29 / 04 / 2024

Esen Akyar Karoğlu kim

Esen Akyar Karoğlu kim

Mimar Esen Akyar Karoğlu kimdir? Esen Akyar Karoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Esen Akyar Karoğlu, Zafer Karoğlu ile İglo Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Esen Akyar Karoğlu..

Beyoğlu’nun simgesi tarihi Markiz Pastanesi satıldı! İşte yeni sahipleri!

Beyoğlu'nun simge pastaneleri arasında yer alan Markiz satıldı. Tarihi pastaneyi 2013 yılında Narmanlı Han'ı alan Tekin Esen ve Mehmet Erkul satın aldı.

Ulufer İnşaat Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulufer İnşaat Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Aşkaroğlu tarafından kuruldu.

Macro Taahhüt Makina İnşaat Pazarlama Tedarik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macro Taahhüt Makina İnşaat Pazarlama Tedarik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Karoğlu tarafından kuruldu.

Iglo Architects ile ofis tasarımlarına yeni soluk!

Iglo Architects, Mimar Zafer Karoğlu ve Mimar Esen Akyar liderliğinde mimari ve iç mimari projelere imza atıyor. Şirket, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. İlker Apaydın için yeni muaynehane tasarladı. 

Anatolia Tiles, Cityscape Awards 2016 finallerinde!

Mimar Zafer Karoğlu ve Esen Akyar liderliğinde birbirinden farklı ölçeklerde mimari ve iç mimari projelere imza atan Iglo Architects, tasarladığı Anatolia Tiles projesiyle Cityscape Awards 2016’da “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde finalist oldu.

Anatolia Tiles projesi İzmir Aliağa’da inşa ediliyor!

Mimar Zafer Karoğlu ve Mimar Esen Akyar liderliğindeki Iglo Architects tarafından Kanada’da faaliyet gösteren seramik markası Anatolia Tile ve Stone için tasarlanan Anatolia Tiles, İzmir Aliağa’da inşa ediliyor.

3 E Esen İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 E Esen İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Metin Dursun, Musa Memet Güler ve Mehmet Emin Ataoğlu ortaklığıyla 100 bin TL ile 8 Haziran'da Beylikdüzü'nde kuruldu.

Zafer Karoğlu kimdir?

Mimar Zafer Karoğlu kimdir? Mimar Zafer Karoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zafer Karoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Zafer Karoğlu..

Derya Köroğlu yeni evi için alışveriş yaptı!

Türkiye'nin en eski müzik gruplarından Yeni Türkü’nün solisti Derya Köroğlu eşiyle birlikte yeni evleri için fayans alışverişine çıktı. Mecidiyeköy’deki seramik ve karo bayilerini gezen çift, seçim yaparken oldukça kararsız kaldı.

Esen Akyar Karoğlu kimdir?

Mimar Esen Akyar Karoğlu kimdir? Esen Akyar Karoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Esen Akyar Karoğlu, Zafer Karoğlu ile İglo Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Esen Akyar Karoğlu..

Zafer Karoğlu kimdir?

Mimar Zafer Karoğlu kimdir? Mimar Zafer Karoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Zafer Karoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Zafer Karoğlu...

Ekşioğlu Grup projelerinde kaliteden taviz vermiyor!

EKŞİOĞLU Grup olarak 1940'lı yıllardan bu yana yapılarda kalite ve dayanıklılık konusunda asla taviz vermeyen, kaliteli hizmet anlayışıyla yola devam eden Ekşioğlu inşaat Ekşioğlu Esenşehir Konutları projesine imzasını atıyor...

Ekşioğlu Esenşehir Konutları'nın havadan videosu!

Ekşioğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Esenşehir Konutları projesi Çekmeköy'de yer alıyor. Ekşioğlu Esenşehir Konutları 9 blok halinde yükseliyor. Ekşioğlu Esenşehir Konutları 31 Ekim tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Esen Akyar Karoğlu kim Haberi

Esen Akyar Karoğlu kim

Esen Akyar Karoğlu kimdir?

Esen Akyar Karoğlu, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mimarlık Bölümü'nden 1992 yılında mezun oldu. 


Mimarlık kariyerine 1994'te Bodrum'da, Şans Mimarlık'ta başladı.1996 da Bodrum'da Hebilkoyu Taş Evleri Şantiyesi'nde Oğuz Öztuzcu ile birlikte çalışmaya başladı. 


1997'de İstanbul'a döndü ve Oğuz Öztuzcu'nun Akın Holding ile birlikte kurduğu MIG AŞ'de çalışmaya başladı. 


1999-2000 yıllarında Ada Mimarlık'ta görev aldı.2000-2001 arası freelance çalıştıktan sonra, 2001 yılında Zafer Karoğlu ile İglo Mimarlık'ı...