24 / 05 / 2024

esenkent kavşak yapımı

esenkent kavşak yapımı

Esenkent Kavşağı; hafta sonu Türk Pop müziğinin usta sesi Rafet El Roman’ın konseri ile açılıyor. Esenkent Kavşağı açılış programının sunumunu ise ünlü sunucu İkbal Gürpınar yapacak...

Bodrum'da kaçak yapılaşma dur durak bilmiyor! 6.890 kaçak yapı mühürlendi!

Son yıllarda kaçak yapılaşmanın hedefi haline gelen Bodrum'da 6 bin 890 kaçak yapı mühürlenirken, 18 milyon 545 bin TL para cezası uygulandı. Belediye Başkanı Ahmet Aras, kaçak yapılaşma ile mücadelenin süreceğini belirtti. İşte detaylar...

Akşehir'de kavşak ve köprü yapımı ihalesi mecliste!

Akşehir Yunak Devlet Yolunda kavşak ve köprü yapımı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

SMA Başak Yapı Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

SMA Başak Yapı Mühendislik Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sema Başak tarafından kuruldu.

Darıca'daki kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

Darıca Belediyesi, bölgede tehlikeye neden olan ve görüntü kirliliğine yol açan kaçak, metruk ve riskli yapılarla mücadeleye devam ediyor. Sırasöğütler Mahallesi'nde bulunan kaçak yapımının yıkımı tamamlandı.

Silivri'de kaçak yapı mücadelesi!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, vatandaşları imar barışı hakkında bilgilendirdi. Kaçak yapılaşmayla mücadele ettiklerini söyleyen Işıklar, ''Betonu yiyen yok, topraktan geçinen çok'' açıklamasında bulundu.

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki kaçak yapıları için yıkım kararı bekleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Encümeninin, Adnan Oktar'ın Kandilli'deki kaçak yapıları için aldığı yıkım kararının uygulanması için mülklerin devredildiği TMSF'ye yazı yazılması üzerine devreye savcılık girdi.

Adnan Oktar'a ait kaçak yapılar için yıkım kararı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Encümeni, Adnan Oktar grubunun yıllardır kullandığı Kandilli'deki villanın bulunduğu arazideki onlarca kaçak yapı için yıkım kararı aldı.

Yıldırım'da kaçak yapılarla mücadele sürüyor!

Türkiye’nin en kapsamlı kentsel dönüşüm projelerinden birisini hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, diğer yandan da kaçak yapılarla mücadelesini devam ettiriyor.

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım ihalesi 1 Ağustos'ta!

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 1 Ağustos'ta Uşak Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odasında yapılacak..

Gümüşhane Santa Harabeleri'ndeki kaçak yapılar yıkılacak!

Gümüşhane'de yer alan Santa Harabeleri'ndeki kaçak yapılaşma için harekete geçildi. Gümüşhane Valiliği, bölgedeki yapılar için yıkım kararı aldı. 

Kaçak yapılara imar affı var mı?

İmar affı ile yaklaşık 13 Milyon yapının imar ve ruhsat sıkıntısı son buluyor. Peki, kaçak yapılara imar affı var mı? İmar affından kimler yararlanabilecek?

Yıldırım'da 36 kaçak yapı yıkıldı!

Yıldırım’ı çarpık yapılaşma yerine yaşam standartları yüksek şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi, kaçak yapılaşma ile mücadelesini tüm hızıyla sürdürüyor. 

Samsun Canik'te yapılan kavşak çalışmaları meclis gündeminde!

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun'da yapılan bazı kavşak köprüleri ve bağlantı yollarını meclis gündemine taşıdı.. 

esenkent kavşak yapımı Haberi

esenkent kavşak yapımı

Değişimin yeni adresi Esenyurt, prestij caddeleri, üst geçitleri, köprüleri, parke ve asfalt yolları, yeni kavşakları ile yol alıyor. 

Kısa süre önce yapımına başlanan Esenkent Kavşağı; hafta sonu Türk Pop müziğinin usta sesi Rafet El Roman’ın konseri ile açılıyor. Esenkent Kavşağı açılış programının sunumunu ise ünlü sunucu İkbal Gürpınar yapacak. 


Esenyurt, Avcılar, Başakşehir, Hadımköy ve Edirne istikametlerine giriş ve çıkış kolaylığı sağlayacak olan Esenkent Kavşağı trafik yoğunluğunu da rahatlatacak modern kavşaklar arasında yerini alacak.

Esenyurt-Esenkent Tem Kavşağı; 4 şeritli 7,2 km yol, 120 bin m² asfalt yol, 5 adet üst geçit köprüsü, 2 adet otoban giriş-çıkış gişeleri, 2 adet otoban gişe kontrol binası, yağmur suyu drenaj hattı çalışması, doğalgaz hattı çalışması ve aydınlatmalı olarak inşa...