04 / 05 / 2024

Esenler 2015 projeleri

Esenler 2015 projeleri

Esenler Belediyesi, "İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi"yle kente yeni bir çehre kazandıracak. Proje kapsamında 2,5 milyon metrekarelik alanda park yapılacak.

Esenler'in tarihi projesi bugün açıklanıyor!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilçe için tarihi öneme sahip projeyi açıklayacak. Başbakan Davutoğlu, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile birlikte saat 18.00'de Esenlerlilerin yıllardır beklediği tarihi projenin detaylarını paylaşacak.

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Esenler 2022 Sosyal Konut Projesi! Esenler Projesi’nde kaç ucuz konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvuruları bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Esenler Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ Esenler'de 255 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Esenler'de 255 konut ve 48 dükkanlık yeni proje hayata geçirecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ İstanbul Esenler 4. Etap ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Esenler Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun hakkında çıkan haberlere yalanlama!

Esenler Belediyesi –Milli Savunma Bakanlığı arasında 29 Nisan 2015'de imzalanan protokol çerçevesinde Fenerbahçe Orduevi yerleşkesinde inşa edilen konutlara ilişkin Cumhuriyet Gazetesi'nin yaptığı yalan haber tepkilere sebep oldu...

Esenler Tuna Mahallesi rezerv alanı imar planı askıda!

Esenler'in Tuna Mahallesi'ndeki alan, Bakanlık Makamının 16/11/2015 tarihli ve 11479 sayılı Olur’u ile Rezerv Yapı Alanı olarak belirlendi. Esenler Tuna Mahallesi rezerv alanı imar planı askıya çıktı..

Yeni Esenler projeleri devam ediyor!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, belediyeyi ziyaret eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a Yeni Esenler'i anlattı.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Mehmet Tevfik Göksu Esenler'deki dönüşüm projelerini anlattı!

"Uluslararası Sosyal İçerme Zirvesi"nde konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Entegrasyon" konusunda, Esenler'de yürütülen dönüşüm projeleri bağlamında bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Esenler'de 90 bin konut yenilenecek!

Esenler Belediyesi’nin 2015 yılını kapsayan Yıllık Faaliyet Raporu, Belediye Meclisi tarafından kabul edildi. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Hep ileriye bakıyoruz. Hayallerimize sınır koymuyoruz" dedi.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

Esenler Belediye Meclisi 7 Aralık'ta toplanacak!

Esenler Belediye Meclisi'nin 5. Seçim Yılı 2.Dönem 2015 Aralık Ayı Meclis Toplantısı, 7 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirecek. Meclis toplantısı, Esenler Belediye Başkanlığı'ndaki Meclis Salonu'nda saat 15.00’de başlayacak.

Esenler 2015 projeleri Haberi

Esenler 2015 projeleri

Milli Savunma Bakanlığı'na tahsisli arazinin devredildiği Esenler Belediyesi, bu alanda "İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi"ni hayata geçirmek için çalışmalara başladı.  


Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, ilçe sınırları içerisindeki Milli Savunma Bakanlığı'na tahsisli arazinin devrini aldıktan sonra çalışmaların hız kazandığını söyledi.  


"Dünyanın en büyük kentsel dönüşüm projesini" gerçekleştireceklerini anlatan Göksu, bu alana 300 bin nüfuslu yeni bir şehir inşa edeceklerini belirtti. Göksu, buranın Türkiye'nin ilk planlı şehri olacağını da kaydetti.  


Kentsel tasarım, plan ve proje hazırlıklarının ardından şehir inşa çalışmalarına 2018'de başlamayı planladıklarını dile getiren Göksu, dünyanın örnek şehrini inşa edeceklerini vurguladı. Göksu, "Burada yüksek katlı olmayan, mahalle kültürünün yaşanabileceği öbek şehirler kuracağız. Şehir, geleneksel doku ile inşa edilecek. Bilgi teknolojisinin üretmiş olduğu bütün imkanları da kullanacak" dedi....