27 / 04 / 2024

esas sözleşme değişikliği kronolojisi Yeşil Yapı

esas sözleşme değişikliği kronolojisi Yeşil Yapı

Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na esas sözleşme değişikliğine ilişkin rapor yayınladı.

Vakıf GYO esas sözleşme değişikliği için SPK'ya başvurdu!

Yönetim Kurulu tarafından, Vakıf GYO'nun esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 7. Maddesinin yeni şekline uygun görüş alınması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulması hususunda Genel Müdürlüğü yetkili kılınmış olup, söz konusu uygunluk için SPK'ya başvuru yapıldı.

Yapı Kredi Koray GYO'nun esas sözleşmesi tescil edildi!

Yapı Kredi Koray GYO'nun 17 Mayıs 2021 tarihli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında kabul edilen Esas Sözleşme Değişiklikleri tescil edildi.

Deniz GYO esas sözleşme tadili için SPK'ya başvurdu!

Deniz GYO tarafından şirket ödenmiş sermayesinin 400 milyon TL'ye çıkarılması sebebiyle esas sözleşme tadili için SPK'ya başvurdu.

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin değişiklik tasarıları onaylandı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu tarafından E-12233903-340.17-5640 sayılı ve 28 Nisan 2021 tarihli karar ile uygunluk verilen Esas Sözleşme değişiklik tasarıları genel kurulda onaylandı.

Akmerkez GYO'nun esas sözleşme değişikliğine SPK'dan onay!

Akmerkez GYO'nun esas sözleşme değişiklik tadil tasarısı T.C. Ticaret Bakanlığı'ndan da gerekli izinler alındıktan sonra, yapılacak ilk Genel Kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulacak

Vakıf GYO esas sözleşme tadili için SPK'ya başvurdu!

Vakıf GYO tarafından Esas Sözleşmenin "Yönetim Kurulu ve Görev Süresi" başlıklı 10. Maddesinin ekli tadil metninde yer aldığı şekliyle değiştirilmesine karar verilmiş olup, gerekli iznin alınması için SPK'ya başvuruldu.

Nurol GYO esas sözleşme değişikliği için SPK'ya başvurdu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirketin sermaye yapısı çerçevesinde Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesine ilişkin ekli tadil metninin onaylanması için 8 Mart 2021 tarihinde SPK'ya başvuruldu. 

Akfen GYO'nun esas sözleşme değişikliğine onay!

Akfen GYO'nun sermaye artışına konu esas sözleşme değişikliği SPK tarafından onaylandı. Şirketin sermaye artışı tescil işlemleri tamamlandı.  

Projeden ev alma sözleşme örneği!

Projeden ev alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor? Projeden ev almanın avantajları ve dezavantaları neler? İşte projeden ev alma sözleşme örneği...

Enka İnşaat esas sözleşme değişikliği için SPK'ya başvurdu!

Enka İnşaat'ın ana sözleşmesinin sermayeye ilişkin 6'ncı maddesinin ekli şekilde değiştirilmesi ve gerekli izinler için Sermaye Piyasası Kurulu ve Ticaret Bakanlığı'na başvurulmasına karar verildi. 

İhlas Gayrimenkul esas sözleşmesinin değişikliği için SPK'ya başvurdu!

İhlas Gayrimenkul, esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 6. maddesinin değişikliğine ilişkin uygunluk görüşü alınması için SPK'ya başvurdu.

Deniz GYO'nun Esas Sözleşmesi değişikliğine SPK'dan onay!

Deniz GYO, ödenmiş sermayesinin 150 milyon TL'ye çıkarılması sebebiyle Esas Sözleşme'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8 inci maddesinin ekli şekilde tadil edilmesi için SPK'ya başvurdu.

Yeşil GYO'nun esas sözleşme değişikliği onaylandı!

Yeşil GYO Ana Sözleşmesinin 7.maddesinin tadilinin görüşülmesi neticesinde değiştirilmesine oy birliğiyle karar verildi. 

esas sözleşme değişikliği kronolojisi Yeşil Yapı Haberi

esas sözleşme değişikliği kronolojisi Yeşil Yapı

Yeşil Yapı açıklaması;


Esas sözleşmemizin SERMAYE VE PAY SENETLERİ  başlıklı 7., ŞİRKETİN TEMSİL VE İLZAMI başlıklı 13., YÖNETİMİN DEVRİ başlıklı 16., DENETÇİ başlıklı 21. ve KARIN DAĞITIMI başlıklı 38. maddeleri değiştirilmiş olup, söz konusu değişiklik 23/06/2015 tarihinde tescil edilmiştir. Son değişikliği içeren yürürlükteki esas sözleşmemiz ekte verilmektedir. 



Dosya için