29 / 04 / 2024

Esenler Anne Üniversitesi Ayşenur İslam

Esenler Anne Üniversitesi Ayşenur İslam

Esenler Belediyesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen Anne Üniversitesi projesi kapsamında ders alan anneler, diplomalarını Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın elinden alacak ve kep atacak...

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Esenler ilçesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesine ( Teknopark ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Esenler depreme hazırlanacak!

Esenler Kent Konseyi'nde yarın bir şehrin depreme nasıl hazırlandığını anlatılacak. Seminere Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener katılacak.

Esenler nostaljik tren projesi İBB'den geçti!

Esenler'e "nostaljik tren" geliyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü ile O-3 Otobanı'nı birleştirecek Nostaljik Tren Projesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde kabul edildi.

Esenler'in tarihi projesine YTÜ'den destek!

Esenler Belediyesi'nin hayata geçirdiği dünyanın en büyük kentsel dönüşüm ve dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en büyük şehir parkı projesine, Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencileri de katkı verecek.

Esenler'de 22 Haziran'da Çocuk Üniversitesi açılacak!

Esenler Belediyesi’nin hayata geçirdiği Çocuk Üniversitesi, bu yıl İstanbul Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilecek. Proje ile Esenlerli çocuklar üniversiteli olacak. Dersler 22 Haziran 2015'te başlayacak.

Anne Üniversitesi mezunlarına diplomalarını Ayşenur İslam verecek!

Esenler Belediyesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen Anne Üniversitesi projesi kapsamında ders alan anneler, diplomalarını Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın elinden alacak ve kep atacak...

Esenler Belediyesi ve YTÜ projesi Çocuk Üniversitesi’nde ilk ders zili çaldı!

Anne Üniversitesi ile örnek olan Esenler Belediyesi, Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğinde “Büyümüş de küçülmüşlere en özel üniversite” sloganıyla hayata geçirdiği Çocuk Üniversitesi’nin yeni döneminde Esenlerli çocuklara üniversite eğitimi veriliyor.

Esenler Belediyesi ve YTÜ, çocukları üniversiteli yapıyor!

Esenler Belediyesi, Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğinde 'Büyümüş de küçülmüşlere en özel üniversite' sloganıyla hayata geçirdiği Çocuk Üniversitesi’nin yeni döneminde Esenler İlçesi'nden çocuklara üniversitede eğitim verilecek.

Esenler Tuna Mahallesi kentsel dönüşüm projesine öğrenci eli!

İstanbul Esenler'deki Tuna Mahallesi’nin tasarımına yönelik fikir projesi geliştiren Fatih Sultan Mehmet Vakfı Üniversitesi Mimarlık Bölümü 3. Sınıf Öğrencileri, Tuna’yı örnek bir mahalle olacak şekilde tasarlamak için çalışmalar yürütüyor.

M. Tevfik Göksu: Esenler'e nostaljik tren ve çocuk sokağı yapacağız!

Davutpaşa Mahallesi esnafıyla kahvaltı programında buluşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Yıldız Teknik Üniversitesi ile Dörtyol arasında nostaljik tren ve Menderes Mahallesi’nde çocuk sokağı projesini hayata geçireceklerini açıkladı.

İstanbul Esenler ilçesi kentsel dönüşümle yenileniyor

Belediye Başkanı Göksu, yatırım bedeli 1 milyar doları bulan projelerle 3 bin dairelik bir alanın dönüştürüleceğini açıkladı. Esenler Belediye Başkanı Teyfik Göksu, kentsel dönüşüm projeleri ile ilçeyi baştan aşağı yeniliyor

Esenler Belediyesi, 120 binaya tarihi bina makyajı yapacak!

Atatürk Havalimanı ve TEM bağlantı yolu üzerinde şehrin siluetini bozan binaların cephelerinin iyileştirilmesi amacıyla, Esenler Belediyesi tarafından tespit edilen 120 binaya tarihi bina görünümlü makyaj yapılacak

Akdeniz Üniversitesi, İlahiyat Fakültesi'nin temeli atıldı!

TBMM Başkanı Mehmet Ali şžahin, 'islamofobinin, islam düşmanlığının bazı ülkelerde körüklenmeye çalışıldığını görüyoruz' dedi. Akdeniz Üniversitesi (AÜ) ilahiyat Fakültesi'nin temel atma töreni yapıldı

Esenler Anne Üniversitesi Ayşenur İslam Haberi

Esenler Anne Üniversitesi Ayşenur İslam

Anne Üniversitesi'nden mezun olan anneler, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın elinden diplomalarını alıp kep atacak.


Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğinde hayata geçirilen Türkiye'nin öncü projesi 'Anne Üniversitesi' kapsamında Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nde akademisyenlerden ders alan anneler, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın da katılacağı bir törenle 11 Eylül Perşembe günü diplomalarını alacak.


Tören Kadir Topbaş Kültür Merkezi'nde!


Esenlerli annelerin özgüvenini ve girişimcilik ruhunu arttırmak, anne ve çocuk arasındaki eğitim seviyesini güncellemek, çocukların annelerine özenmelerini ve annelerin sosyal hayatta daha fazla yer almalarını sağlamak amacıyla hayata geçirilen Anne Üniversitesi'nin 2. ve 3. dönemini başarıyla tamamlayan 210 Esenlerli anne, diplomalarına kavuşacak. Anneler, Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezi'nde saat 15.00'da düzenlenecek törenle kep atacak.


Uzman akademisyenlerden eğitim...