19 / 05 / 2024

Eşekle Kapadokya turları

Eşekle Kapadokya turları

Kapadokya'yı görmek isteyen turistlere yönelik aktivitelere eşekli turlar da eklendi. Eşekle Kapadokya turuna turistlerden genellikle gençler ve çocuklar ilgi gösteriyor. Sezonun açılmasıyla birlikte özellikle hafta sonları ziyaretçi sayısı artıyor.

Bakan Uraloğlu: 2028'e kadar 1006 kilometre yeni otoyol yatırımı gerçekleştireceğiz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu 2028'e kadar gerçekleştirecekleri projelere ilişkin bilgi verdi. Bakan Uraloğlu 2028 yılına kadar 1006 kilometre yeni otoyol yatırımı yapacaklarını söyledi.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 58'e ulaştı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından İzmit'te inşa edilen Çınar Evler Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde fiziki gerçekleşme yüzde 58'e geldi.

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı. 

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın lansmanı gerçekleşti!

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın lansmanı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılımıyla gerçekleştirildi. Raylı hattında 8 yeni istasyon yer alacak.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta fiziki gerçekleşme yüzde 61'e ulaştı!

İBB iştiraki KİPTAŞ İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştiraki (İBB) iştiraki KİPTAŞ hayata geçirilen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda çalışmalar hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 61'e ulaştı.

KİPTAŞ Locamahal projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 95'e ulaştı!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul Zeytinburnu'nda çalışmaları hız kesmeyen  Locamahal kentsel dönüşüm projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 95'e ulaştı...

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı gerçekleşti! 

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılış töreni bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. 

Kapadokya'da kaçak yapıların yıkımı denetlenecek!

Hafta sonu Kapadokya'da gerçekleşen kaçak yapıların yıkımını denetlemek için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Nevşehir'e gidecek.

Nevşehir Milli Emlak Süreç Yönetimi Eğitimi gerçekleşti!

Nevşehir İl Defterdarlığı tarafından Milli Emlak Süreç Yönetimi Eğitimi verildi. Eğitim, Defterdar Orhan Taş'ın sunumuyla gerçekleşti.

Gayrimenkulde Vergilendirme Eğitimi 12 Nisan’da gerçekleşti!

Gayrimenkulde Vergilendirme Eğitimi 12 Nisan’da PWC Türkiye ofisinde gerçekleşti. Gerçekleşen eğitimde Ersun Bayraktaroğlu vergi hukuku ve gayrimenkulde vergiye yönelik bilinmeyenlere ışık tuttu.

Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi gerçekleşti!

‘Yerinde ve Birlikte Kentsel Dönüşüm' modelleri ile İstanbul ve Türkiye için örnek oluşturan Kartal Belediyesi; 2 Haziran’da “Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım” temalı zirveyle bir ilki daha gerçekleştirdi.

Uluslararası Mutfak Eşyaları Fuarı gerçekleşti!

İtalya’da gerçekleşen Uluslararası Mutfak Eşyaları Fuarı’na katılan Sema Ereren, gözlemlerini Habertürk okuyucuları için yazdı. İşte Ereren'in o yazısı...

Çeşme Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti!

Çeşme Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısında, 2014 yılında temsil harcama bütçesine 1 milyon 350 bin lira ayrıldığını, Bu bütçeden festivallere ayrılan payın 74 bin 410 lira olarak gerçekleştiği belirtildi.

Eşekle Kapadokya turları Haberi

Eşekle Kapadokya turları


Türkiye'nin önde gelen turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde düzenlenen eşekli turlara ilgi artıyor.


Tarihi ve doğal güzellikleri ile dünyanın her yerinden ziyaretçi çeken Kapadokya bölgesini yılda 2,5 milyondan fazla yerli ve yabancı turist geziyor. Bölgeye gelen turistler için ATV, at ve balon turlarının yanı sıra sezon başında eşekli turlar da düzenlenmeye başlandı.


Göreme beldesindeki Açık Hava Müzesi önünde başlatılan eşekli turlara ilgi gösteren yerli ve yabancı turistler, farklı bir deneyim yaşıyorlar. Yöre halkı tarafından düzenlenen turlar, 4 eşekle sürdürülüyor.


Göremeli girişimci Bayram Kavalcı, doğa gezilerini seven turistlerin eşek sırtında bölgeyi dolaşmaktan hoşlandığını söyledi.


Eşekle Kapadokya turu yapan ziyaretçiler için hatıra defteri tutmayı da düşündüğünü anlatan Kavalcı, “Eşekle Kapadokya turuna turistlerden genellikle gençler ve çocuklar ilgi gösteriyor. Eşekle Kapadokya turuna turistlerden genellikle gençler ve çocuklar...