18 / 05 / 2024

Esat Ertaç Erbesler

Esat Ertaç Erbesler

Almuttahida Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırımları İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi, Esat Ertaç Erbesler, M. Abdelhamid Amin El Sayed, N. Nasr Khalil Abbas tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu

Esat Horoz kimdir? Hangi kademelerde çalıştı? Vakıf GYO’da alanda görev alıyor?

Esat Horoz kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Esat Horoz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Vahdettin Ertaş ne iş yapıyor? Vahdettin Ertaş nereden mezundur?

Vahdettin Ertaş ne iş yapıyor? Vahdettin Ertaş’ın mesleği nedir? Vahdettin Ertaş nereden mezundur? İşte detaylar!

Ertaş Yatırım İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Yatırım İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Taşoluk tarafından kuruldu. 

Vahdettin Ertaş kimdir?

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Vahdettin Ertaş kimdir? Vahdettin Ertaş, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Vahdettin Ertaş'ın biyografisi..

Ertaş Kardeşler İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Kardeşler İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Ertaş tarafından kuruldu.

Ertaş Grup İnşaat Dekorasyon Tadilat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Grup İnşaat Dekorasyon Tadilat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi İsmet Ertaş tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Ertaş Endüstri Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ertaş Endüstri Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Ercan Taşpınar tarafından kuruldu!

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi 1 milyon TL yatırım bedeli ile Tayfun Kandemir tarafından açıldı.

Neşet Ertaş konakladığı Rençber Han yıkılma tehlikesi altında!

Ankara Altındağ'da bulunan ve halk sanatçısı Neşet Ertaş'ın konakladığı Rençber Han, görenlerin yüreğini burkuyor. Mahalle sakinleri konağın virane haline geldiğini dile getiriyor.

Esat Hırdavat İnşaat Hortum Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esat Hırdavat İnşaat Hortum Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli Tayfun Çakır tarafından kuruldu.

Hümeyra Ökçün ve Esat Ökcün'den yeni şirket!

TRC İnşaat’ın patronu Hümeyra Ökçün ve Yönetim Kurulu Üyesi Esat Ökcün bugün yeni bir şirket daha kurdu. TRC İnşaat Tasarım Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de kuruldu. 

Esat Temimhan: Kadıköy'ün kentsel dönüşüm sorununu çözeceğiz!

CHP Kadıköy Belediye Başkan aday adayı Esat Temimhan yaptığı açıklamada ilçenin en büyük sorununun kentsel dönüşüm, trafik ve imar rantı olduğunu belirtti.

Erta Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erta Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal2da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Yaşar tarafından kuruldu. 

Esat Ertaç Erbesler Haberi

Esat Ertaç Erbesler

Almuttahida Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırımları İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi, Esat Ertaç Erbesler, M. Abdelhamid Amin El Sayed, N. Nasr Khalil Abbas tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu. Almuttahida Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırımları İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul yönetimi ve gayrimenkul projeleri geliştirme faaliyetlerinde bulunmaktır ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Almuttahida Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırımları İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi adres: Güngören, A. Nafiz Gürman Mahallesi, G.A.R. Gürcan Caddesi, Metropol Center A Blok Kat:3...