06 / 05 / 2024

esat üner

esat üner

Batman’ın Gercüş Belediyesi, daha önce Lise Caddesi olarak bilinen caddenin adını değiştirerek buraya Kazım Koyuncu Bulvarı adını verdi

Yunus Emre Altıner: Dere yatağı üzerine inşa edilen yapılar için kararlıyız!

Kayseri Yahyalı’daki selden sonra Kaymakam Yunus Emre Altıner ve Belediye Başkanı Esat Öztürk bölgeye giderek yakından incelemelerde bulundu. Kaymakam Altıner yaptığı açıklamalarda” Önceden imar izni olmaksızın yapılan tesislere de müsaade edilmeyecektir." dedi.

Tapu döner sermaye yönetmeliği 2015!

Tapu döner sermaye yönetmeliği, Döner Sermaye İşletmesinin yönetimi, faaliyet alanları, işleyişi, sermaye kaynakları hakkında yasal esasları içeriyor. İşte tapu döner sermaye yönetmeliği 2015...

Tapu döner sermaye ücreti 2015!

Gayrimenkul satış işlemleri belli masraflar ödenerek yapılıyor. Tapu harcı, işlemlerin nevi ve mahiyetine göre, değer esası üzerinden nispi veya maktu olarak alınıyor. Peki, tapu döner sermaye ücreti 2015 ne kadar?

Baydöner İskender, Viaport Venezia'da mağaza açtı!

100. restoranına koşar adım yaklaşan sektörün önemli oyuncularından Baydöner İskender, 98. mağazasını yenilenen konseptiyle Viaport Venezia'da açtı.

Aydın Esat Ergüler Tesisleri'ne ek bina inşa edilecek!

Nazilli Belediyesi Nazilli Belediyespor Esat Ergüler Tesisleri hizmet binasına kardeş bina yapıyor. Amatör spor kulüplerin de yararlanabileceği ek bina 2 bin 300 metrekare inşaat alanına sahip olarak tasarlandı.

Tunalı’nın ardından Esat’a da kaldırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Tunalı Hilmi Caddesi’nin ardından, bin 500 metrelik Esat Caddesi’nde eski kaldırımları söktü. Kaldırımlar, engelli vatandaşlar düşünülerek dizayn ediliyor.

Ankara'da Esat Caddesi yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Esat Caddesi'ni de yepyeni kaldırım taşlarıyla donatıyor. Başkent'in dört bir tarafında başlatılan asfalt ve kaldırım seferberliği devam ediyor.

Güner Turizm Seyahat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Güner Turizm Seyahat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi 20 Temmuz 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de açıldı.

Baydöner İskender 96 restorana ulaştı!

Baydöner, Maltepe Park'ta Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 96 Restorana Ulaştı. 2015 Yılı Sonuna Kadar 110 Restoran Hedefleyen Baydöner, Yurtdışı Büyümesini de Hızlandıracak.

Baydöner İskender 95. restoranını İstanbul Viaport Marina'da açtı!

Baydöner İskender, 1 milyar TL'lik yatırımla yapılan Viaport Marina'ya İstanbul'daki 20. toplamda 95. restoranını 24 Haziran'da hizmete soktu.

Baydöner 93.mağazasını İstiklal Caddesi'nde açtı!

Baydöner, İstanbul'daki 19. ve dünyadaki 93.restoranını İstiklal Caddesi'nde açtı. 22 Haziran'da hizmete giren mekan, toplamda 7 katlı bir binada 350 kişi ağırlama kapasitesine sahip.

Baydöner Bursa'daki 2'nci şubesini açtı!

Bursa'ya Açtığı 2. Baydöner İskender Restoranı İle toplamda 94 mağazaya ulaşan Baydöner, 5 yıl içinde 300 restorana ulaşmayı ve yurt dışında büyümeyi hedefliyor.

Çağıner Grup Mersin'de otel ve AVM yapacak!

ÇAĞINER Şirketler Grubu, Ada’da yeni yatırımlara hazırlanıyor. Şirketin ikinci kuşak patronu Dimağ Çağıner, Mersin Anamur’da da otel ve AVM kuracaklarını söylüyor. Çağıner’e göre Kıbrıs’ta çözüm çok yakın…

esat üner Haberi

esat üner

25 Haziran 2005’te kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitiren ünlü sanatçı Kazım Koyuncu’nun adı Gercüş’te bir caddede yaşayacak. Gercüş Belediye Meclisi almış olduğu kararla daha önce Lise Caddesi olarak bilinen caddenin adının Kazım Koyuncu Bulvarı olarak değiştirilmesine karar verdi. Meclis üyeleri Ayten Gökmen, Mehmet Avcı ve Mehmet Kemal Bağcı tarafından meclis gündemine getirilen önerinin diğer meclis üyelerince de kabul gördüğünü belirten Belediye Başkanı Esat Üner, Kazım Koyuncu’nun müziğiyle, fikirleriyle ve muhalif duruşuyla halklarımızın büyük değer biçtiği bir sanatçı olduğunu söyledi.


“Karardan önce Sayın Koyuncu’nun ailesi ile de görüştük” diyen Üner şunları söyledi: “Ailesi bize bu kararı memnunlukla karşılayacaklarını söyledi. Bizde böylesi bir kararı meclis gündemine getirterek sanata ve sanatçıya verdiğimiz değeri göstermiş olduk. Bu kararla ilçemizi doğudan batıya doğru boydan...