02 / 05 / 2024

Esenler yatırımları

Esenler yatırımları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Kentsel dönüşüm bugüne kadar bir şekilde gitti. 24 Haziran’dan sonra yeni bir sistem geldi. İnşallah yeni dönemde, daha hızlı yürüyecek" dedi..

Esenler'de 74 bin konut dönüşecek!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, olası Marmara depremine karşı yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını basına anlattı. Esenlerde dünyanın en en güvenli ve akıllı şehrini inşa edeceklerini belirten Başkan Göksu, önceliklerinin Esenler'i depreme hazırlamak olduğunu söyledi.

Esenler Tarihi Proje'de ilk adımlar atılıyor!

Esenler Tarihi Proje’de ilk adımlar atılmaya başlandı. Askeri alanın tahsisi ile birlikte 8,7 milyon metrekare yeni araziye kavuşan Esenler Belediyesi, 2007’de yapılan 1/5.000’lik planlarını revize etme kararı aldı.

Esenler'in tarihi projesi bugün açıklanıyor!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilçe için tarihi öneme sahip projeyi açıklayacak. Başbakan Davutoğlu, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile birlikte saat 18.00'de Esenlerlilerin yıllardır beklediği tarihi projenin detaylarını paylaşacak.

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon 310 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Akdeniz ve Veysi Şaşmaz ortaklığında kuruldu.

Cetaş Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Cetaş Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Anonim Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Güney Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Ali Akdeniz, Veysi Şaşmaz tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.

Jones Lang LaSalle'nin Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu!

Jones Lang LaSalle'nin en son yayınladığı Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu’na göre; 2012’de Avrupa Orta Doğu ve Afrika’daki Otel alım/satım hacmi 8,5 Milyar Euro’ya ulaştı...

AYD AVM Yatırımları Konferansı sona erdi!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) AVM Yatırımları Konferansı’nın beşincisi AYD Başkanı Hulusi Belgü ve Yönetim Kurulu ev sahipliğinde 6-7 Mart 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapıldı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı açılış konuşmaları ile başladı!

Organize Perakende Sektörünün bugünü ve geleceğini tüm yönleriyle ele almak üzere, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından düzenlenen V. AVM Yatırımları Konferansı’nın ikinci günü açılış konuşmaları ile başladı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Esenler yatırımları Haberi

Esenler yatırımları

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, Esenler ilçesine ziyarette bulundu. 

İBB'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Esenler’in en büyük sorunlarını çözdüklerini ve yeni projelerinde yakın zamanda hizmete açılacağını söyledi. Başkan Uysal sözlerine şöyle devam etti; "Esenler’e Engelliler Merkezi yapacağız, kentsel dönüşüme başlıyoruz, her mahallede cami, her mahallede belediye hizmet alanı olacak. Ama asıl önemlisi bu kentsel dönüşüm. Kentsel dönüşüm bugüne kadar bir şekilde gitti. 24 Haziran’dan sonra yeni bir sistem geldi. İnşallah yeni dönemde, daha hızlı yürüyecek. Nasıl daha hızlı yürüyecek? Eskisi gibi bürokratlara iş boğulmayacak. Hızlı bir şekilde yürüyecek. Ama onu da görüyorsunuz, nasıl çelme takarız diye hesap yapıp duruyorlar. İnşallah o hesaplar tutmayacak. Biz samimi olduktan sonra, samimi bir şekilde çalıştıktan...