05 / 05 / 2024

Esen Plastik laboratuvar mı kurdu

Esen Plastik laboratuvar mı kurdu

Esen Plastik A.Ş, Türkiye Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından onaylanan 'akreditasyon belgesi' ile kendi bünyesinde akredite deney hizmetleri vermek üzere kurduğu yeni laboratuvarlarını hayata geçirdi.

Esen Plastik, Menemen'de yeni fabrika kuracak!

Esen Plastik, Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımına başlayacağı yeni fabrikasıyla kapasitesini ve ürün gamını genişletecek. Esen Plastik, sağlam hamleleri ve yapacağı yeni yatırımlarla adından söz ettirmeye devam edecek.

Menemen Plastik İhtisas OSB sanayi tesisleri inşa edecek!

Menemen Plastik İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, en yeni tekniklerle donatılmış altyapısı ile plastik sanayinin hizmetine girecek olan MPİOSB'de sanayi tesisleri inşaatlarına yoğun bir şekilde başlandığını açıkladı.

ACTV Biyoteknoloji Laboratuvar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ACTV Biyoteknoloji Laboratuvar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Esen Pamukcu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Yakup Bakır Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Bahçelievler'de kuruldu.

Menemen Plastik OSB'de ilk ruhsat verildi!

Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde ilk inşaat ruhsatı Medusa Plastik'e verildi. Menemen Plastik İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen yakın zamanda inşaatların başlayacak olmasının heyecanını taşıdıklarını ifade etti.

Menemen Plastik OSB’de fabrika inşaatları başlayacak!

Plastik alanında Türkiye'nin tek ihtisas sanayi bölgesi olan ve yaklaşık 5 bin kişilik istihdam oluşturması hedeflenen Menemen Plastik İhtisas OSB'nin Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, 2015'e borçsuz girdiklerini dile getirdi

Menemen Plastik İhtisas OSB yatırımcının yeni cazibe merkezi oldu!

Menemen Plastik İhtisas OSB Başkanı Salih Esen, "Bölgenin yüzde 84'ü sanayicilere tahsil edildi. Geriye 9 parsel kaldı. Bu yılın ortalarında ilk etapta ikisi büyük diğer ikisi de orta ölçekli olmak üzere 4 tesisin inşaatına başlanacak" dedi

Amasya TOKİ Çelebi Mehmet İlkokulu'nda laboratuvarı müzeye dönüştürdüler!

Amasya TOKİ Çelebi Mehmet İlkokulu'nda laboratuvarı müzeye dönüştürdüler. Suluova ilçesinde ilkokul öğrencilerinin okullarının laboratuvar bölümünde oluşturduğu müzede, ev eşyalarından tarım aletlerine kadar yaklaşık 200 parça sergileniyor...

Ergün Yapı Sistemleri Plastik Demir Doğrama İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ergün Yapı Sistemleri Plastik Demir Doğrama İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Sedat Ergünbaş tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Gine'ye laboratuvar desteği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Gine’ de kurulacak çevre ajansı laboratuvarının şekillenmesinde etkin rol alacak. Bakanlık Gine’ de kurulacak laboratuvara danışmanlık hizmeti ve personel eğitimi verecek...

Isparta Çevre Analiz Laboratuvarı denetimde olumlu not aldı!

Isparta çevre kirliliğini ve bölgenin çevre kirliliğini önlemek adına kurulan Çevre Analiz Laboratuvarı denetimden geçti. Çevre ve yakın illerden gelen kömürün de analizinin yapıldığı laboratuvar 2010 yılında kurulmuştu...

Te Mapol Polimer Plastik İnşaat piyasa danışmanı göreve devam ediyor!

Te Mapol Polimer Plastik İnşaat tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Te Mapol Polimer Plastik İnşaat piyasa danışmanı göreve devam ediyor...

Tago İnşaat Nakliyat Plastik Matbaa Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tago İnşaat Nakliyat Plastik Matbaa Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Kacan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Aralık'ta Zeytinburnu, Demirciler Sitesi'nde kuruldu.

Esen Plastik deney hizmetleri vermek için laboratuvar kurdu!

Esen Plastik A.Ş, Türkiye Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından onaylanan 'akreditasyon belgesi' ile kendi bünyesinde akredite deney hizmetleri vermek üzere kurduğu yeni laboratuvarlarını hayata geçirdi.

Esen Plastik laboratuvar mı kurdu Haberi

Esen Plastik laboratuvar mı kurdu


Esen Plastik A.Ş, Türkiye Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından onaylanan 'akreditasyon belgesi' ile kendi bünyesinde akredite deney hizmetleri vermek üzere kurduğu yeni laboratuvarlarını hayata geçirdi. Adana Fabrikası'nın yanı sıra İzmir'de bin metrekare alan üzerinde kurulu ek fabrika tesisini tamamen 'akredite laboratuvarı' için tahsis eden Esen Plastik, böylece sektöre yepyeni bir hizmet sundu. 

Akreditasyon belgesinin en önemli özelliğinin, yeni laboratuvarlarda yapılacak deney ve sonrası verilecek raporun, dünyanın her yerinde geçerli olması olduğu belirtildi.


Sektöre de hizmet verecek

Öncelikle kendi ürünlerinin deneylerini TS EN ISO/IEC 17025 akreditasyon standardına uygun olarak test etmek ve belgelendirmek üzere yola çıkan Esen Plastik, Ege Bölgesi ve Türkiye'de bulunan plastik sektöründeki firmaların da test ve deneylerini yaparak, ürünlerinin dünya standartlarına uygunluğunu, vereceği akredite rapor ile belgeleyecek.

Esen Plastik Yönetim Kurulu Başkan...