05 / 05 / 2024

Esengül Özge Özsoy kimdir

Esengül Özge Özsoy kimdir

İdealist GYO tarafından Esengül Özge Özsoy'un Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına ve Finans Müdürü olarak da görev yapmasına, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyeliği'ne Pınar Orak'ın atanmasına karar verildi.

Pexa Altyapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pexa Altyapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Esengül Bor tarafından kuruldu.

Özge Bulut Maraşlı hangi alanlarda üst düzey yöneticilik yaptı? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda çalışıyor?

Özge Bulut Maraşlı hangi pozisyonlarda çalıştı? Hangi şirketlerde yönetim kurulu üyesi oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşye Özge Bulut Maraşlı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

Karadere Metal İnşaat Elektrik Hafriyat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadere Metal İnşaat Elektrik Hafriyat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Esengül Bal tarafından kuruldu.

Esengül İnşaat Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi kuruldu!

Esengül İnşaat Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi Şile’de 150 bin TL sermaye bedeli  ile Benan    Esengül ve Volkan Esengül tarafından  kuruldu.

Esengül Özge Özsoy, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

İdealist GYO tarafından Esengül Özge Özsoy'un Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına ve Finans Müdürü olarak da görev yapmasına, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyeliği'ne Pınar Orak'ın atanmasına karar verildi.

Taner Yüzgeç: 300 bininci olan inşaat mühendisi olmasın! 

İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Taner Yüzgeç, TBMM Deprem Komisyonu’na inşaat mühendisliği bölümü ile ilgili öneride bulundu. 

Özge Yapı'dan prefabrik yapı hizmeti!

Özge Yapı A.Ş. pandemi döneminde de ürünleriyle öne çıkıyor. Bireysel ihtiyaca yönelik olarak ileri teknoloji ile üretilen prefabrik yapılar haricinde yurt içinde olduğu kadar dünyanın birçok ülkesinde sağlık konteynerleri ve prefabrik hastane ürünleriyle de tercih ediliyor.

Özge Özpirinçci Garanti Koza ile davalık oldu!

Güzel oyuncu Özge Özpirinçci, İstanbul’da beş yıl önce 302 bin TL’ye satın aldığı evi teslim etmediği etmediği nedeniyle Garanti Koza'ya dava açtı.

Muğla'da imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Muğla İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı. Kamu idaresinde birliğin sağlanması amacı ile İl İdare Şube Başkanları, Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında Menteşe Öğretmenevinde gerçekleştirildi. 

Fsm Dekorasyon Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsm Dekorasyon Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Esengül Gün ve Fatih Sural tarafından kuruldu.

Esengül Gayrimenkul Kozmetik Seyahat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esengül Gayrimenkul Kozmetik Seyahat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İmam Holakoueı ve Mohammad Zahırı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile 15 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Esengül Özge Özsoy kimdir Haberi

Esengül Özge Özsoy kimdir

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi ataması hakkında açıklama yaptı.

İdealist GYO'nun Kurumsal Yönetim uygulamalarında koordinasyonu sağlamak ve üst düzey icracı yöneticiye çalışmaları hakkında raporlama yapmak üzere Esengül Özge Özsoy'un Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına, Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi görevinin yanı sıra Finans Müdürü olarak da görev yapmasına, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyeliği'ne Pınar Orak'ın atanmasına, karar verildi.

İdealist GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu şirket merkezinde toplanarak aşağıda belirtilen hususları karar altına almışlardır.
  
Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11.maddesi gereğince, Sermaye Piyasası Mevzuatından kaynaklanan yükümlülüklerinin yerine getirilmesi, Kurumsal Yönetim uygulamalarında koordinasyonu sağlamak ve üst düzey icracı yöneticiye çalışmaları hakkında raporlama yapmak üzere Esengül Özge Özsoy'un Yatırımcı...