02 / 05 / 2024

Tevfik Göksu: 11 Mayıs'ta tüm dünya Esenler'i konuşacak!

Tevfik Göksu: 11 Mayıs'ta tüm dünya Esenler'i konuşacak!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 11 Mayıs Pazartesi günü tarihi bir müjde vermek için Esenler’e geleceğini ifade etti.



Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 11 Mayıs Pazartesi günü tarihi bir müjde vermek için Esenler’e geleceğini ifade eden Başkan Göksu, “Başbakanımızın açıklayacağı bu proje ile Esenler’i sadece Türkiye’nin değil dünyanın da konuşacağı bir şehir haline getireceğiz” dedi.

 

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile yemekli toplantıda buluştu. Esenler Kültür Merkezi’ndeki toplantıya; Başkan Göksu’nun yanı sıra Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın, Esenler Belediyesi Genel Koordinatörü Mehmet Çelik, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran ile sivil tolum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


11 MAYIS ÖNCESİ, 11 MAYIS SONRASI

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarının önemine değindi. Başkan Göksu, Esenler’e kazandırdıkları yatırım ve hizmetlerde kendilerine her zaman destek veren sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.


Başkan Mehmet Tevfik Göksu, 11 Mayıs’ın ilçe için tarihi bir gün olacağının altını çizerek şunları söyledi: “Beş yıldır bu proje için uğraşıyorum. Gece gündüz demeden çaba harcadık. Yatırım miktarı 60 milyar lira. Bu projeden sonra Esenler, 11 Mayıs öncesi ve 11 Mayıs sonrası olarak anılacak. Projeyi Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu 11 Mayısta saat 18.00’de Dörtyol Meydanı’nda açıklayacak. Bu proje sayesinde Esenler’in yepyeni bir rüzgarı olacak”.


11 MAYIS ESENLER’İN BAYRAMI OLMALI

Sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini ve vatandaşları Esenler için tarihi öneme sahip bu ana tanıklık etmeye davet eden Başkan Göksu, “Bu tarihi ana tanıklık etmelisiniz. Dörtyol Meydanı’nı inletmelisiniz. O gün Esenler’de bayram olmalı. Bu, partiler üstü bir meseledir. Bu şehir büyürse İstanbul büyür, Türkiye büyür. Herkesin geleceği burada. Çocuklarımızın geleceği , ülkemizin geleceği burada. Halkımızdan aldığımız gücü halkımız için kullandık. Esenler’de tarih yazıyoruz. Bu proje ile Esenler’i sadece İstanbul’un değil, Türkiye’nin değil, dünyanın konuşacağı bir şehir haline getireceğiz” diye konuştu. 


Davetliler, konuşmasını heyecanla takip ettikleri Başkan Göksu’ya projenin adını ve nerede olacağını da sordular. Ser verip sır vermeyen Başkan Göksu, ısrarlara rağmen proje hakkında ipucu vermedi. Tüm Esenlerlileri Dörtyol Meydanı’na davet eden Başkan Göksu, konuşmasının sonunda ayakta alkışlandı.

 



Geri Dön