06 / 05 / 2024

Esbahçe Konakları ulaşım

Esbahçe Konakları ulaşım

Konut sektörünün tecrübeli ismi Ata Grup, Esenyurt’ta inşasına başladığı Esbahçe Konakları’nda, 2014 yılını cazip fiyatlar ile kapatıyor. Ata Grup Yönetim Kurulu Başkanı Semih Aytek konu ile ilgili çaıklama yaptı.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Limonlu Bahçe Konakları 15 soruda tüm detaylarıyla!

Limonlu Bahçe Konakları projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Limonlu Bahçe Konakları projesinde kaç konut yer alacak? Limonlu Bahçe Konakları'ndaki konutların fiyatları ne kadar? İşte Limonlu Bahçe Konakları projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım!

Çekmeköy Ömerli'de 85 bin metrekarelik alanda inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde ilk etap teslimleri Nisan 2020'de yapılacak. Peki proje nerede yer alıyor? İşte Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım bilgisi...

ÇamlıYaka Konakları'na ulaşım dopingi!

ÇamlıYaka Konakları projesi, tüm etapları tamamlanarak hizmete açılan Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy Metro Hattı ile birlikte kolay ulaşım ve erişilebilirlik sunan alternatiflerine bir yenisini daha ekledi.

Ahmet Arslan'dan İzmir'e 13 ulaşım projesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir'de yapılan ve yapılması planlanan 13 ulaşım projesini anlattı.

Beylikdüzü Denizİstanbul ulaşım!

Beylikdüzü Denizİstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Projenin Mercan Konakları etabında 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım!

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı projede daire alanları 127 metrekareden başlıyor. Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım!

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 gibi tiplerle tasarlandığı proje toplam 4 bin 500 konuttan oluşuyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım bilgisi Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Soyak Konforia Bahçeşehir ulaşım!

Blokların 15 kat şeklinde yükseleceği proje Soyak Yapı imzasıyla yükseliyor. Soyak Konforia Bahçeşehir ulaşım bilgisi kapsamında Bahçeşehir göletten 7- 8 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Atmaca Bahçeşehir Evleri ulaşım!

Atmaca Bahçeşehir Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Başakşehir Bahçeşehir lokasyonunda yer alıyor. Toplam arsa alanı 48 bin metrekare olarak belirlenen projede 225 adet bağımsız birim bulunuyor.

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem ulaşım!

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Bahçeşehir'de Asmalı Evler projesinin yanında bulunuyor. Proje 68 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia ulaşım!

Bahçeşehir Soyak Konforia ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yer alıyor. 1. etabında 271 adet dairenin satışa sunulduğu projede yüzde 10 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

3. Köprü ulaşım yolu trafiğe açıldı!

Yapımında sona yaklaşılan ve ICA tarafından yürütülmekte olan, 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında yapılan Sarıyer'i Garipçe ve Rumeli Feneri köylerine bağlayan ulaşım yolu araç trafiğine açıldı.

Esbahçe Konakları ulaşım Haberi

Esbahçe Konakları ulaşım

Esbahçe Konakları’nda Kasım ve Aralık ayı boyunca 3+1 daireler 250 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor.


Ata Grup’un İstanbul’un hızla gelişen bölgesi Esenyurt’ta gerçekleştirdiği Esbahçe Konakları projesi, Kasım-Aralık aylarında konut sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fiyatlar sunuyor. 125 metrekareye sahip, aile yaşamına uygun 3+1 konutların yer aldığı proje, 250 - 280 bin TL arasında satışa sunuluyor. Bölgenin nitelikli projeleri arasında yer alan Esbahçe Konakları; konumu, ulaşım kolaylığı ile de öne çıkıyor.


Ata Grup Yönetim Kurulu Başkanı Semih Aytek, “Projemizin lansmanı üzerinden çok kısa süre geçmesine rağmen konutlarımızın yüzde 50‘sinin satışını gerçekleştirdik. Bunda hem projenin lokasyonun, hem aile yaşamına uygunluğunun ve Esenyurt’un bölgesel gelişmişliği etkili oldu. Esenyurt yerleşim ve ticaret merkezi olarak her geçen gün hızla büyüyor. Nüfusunun 5 yılda 3 katı...