25 / 05 / 2024

Esenler 500 yataklı devlet hastanesi

Esenler 500 yataklı devlet hastanesi

Esenler, 103 yataklı Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nden sonra 500 yataklı ikinci devlet hastanesine de kavuşacak. Esenler'deki Askeri bölgenin ilk etabında hayata geçirilecek dev hastane için proje çalışmaları başladı.

Esenler Belediye Başkanı Göksu: 16 bin 500 konutun acil dönüştürülmesi gerekiyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de yaklaşık 60 bin konutun kentsel dönüşüme girdiğini ve acil dönüştürülmesi gereken 16 bin 500 konut olduğunu söyledi.

Kuzey Kıbrıs'ta inşa edilecek hastanenin etüt çalışmaları tamamlandı!

Türkiye'nin desteği ile Kuzey Kıbrıs'ta inşa edilecek 500 yataklı hastanenin etüt çalışmaları tamamlandı. 

Gaziantep'e 500 yataklı hastane müjdesi!

Sağlık Bakanlığı tarafından Gaziantep’e' 500 yataklı hastane için düğmeye basıldı. Beykent'e  yapılacak hastane için yakın zamanda inşaat çalışmaları başlayacak. 

Fahrettin Koca: Lefkoşa'ya 500 yataklı hastane inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün açılışı gerçekleşen KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Koca açıklamasında yakın zamanda Lefkoşa'da 500 yataklı hastane inşa edileceğini belirtti.

5 yılda 1 milyon 500 bin konut dönüşecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada İstanbul Esenler'deki 60 bin, Elazığ ve Malatya'daki 24 bin 500 konutluk projelerden sonra Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden birini Bursa'da başlatacaklarını söyledi.

Erzincan Şehir Stadyumu inşaatında son durum ne?

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Kızılay İş Hanı, 500 yataklı devlet hastanesi ile 12 bin kişilik şehir stadyumu inşaatlarını inceledi.

Kıbrıs'a 500 yataklı hastane müjdesi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Ali Pilli yaptığı açıklamada "Hedef, önümüzdeki 3 yıl içerisinde Lefkoşa'ya 500 yataklı bir hastanenin yapılmasıdır." diye konuştu.

Ali Pilli: Lefkoşa’da inşa edilecek yeni hastane 500 yataklı olacak!

Sağlık Bakanı Ali Pilli, Lefkoşa’da inşa edilecek yeni hastanenin temellerinin bu yıl içinde atılması sözü verdiklerini ve bu hedef için çalışmaların başladığını açıkladı...

KKTC'ye 500 yataklı hastane müjdesi!

KKTC için bir hastane ihtiyacını gündeme getirdiklerini anlatan Sağlık Bakanı Koca, KKTC'ye Türkiye tarafından 500 yataklı bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Esenler Nostaljik Tramvay Hattı 2020'de açılacak!

İBB Raylı Sistemler Daire Başkanlığı tarafından planlanan Esenler Nostaljik Tramvay Hattı 2020'de açılacak. Hat 10 milyon 500 bin liraya mal olacak...

Esenler’in tarihi imar sorunu kökünden çözüldü!

Esenler’de imara kapalı alanlarda kalan ve 16 bin 500 aileyi ilgilendiren tarihi imar sorunu çözüldü. Esenler Belediye Başkanı Göksu, “Konutlarımızı 14 ayda tamamlayarak teslim etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu...

Esenler'de imar sorunu kökünden çözülüyor!

2009 yılından beri Esenler’e hizmet eden Mehmet Tevfik Göksu, seçim çalışmaları kapsamında projelerini anlattı. Göksu, 16 bin 500 aileyi ilgilendiren imar sorunun kökünden çözüldüğünü söyledi.

Muğla Milas Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

500 yataklı Muğla Devlet Hastanesi’nin de aralarında bulunduğu 33 tesisi Muğla'ya kazandırdıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''100 yataklı yatağan Devlet hastanesinin yapımı devam ediyor. Milas’taki hastaneyi bitirmek üzereyiz'' diye konuştu.

Esenler 500 yataklı devlet hastanesi Haberi

Esenler 500 yataklı devlet hastanesi


2014 yılında üç blok halinde 6 katlı ve 18 bin metre kare kapalı alana sahip, 103 yataklı Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin ardından Esenler'e ikinci bir devlet hastanesi daha inşa edilecek. Esenler Belediyesi'nde yer alan habere göre Sağlık Bakanlığı, plan çalışmaları tamamlan askeri bölgenin ilk etabında 500 yatak kapasiteli dev bir hastane inşa edecek. Hastane, günümüz teknolojisine uygun modern tıbbi cihazlarla donatılacak ve hemen hemen her branşta hizmet verecek. Yeni Esenler Devlet Hastanesi, otel konforunda günümüz şartlarına ve imkanlarına uygun, hastaların ve çalışanların tüm isteklerini karşılayabilen bir hastane olacak.

Yeni hastane ile ilgili proje çalışmalarının başladığını dile getiren Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu konuyla ilgili olarak, "Genç bir nüfusa sahip ve doğum oranlarının en yüksek...