02 / 05 / 2024

Esas Gayrimenkul 5 AVM daha açacak

Esas Gayrimenkul 5 AVM daha açacak

Esas Gayrimenkul, 85 milyon dolar yatırımla Çanakkale’de ‘Esas 17 Burda’ alışveriş ve yaşam merkezini hayata geçirdi. Şirket 2016 sonuna kadar 5 AVM daha açmayı hedefliyor.

1938'de 650 lira kira getirisi olan gayrimenkul 5 bin 300 liraya satılmış!

Beyoğlu'nda 650 lira kira getirisi olan ev 5 bin 300 liraya satılmış. Satışa çıkarılan gayrimenkul Beyoğlu Kalyoncu Kulluk Hamalbaşı Kordela sokakta yer alıyormuş...

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.

DAP Gayrimenkul’den 2023’te 5 yeni proje

DAP Gayrimenkul, 5 yeni projesine başlayacağını duyurdu. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, 2023’te yeni yatırımlar içinde olacaklarını bildirdi.

Esas Gayrimenkul'e MarCom Awards Platin ödülü!

Esas Gayrimenkul, “shopla” uygulamasıyla 1994'ten beri düzenlenen ve pazarlama iletişimi alanının en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödül aldı.

Esas Gayrimenkul, AVM'lerde sürdürülebilirlik çalışmalarını hızlandırdı!

Türkiye'nin önemli gayrimenkul firmalarından Esas Gayrimenkul, 17 Burda AVM’nin çatısına “Yap İşlet” modeliyle Güneş Enerjisi Santrali (GES) kuracak.

Esas Gayrimenkul dijital dönüşümünü Microsoft Türkiye ile hızlandırıyor!

Esas Gayrimenkul, Türkiye’de ve dünyada büyüyen operasyonlarını etkili bir biçimde yönetmek için uçtan uca yeni bir dijital dönüşüm hareketi başlattı.

Mars Gayrimenkul 5. yılını kutladı!

Sakarya’da gayrimenkul danışmanlığı, taahhüt, apart-yurt işletmeciliği, site yönetimi gibi alanlarda başarılı hizmetler veren Mars Gayrimenkul 5. yılını kutluyor...

Esas Gayrimenkul'ün acı günü! Sami Vodina vefat etti!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve denetçisi Sami Vodina vefat etti. Esas Holding taziye ilanı yayınladı.

Halk GYO'nun 14 gayrimenkulü 5 yıllığına Halk Bankası'na kiralandı!

Halk GYO'nun mülkiyetinde bulunan ve T.Halk Bankası A.Ş. ile olan 5 yıllık kira sözleşme süresi 30 Ekim 2020 tarihinde dolan ekli listede yer verilen 14 adet gayrimenkulün, 5 yıllığına T.Halk Bankası A.Ş.'ne kiralanması hususunda sözleşme imzalandı. 

Esas Gayrimenkul'ın acı günü! Zeki Yavan vefat etti!

Esas Gayrimenkul çalışanlarından Nevzat Yavan'ın babası Zeki Yavan vefat etti. Esas Gayrimenkul vefat için taziye ilanı yayınladı.

Kütahya'da 5.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Kütahya Merkez'de yer alan gayrimenkulü 5 milyon 552 bin 896 TL bedelle satışa çıkardı.

Kütahya'da 5.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kütahya Merkez'de yer alan gayrimenkulü 5 milyon 552 bin 896 TL bedelle satışa çıkardı.

Esas Gayrimenkul'ün AVM'leri 1 Haziran'da yeniden açılacak!

Koronavirüs nedeniyle AVM'lerinin faaliyetlerini geçici olarak durduran Esas Gayrimenkul, 1 Haziran'da alışveriş merkezlerinin kapılarını yeniden açmaya hazırlanıyor. 

Esas Gayrimenkul 5 AVM daha açacak Haberi

Esas Gayrimenkul 5 AVM daha açacak

Esas Gayrimenkul, 85 milyon dolar yatırımla Çanakkale’de ‘Esas 17 Burda’ alışveriş ve yaşam merkezini hayata geçirdi. 2016 sonuna kadar 500 bin metrekare kiralanabilir alana ulaşmayı hedefleyen şirket 5 AVM daha açacak. 6 AVM’nin yatırım değeri 500 milyon doları bulacak.


Yurtiçi ve yurtdışında 1.5 milyar dolar değerinde gayrimenkul yatırımları bulunan Esas Holding şirketi Esas Gayrimenkul, AVM ve ofis pazarında büyüyecek. Çanakkale’de 85 milyon dolar yatırımla hayata geçirdikleri Esas 17 Burda alışveriş ve yaşam merkezini 9 Nisan’da açacaklarını söyleyen Esas Gayrimenkul CEO’su Kazım Köseoğlu, bu yıl Kocaeli ve Bolu’da 2 yeni AVM hayata geçireceklerini söyledi. AVM ve ofis alanında 2016 sonuna kadar 500 bin metrekare kiralanabilir alana ulaşmayı hedeflediklerini belirten Köseoğlu, “ 2015 sonuna kadar 220 bin metrekareye kiralanabilir alana ulaşacağız. 2016...