17 / 05 / 2024

esam

esam

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, özellikle yeni yerleşim birimlerinde, banliyölerde, yeni kuracakları şehirlerde, ikametgahlarda, katları aşağı çekeceklerini belirterek, mecbur kalmadıkça yüksek kat yapmayacaklarını söyledi

Esam Arge Teknoloji Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Esam Arge Teknoloji Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de  Abdullah Fişne tarafından kuruldu!

Manajim Group Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manajim Group Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   500 bin TL sermaye bedeli ile Esam Osman M.A tarafından kuruldu.

İdentidy Gayrimenkul İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdentidy Gayrimenkul İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elbashır M.E.M. ve Esam Alı K.M. ortaklığında kuruldu.

Dentısto İnşaat Tıbbi Cihazlar Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dentısto İnşaat Tıbbi Cihazlar Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Esam Qasem Hajawı tarafından kuruldu. 

Eşa Yapı İnşaat Tesisat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eşa Yapı İnşaat Tesisat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile M. Yamam Alkhateeb ve Esam Alkhartıb ortaklığında kuruldu. 

Güneş Esam Yapı Emlak Otomotiv İnşaat Malzemeleri Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Esam Yapı Emlak Otomotiv İnşaat Malzemeleri Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Salih Güneş tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Peculıar Gayrimenkul Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Peculıar Gayrimenkul Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Esam Kamal Hafez Daban, Mamdouh Ibrahım Eıssa Alhatanı ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Esam Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esam Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 16 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Ümraniye'de, Elif Dülger Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

De’Longhi, ESAM 6600M Kahve Makinesi'ni tanıttı!

İtalyan stilini tüm ürünlerine zarifçe yansıtan De’Longhi, ESAM 6600M Kahve Makinesi ile kahve tutkunlarına leziz şölen sunuyor. Tek tuşla üç çeşit kahve hazırlayabilen ESAM 6600M her damak zevkine göre ayrı tatlar sunuyor.

esam Haberi

esam



Bakan Bayraktar, Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezinin (ESAM) düzenlediği "Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Konferansı’nda yaptığı konuşmada, insanların gıda ve giyim ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra ev almak istediklerini ifade etti.


Newyork'tan Singapur'a, Pekin'den Tokyo'ya kadar nüfusu 8 milyonun üzerindeki bütün büyük şehirlerin merkezindeki binaların yüksek katlı olduğuna işaret eden Bakan Bayraktar, konuyla ilgili olarak 40 şehri incelediklerini kaydetti.


Bakan Bayraktar, binaların kat sayısını azaltmak için gayret göstereceklerine dikkati çekerek, ''Geldiğimiz noktada, Başbakanımız da işaret ediyor, artık binaların katlarını, özellikle yeni yerleşim birimlerinde, banliyölerde, yeni kuracağımız şehirlerde, ikametgahlarda 1, 2, 3, 4, 5 kata kadar çekeceğiz. Mecbur kalmadıkça yüksek kat yapmayacağız'' diye konuştu.


Geçmiş yıllarda İstanbul'dan teşviklerin kaldırıldığını, sanayinin Bozüyük ve Çerkezköy'e kaydırıldığını anlatan Bakan Bayraktar, işçiler hariç kimsenin gidip bu yerlerde oturmadığını vurguladı.


Bakan Bayraktar,...