24 / 07 / 2024

esenler belediyesi dünyanın konuşacağı yeni proje

esenler belediyesi dünyanın konuşacağı yeni proje

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 11 Mayıs Pazartesi günü tarihi bir müjde vermek için Esenler’e geleceğini ifade etti.

'Dünyanın en saçma binası'na talip çıktı!

Google'da 'dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada çıkan yapılardan olan ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılması kararı alınan 18 katlı Özel İdare İş Merkezi'ne 30 milyon TL ile talip çıktı.

Kentsel dönüşüm dünyanın en zor işi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül yaptığı açıklamada "Ankara Büyükşehir Belediyesi ile birlikte devam eden ciddi kentsel dönüşüm projelerimiz var. Dünyanın en zor işi kentsel dönüşüm." dedi.

Dünyanın ilk yeşil binası Sarıyer'de!

Sarıyer Belediyesi, 33 yıl sonra hizmetlerini tek çatı altında toplayacak yeni hizmet binasına 1 Nisan’da kavuşacak. Böylelikle Sarıyer Belediyesi Ana Hizmet Binası, dünyanın ilk yeşil kamu binası ünvanını da Türkiye’ye kazandırmış olacak.

Dünyanın müze konseptli ilk caddesi ihaleye çıkıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ali Çetinkaya Caddesi’ni dünyanın ilk müze konseptli caddesi haline getirecek ve bambaşka bir çehreye kavuşturacak Doğu Garajı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi’ni 11 Ocak’ta ihaleye çıkarıyor.

Esenler'e dünyanın en büyük üçüncü şehir parkı inşa edilecek!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dünyanın en büyük üçüncü şehir parkının İstanbul Esenler’e inşa edileceğini müjdeledi. Parkın '2,5 milyon metrekare' olacağını belirten Başbakan “Esenler’e hayırlı olsun. Çevreci geçinenlere de bir mesaj olsun” dedi.

İzmir Körfezi dip tarama projesi, dünyanın en büyük çevre projesi olacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kocaoğlu "ÇED raporu çıkar çıkmaz İzmir Körfezi'nde dünyanın en büyük çevre projesine adım atacağız'' dedi. Kocaoğlu bu projeyle İzmir'in dünya tarihine geçebileceğini de söyledi.

Tiankong Chengshi 838 metreyle dünyanın en yüksek binası olacak!

Çin dünyanın en uzun binasını inşa etmeye hazırlanıyor. Çin'in Hunan eyaletinin Changsha kentinde inşa edilecek gökdelenin 838 metre yükseklikte olması bekleniyor

Dubai'de dünyanın en büyük AVM'si Mall of the World açılacak!

Dubai'de dünyanın en büyük alışveriş merkezi Mall of the World açılacak. Alışveriş merkezine senede 80 milyon ziyaretçinin ulaşması hedefleniyor...

Dubai'de dünyanın en büyük AVM'si açılacak!

Dubai Emirliği'nde dünyanın en büyük alışveriş merkezini de içeren devasa bir turizm ve perakende alanı hizmete girmeye hazırlanıyor...

Çin'de dünyanın en yüksek gökdeleni 90 günde dikilecek!

Dünyanın en yüksek gökdeleni olacak Sky City, Broad Sustainable Building tarafından Çin'de yapılıyor. Bina 90 günde tamamlanacak...

Bodrum Havaalanı dünyanın 'en havalı' 25 binası arasında!

Bodrum Uluslararası Havaalanı, dünyanın 'en havalı' 25 yeni binasından biri seçildi...

Hassanal Bolkiah dünyanın en büyük sarayı Nurul Iman'da yaşıyor!

Brunei Sultanı Hassanal Bolkiah dünyanın en büyük sarayı olan Nurul Iman'da lüks yaşamını sürdürüyor...

Viatrans dünyanın en yüksek satış ofisini açıyor!

Viatrans, eski likör fabrikası arazisi üzerinde konumlandırdığı projesine 42 metre yüksekliğinde dünyanın en yüksek satış ofisini yapıyor...

esenler belediyesi dünyanın konuşacağı yeni proje Haberi

esenler belediyesi dünyanın konuşacağı yeni proje

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 11 Mayıs Pazartesi günü tarihi bir müjde vermek için Esenler’e geleceğini ifade eden Başkan Göksu, “Başbakanımızın açıklayacağı bu proje ile Esenler’i sadece Türkiye’nin değil dünyanın da konuşacağı bir şehir haline getireceğiz” dedi.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile yemekli toplantıda buluştu. Esenler Kültür Merkezi’ndeki toplantıya; Başkan Göksu’nun yanı sıra Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın, Esenler Belediyesi Genel Koordinatörü Mehmet Çelik, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran ile sivil tolum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


11 MAYIS ÖNCESİ, 11 MAYIS SONRASI

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarının önemine değindi....