05 / 05 / 2024

Esas Holding gıda sektörü

Esas Holding gıda sektörü

Esas Holding Gıda Başkanı Babür Çelebi, gıda sektöründe büyümek için yeni arayışlar içinde olduklarını açıkladı. Sektörde fiyatların rasyonel seviyelerde olduğunu belirten Çelebi, Peyman’ın satışına yönelik adımlar atacaklarının sinyalini verdi.

Esas Holding gıda sektöründe büyüyecek!

3 bin otel ve restoran sayısına ulaştıklarını belirten Esas Holding Gıda Grup Başkanı Babür Çelebi “Gıdada büyüyeceğiz. Yurtdışından et alıp Türkiye’de işlemek istiyoruz” diye konuştu.

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

Esas Holding, Londra'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Kamışlı'nın gayrimenkul yatırımı açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Esas Holding kurucusu Şevket Sabancı vefat etti!

Bir süredir tedavi gören Sabancı Holding'in önemli isimlerinden ve Esas Holding'in kurucusu Şevket Sabancı 85 yaşında vefat etti.

İttifak Holding Katar'da markalarını tanıttı!

Doha'da gerçekleşen 2. Expo Turkey by Qatar Fuarı'na katılım sağlayan İttifak Holding, inşaat, makine, gıda sektörlerindeki markalarının tanıtımını yaptı..

Esas Holding şirket alma çalışmalarını hızlandırdı!

Havacılık, perakende ve eğlence, sağlık, gıda, gayrimenkul ve lojistik olmak üzere altı temel sektörde yatırımları bulunan Esas Holding bünyesine yeni şirketler satın alma yönündeki çalışmalarına hız verdi.

Esas Holding Kocaeli'de AVM açacak!

Türkiye'nin farklı şehirlerinde büyük ve önemli projelere imza atan Haldız İnşaat, büyük bir projeyi daha tamamladı. Esas Holding'in Bolu'da 85 milyon dolarlık yatırımla yaptığı 'Esas 14 Burda' alışveriş merkezi törenle açıldı.

Esas Holding gıda sektörüne yöneldi!

Esas Holding Gıda Başkanı Babür Çelebi, gıda sektöründe büyümek için yeni arayışlar içinde olduklarını açıkladı. Sektörde fiyatların rasyonel seviyelerde olduğunu belirten Çelebi, Peyman’ın satışına yönelik adımlar atacaklarının sinyalini verdi.

DemirPark AVM Esas Holding'in!

Esas Holding bünyesinde ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul; AVM sektöründe yeni yatırımlara hızla imza atıyor.

Esas Gayrimenkul 2016'da 3 yeni AVM projesine başlayacak!

Bünyesinde Pegasus Hava Yolları, Peyman Gıda ve Ayakkabı Dünyası'nı da bulunduran Esas Holding, gayrimenkulu ana işkolu olarak belirledi. 2009'da Esas Gayrimenkul şirketi ile sektöre giriş yapan holding özellikle AVM yatırımlarına odaklanıyor.

Esas Gayrimenkul Anadolu'da 5 AVM yatırımı yapacak!

Esas Holding bünyesinde faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul. Anadolu illerinde bu yıl içinde 2, 2016 yılında da 3 yeni AVM yatırımı daha yapmayı planlıyor.

Nata Holding gözünü İstanbul'a dikti!

Türkmenistan'da 2.5 günde bir köprü yapan Nata Holding, gözünü iş dünyasının başkenti olarak nitelendirdiği İstanbul'a dikti. Şirket, kentte 450 milyon dolarlık yatırımla karma bir proje hayata geçirecek.

Hotiç'in Esas Holding'le yürüttüğü satış görüşmesi olumsuz sonuçlandı!

Ayakkabı firması Hotiç'in Esas Holding'le yürüttüğü satış görüşmesi olumsuz sonuçlandı. Şirketin patronu Mehmet Hotiç, " Babamızın kurduğu şirketi satmaya kıyamadık. Süreç bitince çok rahatladık " dedi...

Esas Holding 4 milyon dolarlık yatırım yapacak!

ESAS Holding ‘Esaslı’ markasıyla marketlere ürün verecek. Antalya’da et üretimi gerçekleştiren Esas Holding’in Gıda Grup Başkanı Babür Çelebi, 2015 yılında 4 milyon dolarlık yatırım yapılacağını ifade etti.

Esas Holding gıda sektörü Haberi

Esas Holding gıda sektörü

Esas Holding, Pegasus ile anılıyor ancak 5 milyar TL ciroya yaklaşan grubun çok karlı işlerinden biri de gıda alanında. Gıda Grubu Başkanı Babür Çelebi, UN Roro ve Ayakkabı Dünyası’nı satın alarak büyüyen holdingde gıda alanında çerez markası Peyman’ın istedikleri seviyede büyüdüğünü vurguladı. Holdingde Şevket Sabancı’nın torunu Kazım Köseoğlu’nun başında olduğu gayrimenkul birimi de her ilde bir AVM hedefiyle hızla büyüyor. Çelebi’nin başında olduğu gıda alanında ise son birkaç yılda yeni bir satın alma olmadı. Holding, peşinde olduğu bir fast food zincirini satın alamayınca gıda perakendeciliğinde olma hedefinden uzaklaşmış. “Çok ümitlenmiştik fakat olmayınca biraz beklemeye aldık bu işi” diyen Babür Çelebi, deterjan, kozmetik ve gıda sektöründe kendilerine çok teklif geldiğini ve bunların değerlendirildiğini söyledi. 


Esas Holding bir yatırım fonu mantığında çalışıyor,...