30 / 04 / 2024

Esenköy Tünelleri son durum

Esenköy Tünelleri son durum

Esenköy Belediyesi, bu yıl 6 tünel ve 4 viyadükten oluşan Esenköy-Armutlu geçişi projesini devreye sokmuştu. Çalışmalar hız kesmeksizin devam ediyor. Tünel inşaatlarının 2016 yılında tamamlanması planlanıyor...

Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı! Tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı kampanyasında tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme fırsatı devam ediyor.

Akaryakıt fiyatlarında büyük deprem! Son dakika benzin, motorin ve LPG fiyatlarını görenlerin aklı başından gitti!

Akaryakıt fiyatlarında büyük deprem... Son dakika benzin, motorin ve LPG fiyatlarını görenlerin aklı başından gitti...

İslam Memiş az önce açıkladı! Yılın son çeyreğinde fırtına kopacak! Altın, dolar, euro...

FED'in merakla beklenen faiz kararını açıklaması ile piyasalarda ne olacağı merak konusu oldu. Vatandaşlar ne yapacağını şaşırırken, İslam Memiş'ten flaş açıklama geldi! Yılın son çeyreğinde fırtına kopacak! İşte İslam Memiş'in o açıklaması...

Akaryakıt fiyatları son 1 ayda 200 lira arttı!

Türkiye'de akaryakıt fiyatları son bir ayda 200 lira kadar arttı.

Nidapark Çengelköy'de yılın son avantajlı ödeme planı!

Nidapark Çengelköy'de yılın son avantajlı ödeme planı sunuluyor. 36 ay 0 faiz imkanı sağlanan proje İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy'de inşa ediliyor.

Emlak Konut GYO yılın son çeyreğine hazır!

Emlak Konut GYO, yılın son çeyreğine hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Firma İstanbul'da hayata geçireceği 12 projede 15 bin konut satışı yapılacağını dile getirdi. 

İzmir Bayraklı'da yeni konutlar yılın son çeyreğinde teslim edilecek!

30 Ekim'de  İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında Bayraklı ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Yeni konutlar yılın son çeyreğinde hak sahiplerine teslim edilecek. 

Otopark Yönetmeliği son dakika!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırladığı Otopark Yönetmeliği resmen değişti. Otopark Yönetmeliği son dakika değişikliği...

Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde sona gelindi! 

Karadeniz'i  İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergahlar arasında bulunan  Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde son aşamaya gelindi. 

Alya Teras’ta yılın son fırsatı!

Akkuş Group’un Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzasına sahip Alya Teras’ta yatırımcılar için yılın son fırsatı sunuluyor.

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi!

Zonguldak’ta kent trafiğinin rahatlatılması için 2013 yılında yapımına başlanan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona yaklaşıldı. Tünellerle beraber 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya düşecek.

Topkapı Sarayı’ndaki Emirgan Sütiş tahta sunta ile büyütüldü!

Topkapı Sarayı’ndaki, Emre Kocadağ’ın işlettiği ‘Emirgan Sütiş’ adlı restoranın bahçesi tahta sunta ile büyütüldü.

Esenköy Tünelleri son durum Haberi

Esenköy Tünelleri son durum


Yalova'nın Çınarcık ilçesine bağlı Esenköy beldesinde devam eden tünel inşaatlarının 2016 yılında tamamlanacağı bildirildi.

Esenköy Belediyesi, bu yıl 6 tünel ve 4 viyadükten oluşan Esenköy-Armutlu geçişi projesini devreye sokmuştu. Çalışmalar hız kesmeksizin devam ediyor. Tünellerde her gün 5 metrelik kazı yapıldığını dile getiren Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan, "Yalova-Esenköy-Armutlu NATO yolunun Esenköy Jandarma Karakol Komutanlığı'ndan sahil yoluna bağlanması belde turizmine ciddi darbe vuracaktı. Buna karşılık yaklaşık 200 milyon TL maliyetli bu projeyi beldemize kazandırma yoluna gittik. NATO yolu güzergahını Jandarma Komutanlığı'nın arkasındaki dağlık bölüme çektirdik. Bu transit geçiş sayesinde sayfiye yeri olarak bilinen Esenköy'de gelişip büyüyecek. En kısa tünelin 286 metre ve en uzun tünelin 2 bin 65 metre uzunluğunda olacağı tünellerin çalışmalarına hızla devam ediliyor. 2016 yılında tamamlanması planlanan...