21 / 05 / 2024

Esas Endüstil ve Enerji Mühendislik iletişim

Esas Endüstil ve Enerji Mühendislik iletişim

Esas Endüstil ve Enerji Mühendislik Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Kavilvioğlu tarafından kuruldu. 

Forbes, Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini açıkladı! Bakın ilk üçte hangi şehir var!

Finans, yatırım, endüstri ve pazarlama ağırlıklı konular içeren dünyaca ünlü Forbes dergisi, Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini açıkladı. Bakın ilk üçte hangi şehir var...

Altın mı, dolar mı, borsa mı? En çok kazandıran hangisi oldu?

Altın mı, dolar mı, borsa mı? En çok hangisinin kazandırdığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Ocak 2010’da altın, dolar, Bim Mağazaları, Ege Endüstri ve Turkcell’e yatırılan 100 bin TL ne kadar oldu? İşte şaşırtan yanıt...

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Yıldırım tarafından kuruldu.

 Stil ve konfor arasında mükemmel bir denge sunan Kia Picanto! İşte Nisan ayı fiyatları!

Kia Picanto, sürüş keyfi, her zaman bağlantıda kalmanıza yardımcı olmak, otururken bir odanın konforunun tadını çıkarmak veya hareket halindeyken kesintisiz eğlence,  size her şeyi tek bir çatı altında sunuyor. İşte Kia Picanto'nun 03 Nisan 2023 fiyat listesi 

D And D Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

D And D Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasin Uçar tarafından kuruldu.

İska Güçlendirme Taahhüt Proje Endüstri Ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İska Güçlendirme Taahhüt Proje Endüstri Ve Yapı Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Utku Terzi tarafından kuruldu.

Akkon Uluslararası Yapı Endüstrisi Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Akkon Uluslararası Yapı Endüstrisi Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Melik Şimşek tarafından kuruldu.

Promaksteel Endüstriyel Ve Yapısal Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promaksteel Endüstriyel Ve Yapısal Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Erdoğan Bitnel tarafından kuruldu.

Opel Crossland ÖTV muaf ve 0 faiz seçenekleriyle satışta! Opel Crossland 3 Nisan 2022 fiyat listesi!

Stil ve çok yönlülüğün bir arada sunulduğu Opel Crossland ÖTV muaf ve 0 faiz seçenekleriyle alıcılarını bekliyor. Peki Opel Crossland fiyatları ne kadar? İşte 3 Nisan 2022 fiyat listesi...

Koray GYO, İller Bankası'nın Eyüpsultan arsa satışı ihalesine katıldı!

Koray GYO ve Koray Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'den oluşan ve ortak girişim grubu, İller Bankası A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi 1563,1571 ve 1572 Parsellerin Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 1. oturumuna katıldı.

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Bpa Dış Ticaret Endüstriyel Ve Medikal Ekipmanlar tarafından kuruldu.

Eka Endüstri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eka Endüstri Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy’de  10 bin TL sermaye bedeli  Hammam Yousef A Abughanım tarafından kuruldu.

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. açıldı!

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Altınsoy ve Ertuğrul Altınsoy ortaklığında açıldı.

Esas Endüstil ve Enerji Mühendislik iletişim Haberi

Esas Endüstil ve Enerji Mühendislik iletişim

Esas Endüstil ve Enerji Mühendislik Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Kavilvioğlu tarafından kuruldu. 

Esas Endüstil ve Enerji Mühendislik Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirketin başlıca amaç ve konusu şunlardır. 1-Elektrik ve ısı üretimine ilişkin buhar tribünleri, buhar kazanları, motorlar, jenaratörler doğalgaz,LPG, LNG, CNG, motorin, kömür veya fuel-oil ile çalışan elektrik, ısı ve enerji santrallerinin, enerji enstrümanları ve ısı geri kazanım ünitelerinin ve/veya enerji projelerinin ihtiyaç duyduğu her türlü mühendislik hizmetini,imalatını,proje geliştirmesini,fizibilitesini, projelendirilmesini, kurulumunu, işletmeye alınmasını, iç ve dış ticaretini, ardından bakım, servis ve işletme hizmetlerini yapar. A.Bu amaçları gerçekleştirirken; a. Elektrik ve/veya ısı enerjisi üretim tesisleri kurar, işletmeye alır, b.Elektrik ve ısı üretimine ilişkin buhar tribünleri, gaz tribünleri, buhar kazanları, motorlar, jenaratörler, doğalgaz, LPG,LNG,CNG,...