22 / 05 / 2024

Esenboğadan Kazana yeni karayolu

Esenboğadan Kazana yeni karayolu

Ankara Esenboğa Havalimanı'na ilave pist yapılacağını açıklayan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Esenboğa’dan Kazan’a direkt ulaşacak bir karayolu projesi düşündüklerini de sözlerine ekledi.

Esenboğa Havaalanı Metrosu için yeni hat önerisi!

ATO Başkanı Gürsel Baran, Esenboğa Havaalanı metro ulaşım hattı projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Baran, "Keçiören üzerinden yapılması düşünülen metro hattının şehir merkezi Kızılay üzerinden direkt uygulanmasını istiyoruz'' dedi.

Silivri Yeni Mahalle'de tapular dağıtıldı!

Yeni Mahalle 67 ve 69 ile 72 adanın bir kısmını kapsayan yaklaşık 800 dönümlük yapılan imar uygulaması sona ererek, arsa tapuları Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından vatandaşlara teslim edildi.

Kahramankazan-Esenboğa arası 24 kilometreye düşürülecek!

Kahramankazanlılar’ın yeni yol isteği Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile gerçek oluyor. Esenboğa’ya açılacak yeni bir bulvarla 70 kilometrelik mesafe 24 kilometreye düşürülecek

YBÜ Esenboğa Külliyesi yeni eğitim öğretim yılına hazır!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Ankara'nın Çubuk ilçesinde hayata geçirilen Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi'ni inceledi.

Bien Seramik'ten yeni ‘’Mineral’’ banyo serisi!

Bien’in doğadan ilham alarak tasarladığı ürün grubuna yeni eklediği Mineral Banyo Takımı isminde olduğu gibi formu ile esneklik, yoğunluk ve doğallığı yansıtıyor. Banyolarınıza farklı bir dinamizm getiriyor.

Ankara'ya yeni bir bulvar geliyor!

Yakacık’tan Esenboğa Çankırı yolu kavşağına kadar şehri kuzeyden kuşatacak 20 km uzunluğunda yeni bir bulvar daha yapılıyor.

Yurtbay Seramik'in iki yeni serisi koleksiyondaki yerini aldı!

Yurtbay Seramik doğadan ilham alarak, doğanın tüm dokularını seramiğe taşımaya devam ediyor. Ahşap görünümlü iki yeni seri, 'Antik Wood' ve 'Samba' sonbahar koleksiyonu arasındaki yerini aldı.

Yurtbay Seramik'in iki yeni serisi koleksiyonu arasındaki yerini aldı!

Yurtbay Seramik doğadan ilham alarak, doğanın tüm dokularını seramiğe taşımaya devam ediyor. Ahşap görünümlü iki yeni seri, “Antik Wood” ve “Samba” sonbahar koleksiyonu arasındaki yerini alıyor.

İşte Yassıada ve Sivriada'nın yeni hali!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırladığı imar planları ile imara açılan Yassıada ve Sivriada'da yapılacak olan Özgürlük ve Demokrasi Adaları projesi için dün ilk adım atıldı. İşte iki adanın yeni hali...

Tonga'da yeni bir ada doğdu!

Güney Pasifik'teki sualtı yanardağı Hunga Tonga'nın patlaması sonucu yeni bir ada meydana geldi. Adanın Tonga'nın 45 kilometre kuzey batısında olduğu kaydedildi. Adanın uzunluğuysa 500 metre...

Esenboğa’dan Kazan’a yeni karayolu!

Ankara Esenboğa Havalimanı'na ilave pist yapılacağını açıklayan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Esenboğa’dan Kazan’a direkt ulaşacak bir karayolu projesi düşündüklerini de sözlerine ekledi.

Yanardağ patlaması nedeniyle Tonga'da yeni ada oluştu!

Pasifik Okyanusu'nun güneyinde bulunan ve 176 adadan oluşan Tonga Krallığı'nın adalarına bir yenisi daha ekleniyor. Başkent Nuku'alofa'nın 65 kilometre güney batısındaki bir volkanik faaliyet, çevresinde yeni bir adanın oluşmasına neden oldu.

Bu adanın fiyatı 4 yılda 10 milyon dolar zamlandı!

Muğla’da daha önce alıcı çıkmayan Gökova Körfezi’ndeki Karaca Adası, emlak şirketleri tarafından sosyal medyadan ve bazı internet sitelerinden yapılan reklamlarla yeniden satışa çıkartıldı. İşte adanın yeni fiyatı...

Esenboğadan Kazana yeni karayolu Haberi

Esenboğadan Kazana yeni karayolu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Birlik Vakfı'nın Ankara'da düzenlediği toplantıya katıldı.

Toplantıda konuşan Bakan Elvan, Esenboğa Havalimanı'na ilave pist yapılacağını belirtti. Esenboğa’dan Kazan’a direkt ulaşacak bir karayolu projesi düşündüklerini açıklayan Elvan, havalimanı ile şehir merkezi arasında hizmet verecek olan metroda güzergahı belirlemeye çalıştıklarını kaydetti. Bakan Elvan şunları söyledi:


TRAFİK RAHATLAYACAK


“Esenboğa Havaalanı'na ilave bir pist yapacağız. Dolayısıyla, Esenboğa Havalimanı daha rahat bir konuma gelecek. Havalimanına Çankırı ve Kastamonu istikametinden gelenler ile havaalanına ulaşıp, İstanbul yönüne gitmek isteyenler, normalde şehir içi ya da çevre yolunu kullanıyor. Biz de Esenboğa Havalimanı'ndan Kazan'a direkt çıkan bir hat düşünüyoruz. Çünkü o hat Ankara'nın hem trafiğini rahatlatacak hem de oraya gelen yolcuların doğrudan Ankara trafiğine girmeden, İstanbul hattına aktarma imkanına kavuşturacak Havaalanından, Ankara merkeze bir...