16 / 05 / 2024

Esas Gayrimenkul görev değişimi

Esas Gayrimenkul görev değişimi

Esas Gayrimenkul'ün üst düzey yönetiminde iki atama gerçekleşti. Gayrimenkul fırsatlarını yakından takip eden şirketin yeni bağımsız yönetim kurulu üyeleri Alison Rehill Erguven ve Cenk Arson oldu.

Ebru Ermurat kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? DAP Gayrimenkul’de hangi alanda görev alıyor?

Ebru Ermurat hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi firmalarda üst düzey yönetici olarak görev aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ebru Ermurat’ın hayatı...

Esas Gayrimenkul, AVM'lerde sürdürülebilirlik çalışmalarını hızlandırdı!

Türkiye'nin önemli gayrimenkul firmalarından Esas Gayrimenkul, 17 Burda AVM’nin çatısına “Yap İşlet” modeliyle Güneş Enerjisi Santrali (GES) kuracak.

Esas Gayrimenkul'ün acı günü! Sami Vodina vefat etti!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve denetçisi Sami Vodina vefat etti. Esas Holding taziye ilanı yayınladı.

Esas Gayrimenkul'ın acı günü! Zeki Yavan vefat etti!

Esas Gayrimenkul çalışanlarından Nevzat Yavan'ın babası Zeki Yavan vefat etti. Esas Gayrimenkul vefat için taziye ilanı yayınladı.

Esas Gayrimenkul'ün “Burdayız: Covid-19 Sonrasında Perakende” webinarı 5 Mayıs'ta!

Esas Gayrimenkul, sektör paydaşlarına koronavirüs sonrası dönem için rehberlik sunacak "Burdayız" isimli webinar serisini başlatıyor. “Burdayız: Covid-19 Sonrasında Perakende” konulu webinar, 5 Mayıs Salı günü saat 14:00’te gerçekleşecek...

Esas Gayrimenkul üst yönetiminde değişiklik!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Köseoğlu oldu. Esas Gayrimenkul Türkiye’de Köseoğlu’ndan boşalan CEO’luk görevine ise Cem Eriç getirildi....

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Cem Akgün'ün görev süresi doldu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Cem Akgün'ün görev süresi SPK Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1) Madde 4.3.6-g fıkrasına göre bugün itibariyle doldu.

TSKB GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılımı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komiteleri görev dağılımını yayınladı. İşte TSKB GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılımı...

Karacaköy İnşaat Turizm Sağlık Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacaköy İnşaat Turizm Sağlık Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşim Fatma Ataş tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şile Meriç İnşaat Gayrimenkul Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şile Meriç İnşaat Gayrimenkul Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Murat Çomak ve Gülbet Demircikaya ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Görev Taksimi kararını yayınladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Doğuş GYO Yönetim Kurulu Görev Taksimi kararını yayınladı.

Amir Anadolu Gayrimenkul Gıda Ürünleri Pazarlama İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Amir Anadolu Gayrimenkul Gıda Ürünleri Pazarlama İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Mohd Amır Al Obahjı tarafından bugün 100 bin TL sermaye ile bugünkuruldu

Deniz GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılım bildirisini yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılım bildirisini yayınladı.

Esas Gayrimenkul görev değişimi Haberi

Esas Gayrimenkul görev değişimi

009 yılından bu yana faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul'ün üst düzey yönetiminde iki atama gerçekleşti. Kendine özgü yatırım anlayışıyla yurtiçindeki ve yurtdışındaki gayrimenkul fırsatlarını yakından takip eden şirketin yeni bağımsız yönetim kurulu üyeleri Alison Rehill Erguven ve Cenk Arson oldu. Arson, 2010 yılından bu yana sırasıyla Rönesans Gayrimenkul Yatırım, Limak Yatırım Holding, Emaar Properties Türkiye'de CEO olarak görev yaptı.

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre; Alison Rehill Erguven ise perakende ve gayrimenkul kariyerine Simon Property Group'ta başladı. Dokuz yıl General Grovvth Gayrimenkul'de başkan yardımcısı olarak çalıştı. Pradera'da üst düzey yöneticilik...