28 / 04 / 2024

Iglo Architects ile ofis tasarımlarına yeni soluk!

Iglo Architects ile ofis tasarımlarına yeni soluk!

Iglo Architects, Mimar Zafer Karoğlu ve Mimar Esen Akyar liderliğinde mimari ve iç mimari projelere imza atıyor. Şirket, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. İlker Apaydın için yeni muaynehane tasarladı. 



Iglo Architects, Mimar Zafer Karoğlu ve Mimar Esen Akyar imzasıyla birbirinden farklı ölçeklerde mimari ve iç mimari projeler tasarlıyor. Architects tarafından Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. İlker Apaydın'ın ofisi tasarlandı.

Yeni muayenehanede, farklı renklerin akışkan formlarla bir arada kullanıldığı çağdaş tasarım standart klinik algısını değiştiriyor. Ofis, Terrace Fulya projesi içerisinde 250 metrekarelik bir dairede konumlanıyor.

Iglo Architects’in dokunuşuyla alışılagelmiş klinik anlayışı bağımsızlaştırıldı. Mekandaki renkler, tavan ve duvar yüzeyleri, kalp ritminden ilham alınarak tasarlandı. 

Iglo ArchitectsKurucu Ortağı Mimar Zafer Karoğlu tasarım kararı olarak, “Kliniğin mevcut mekanların minimum düzeyde yapısal müdahaleye olanak tanıyan niteliği, beklenenin aksine tasarım sürecini kuvvetlendirerek akılcı ve etkileyici çözümlerin ortaya çıkmasında önemli bir etken” açıklamasında bulundu.


Geri Dön