28 / 04 / 2024

Esenler'in tarihi projesi bugün açıklanıyor!

Esenler'in tarihi projesi bugün açıklanıyor!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilçe için tarihi öneme sahip projeyi açıklayacak. Başbakan Davutoğlu, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile birlikte saat 18.00'de Esenlerlilerin yıllardır beklediği tarihi projenin detaylarını paylaşacak.




Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilçe için tarihi öneme sahip projeyi açıklamak üzere bugün Esenler'e geliyor.

 

Esenler'de 7'den 70'e herkesin merakla beklediği tarihi gün geldi çattı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilçenin kaderini değiştirecek olan tarihi projenin müjdesini vermek üzere bugün Esenler'e geliyor. Dörtyol Meydanı, tarihi bir güne daha ev sahipliği yapıyor.


TARİHİ AÇIKLAMA SAAT 18.00'DE

 

Dörtyol Meydanı'nda Esenler halkıyla buluşacak olan Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilçe için tarihi öneme sahip projeyi açıklayacak. Başbakan Davutoğlu, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile birlikte saat 18.00'de Esenlerlilerin yıllardır beklediği tarihi projenin detaylarını paylaşacak.


MÜLKİYET VE İMAR SORUNLARINA KALICI ÇÖZÜM

 

Başbakan Davutoğlu tarafından açıklanacak proje, Esenler’in kangren haline gelen tüm mülkiyet ve imar sorunlarına kalıcı çözümler getirecek. Esenler’in tarihini ve talihini değiştirecek proje, ilçedeki her bir vatandaşın zenginleşmesine de yol açacak. Esenler’in ilçe olduğu 1994 yılından bu yana en önemli projenin müjdesinin verileceği ana şahitlik etmek isteyen 100 binden fazla vatandaşın bugün Dörtyol Meydanı’nı doldurması bekleniyor. 


Esenler Belediyesi




Geri Dön