29 / 04 / 2024

Esenler 15 Temmuz Şehitler Parkı

Esenler 15 Temmuz Şehitler Parkı

25 milyon liraya mal olacak olan Esenler 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda çalışmaları son sürat devam ediyor.

Esenler Metris Kışlası dönüşüme hazırlanıyor!

Kışlanın 236 dönümlük kısmında yapılmaya başlanan "15 Temmuz Şehitler Parkı"nda 248 şehit için bölmeler oluşturuldu.

Esenler 15 Temmuz Şehitler Parkı'nın inşaatı başladı!

Askerin boşalttığı Metris Kışlası içinde 170 dönüm arazide yapılacak 15 Temmuz Şehitler Parkı çalışmaları, kurban kesilerek dualarla başladı.

Esenler 15 Temmuz Mahallesi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, 15 Temmuz Mahallesi, 1. Etap Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

15 Temmuz Evleri nerede? Esenler 15 Temmuz Evleri ne zaman teslim edilecek?

15 Temmuz Evleri nerede ve Esenler 15 Temmuz Evleri ne zaman teslim edilecek sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, ““Demokrasi, milli birlik ve beraberlik sınavı başarıyla verildi” dedi.

Finansevim'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Kolo Holding ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı ve Yapı Tasarruf Sandıkları Derneği Kurucu Genel Başkanı Serdar Kolo, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı yayımladı...

Altan Elmas'tan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne ilişkin, "Konutder olarak, Türkiye’ye güvenimiz zor zamanlarda bile asla sarsılmadı" dedi...

Eminevim'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Emin Grup-Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı A.Sefa Üstün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj paylaştı. Mesajda, "Üretimin artırılması ve yatırımların sürmesi için en zorlu süreçlerde dahi hiçbir illegal örgüt karşısında boyun eğmeyeceğiz" denildi...

Defne Jet Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi 15 Temmuz Demokrasi Otogarı Şubesi açıldı!

Defne Jet Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi 15 Temmuz Demokrasi Otogarı Şubesi Bayrampaşa'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Küçükdüveyki tarafından açıldı.

AK Parti'den Ayasofya anketi: İlk namaz 15 Temmuz'da kılınabilir!

AK Parti'nin Ayasofya'ya ilişkin yaptırdığı anket Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunuldu. AK Parti kurmayları Ayasofya'da ilk namazın 15 Temmuz'da kılınabileceğini açıkladı.

Konya 15 Temmuz Yurt Yerleşkesi açıldı!

Konya'nınSelçuklu ilçesi Bosna-Hersek Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan 15 Temmuz Yurt Yerleşkesi'nin açılışı gerçekleştirildi.

İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı esnafında iş yeri kiralama şartlarına tepki!

İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndaki iş yeri sahipleri, işletmenin İBB'ye devredilmesinin ardından yeni sözleşmelerde ortaya çıkarılan şartlara tepki gösterdi...

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda dönüşüm Mayıs'ta tamam!

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda dönüşüm mayıs ayına kadar tamamlanacak. Otogar Genel Müdürü Beşli dönüşüm projesinin akıllı peron sistemi, şoförler lokali ve yolcular için kütüphane gibi düzenlemeler yer aldığını açıkladı.

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda dönüşüm başladı!

15 Temmuz Şehitler (Esenler) Otogarı’nın işletmesini kazanan İBB iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ alanda dönüşüm çalışmalarına başladı. Otogarda metruk binalar yıkıldı ve yoğun güvenlik önlemleri alındı.

15 Temmuz Derneği'nden, Kanal İstanbul'a destek yürüyüşü!

15 Temmuz Birliğini ve Beraberliğini Yaşatma Derneği, Kanal İstanbul'a destek yürüyüşü düzenledi.

Esenler 15 Temmuz Şehitler Parkı Haberi

Esenler 15 Temmuz Şehitler Parkı


236 dönüm kışlada, 25 milyon lira yatırımla yapılacak ve bölgenin en büyüğü olacak Esenler 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Esenler'de 17 dev eserin açılışını yaptığı Mart ayında temeli atılan 15 Temmuz Şehitler Parkı, Esenliler'in yeni yaşam alanı olacak.


 
TAM BİR YAŞAM ALANI OLACAK


15 Temmuz Şehitler Parkı'nda yürüyüş ve bisiklet yolları, sportif etkinlikler, piknik, çocuk oyun ve eğlence, sosyal etkinlik alanları ile açık hava kitap okuma mekânları bulunacak.



Esenler...