28 / 04 / 2024

esenler projeleri

esenler projeleri

Türkiye'de kentsel dönüşümün en hızlı gerçekleştiği Esenler'de projelere hızla devam ediliyor. Kentsel dönüşümle ilgili konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 74 bin konutun yenileneceğini ifade etti.

Esenler'e modern pazar yeri kazandırıldı!

Esenler Belediyesi, yaptığı yatırımlarla ilçeye modern semt pazarları kazandırmaya devam ediyor. İlçede yapımı tamamlanan Prof. Dr. Adem Baştürk Kültür Merkezi'ndeki modern pazar yeri, Esenlerlilerin hizmetine açıldı.

Esenler nostaljik tren projesi İBB'den geçti!

Esenler'e "nostaljik tren" geliyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü ile O-3 Otobanı'nı birleştirecek Nostaljik Tren Projesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde kabul edildi.

Esenler'in tarihi projesine YTÜ'den destek!

Esenler Belediyesi'nin hayata geçirdiği dünyanın en büyük kentsel dönüşüm ve dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en büyük şehir parkı projesine, Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencileri de katkı verecek.

Esenler Tarihi Proje'de ilk adımlar atılıyor!

Esenler Tarihi Proje’de ilk adımlar atılmaya başlandı. Askeri alanın tahsisi ile birlikte 8,7 milyon metrekare yeni araziye kavuşan Esenler Belediyesi, 2007’de yapılan 1/5.000’lik planlarını revize etme kararı aldı.

Esenler'e 2,5 milyon metrekarelik dev şehir parkı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilçenin kuzeyinde yer alan 8,7 milyon metrekarelik askeri alanda dünyanın en büyük kentsel dönüşüm çalışması ile 2,5 milyon metrekare alana sahip dünyanın en büyük üçüncü şehir parkının yapılacağını söyledi.

Esenler'in tarihi projesi bugün açıklanıyor!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilçe için tarihi öneme sahip projeyi açıklayacak. Başbakan Davutoğlu, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile birlikte saat 18.00'de Esenlerlilerin yıllardır beklediği tarihi projenin detaylarını paylaşacak.

Esenler'in kaderini değiştirecek proje 11 Mayıs'ta açıklanacak!

Esenler'e gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dörtyol Meydanı'nda Esenler halkıyla buluşacak. Dörtyol Meydanı, tarihi bir güne daha ev sahipliği yapacak. Başbakan Davutoğlu, Esenlerlilerin yıllardır beklediği tarihi projeyi açıklayacak.

Mehmet Tevfik Göksu Esenler projelerini anlattı!

AB Bakanı ve Başmüzakareci Volkan Bozkır’ın da katıldığı toplantıda ileriye dönük projelerini de açıklayan Başkan Göksu, “Korkaklar tarih yazamaz diyerek, tarih yazmak için kolları sıvadık. 40 yılda yapılamayacakları 6 yılda yaptık” dedi.

Esenler'de yeni proje! Azizistan projesinde 380 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kentsel dönüşüm projesi olarak Demirler İnşaat Mimarlık imzası ile Esenler'de hayata geçirilen Azizistan projesinde toplam 120 adet daire yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 380 bin TL'den başlıyor.

Esenler'de kentsel dönüşüm konutlarının teslim törenine İdris Güllüce de katıldı!

Esenler'de kentsel dönüşüm konutlarının teslim töreni yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, Esenler Oruçreis Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutlarının teslim törenine katıldı.Güllüce 'Vatandaş brüte, netine çok iyi baksın' dedi.

Esenler'de dönüşüm hızla sürüyor!

Esenler Belediyesi'nin Çevre Bakanlığı, TOKİ ve İBB ile birlikte yürüttüğü projelerin yanında Esenler Belediyesi'nin "Çocuklarınıza tabut değil, güvenli konut bırakın" sloganıyla yürüttüğü kentsel yenileme çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor.

Mehmet Tevfik Göksu Esenler'de 62 dev projeyi hayata geçirecek!

30 Mart tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti tarafından tekrar Esenler Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfık Göksu, yeni dönemde yepyeni projelere imza atmaya hazırlanıyor.

10 yılda Esenler'in üçte biri dönüşecek!

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 Ekim 2012'de törenle Türkiye'deki kentsel dönüşüm seferberliğini başlattığı Esenler'deki dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Kentsel dönüşüm, 220 bin metrekare alanda devam ediyor...

Azerbaycanlı yerel yönetim temsilcileri Esenler'deki kentsel dönüşümü inceledi!

Uluslararası Yerel Yönetimler Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÜYEM) 2013 yılı IV. Dönem Azerbaycan Eğitim Programı kapsamında; Esenler'i ziyaret eden Azerbaycanlı yerel yönetim temsilcileri, kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi...

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Esenler 2022 Sosyal Konut Projesi! Esenler Projesi’nde kaç ucuz konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvuruları bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Esenler Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ Esenler'de 255 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Esenler'de 255 konut ve 48 dükkanlık yeni proje hayata geçirecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ İstanbul Esenler 4. Etap ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Esenler Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Yeni Esenler projeleri devam ediyor!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, belediyeyi ziyaret eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a Yeni Esenler'i anlattı.

Mehmet Tevfik Göksu Esenler'deki dönüşüm projelerini anlattı!

"Uluslararası Sosyal İçerme Zirvesi"nde konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Entegrasyon" konusunda, Esenler'de yürütülen dönüşüm projeleri bağlamında bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Tevfik Göksu: Esenler 6 yılda çok değişti!

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Esenler'de yatırım ve hizmetleri ile yapılması planlanan projeleri, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen büyük bir toplantıyla tanıttı.

Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de yarın yatırım ve projeleri anlatacak!

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzâkereci Volkan Bozkır’ın da katılacağı bir toplantı ile Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 6 yılda Esenler'de hayata geçirilen yatırım ve hizmetleri anlatacak.

Mehmet Tevfik Göksu Esenler'deki yeni projelerini yarın açıklayacak!

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzâkereci Volkan Bozkır’ın da katılacağı bir toplantı ile Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 6 yılda Esenler'de hayata geçirilen yatırım ve hizmetlerin yanı sıra ilçeye kazandırılması planlanan projeleri anlatacak.

Esenler Değişimin Hikayesi toplantısı 2 Nisan'da gerçekleşecek!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “6 Yılda Esenler Çok Değişti” sloganıyla gerçekleştireceği bir toplantı ile Esenler'de hayata geçirilen yatırım ve hizmetlerin yanı sıra ilçeye kazandırılması planlanan projeleri anlatacak.

İBB ve KİPTAŞ'tan Esenler'deki dönüşüme yakın takip!

Esenler’de 5 ayrı noktada yürütülen kentsel dönüşüm projeleri ile bu konuda öncü ilçelerden birisi olan Esenler Belediyesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) ve KİPTAŞ'tan ziyaretçileri vardı. Peki ne konuştular? Açıklıyoruz...

Emlak Konut Esenler Havaalanı Mahallesi'ni dönüştürecek!

Markalı konut projeleri ile deprem ve sel felaketlerine karşı insanlara daha güvenli yaşam alanları sunan Emlak Konut GYO, Esenler Havaalanı Mahallesi'nin dönüşümünü de gerçekleştirecek.

Esenler kentsel dönüşüm projesi Emlak Konut'a emanet!

Markalı konul projeleri ile deprem ve sel felaketlerine karşı daha güvenli yaşam alanları sunan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenler Havaalanı Mahallesi'nin dönüşümünü de gerçekleştirecek.

esenler projeleri Haberi

esenler projeleri

Türkiye'de kentsel dönüşüm seferberliğinin başlatıldığı Esenler'de çalışmalar hızla devam ediyor. Yaklaşık 100 bin konutun risk taşıdığını ve acilen dönüştürülmesi gerektiğini ifade eden Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Devlet ve millet eliyle bunların 26 binini dönüştürdük. Geri kalan 74 binini dönüştürmek için de projelerimiz, çalışmalarımız var" şeklinde konuştu.


Esenler'in, kilometrekare başına düşen 70 bin kişi ile İstanbul'un nüfus bakımından en kalabalık ilçelerden biri olduğunu söyleyen Göksu, "Sayın Cumhurbaşkanımızın özel ilgileriyle bize rezerv alan olarak devredilen askeri alanla ilgili planlarımızı bitirdik. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na takdim ettik ve bu hafta resmi süreçleri başlatıyoruz" ifadelerini kullandı. 


74 bin konutun 40-45 binini bu alana aktaracaklarını anlatan Göksu, "Bu konutların bulunduğu alanları yapılaşmaya açmıyoruz. Bu alanları park, okul, şehir meydanı gibi şehir donatısı için kullanıyoruz....