'i tamam!

Çanakkale Boğazı’nın ’gerdanlığı’ niteliğinde olacak 1915 Çanakkale Köprüsü’nde çalışmalar, koronavirüs salgınına rağmen hız kesmeden devam ediyor. Köprünün kırmızı beyaz kulelerinin yüzde 78'lik bölümü tamamlandı...

Levent'teki caminin mimarisi nasıl olmalı?

Merkez Bankası’nın Beşiktaş Levent’teki banka kulelerinin arasında bulunan 18 dönümlük arazisinde cami inşaatı başlatıldı. Peki Levent'teki caminin mimarisi nasıl olmalı? İşte  Fatih Altaylı'nın yeni cami mimarisi hakkındaki yazısı...

erzurumdaki atlama kulelerinin çökme sebebi ne Haberi

erzurumdaki atlama kulelerinin çökme sebebi ne


Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, atlama kulelerinin pistlerindeki çökmeye ilişkin, "Tüm resmi kurumlarla birlikte koordinasyon içinde buradaki sorunun ne olduğunu, buradaki kaymanın neden kaynaklandığını ve bunun gelecekteki çalışmalarla ilgili nasıl bir yön izleyeceğimizi koordineli bir şekilde yürütüyoruz"​ dedi.


Kılıç, çökmenin olduğu alanda inceleme yaparak yetkililerden bilgi aldı. Kule otelden bir süre çevreyi inceleyen Kılıç, beraberindekilerle daha sonra atlama kulelerine geçti.


Burada yaptığı incelemelerin ardından gazetecilere açıklama yapan Kılıç, yapılan her çalışmanın titizlikle yürütüldüğünü ve elde edilen her bulgunun kamuoyu ile paylaşılacağını söyledi.


Kulelerde herhangi bir sorunun olmadığını belirten Kılıç, şunları kaydetti:


"Öncelikle biz meydana gelen kaymalardan sonra bölgeyi inceleyerek, gerekli arkadaşlardan bilgi aldık. Şu anda incelemeler devam ediyor, çalışmalar devam ediyor. Hocamızda burada çalışmalar yapıyor, beraber yürütüyoruz. Tüm resmi kurumlarla birlikte...