29 / 04 / 2024

Esenler Belediyesi Yıldız Teknik Üniversitesi Anne Üniversitesi

Esenler Belediyesi Yıldız Teknik Üniversitesi Anne Üniversitesi

Esenler Belediyesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen Anne Üniversitesi projesi kapsamında ders alan anneler, diplomalarını Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın elinden alacak ve kep atacak...

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Esenler ilçesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesine ( Teknopark ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Yıldız 1 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız 1 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Yıldız tarafından kuruldu. 

Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

Sivas Ay Yıldız Cami'sinin inşaatı son sürat!

Sivas Belediyesi tarafından Yukarı Tekke Mezarlığı'nda hayata geçirilen Ay Yıldız Cami'sinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Kocaeli Yıldız Konutları’ndaki iş yerleri dönüşüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yuvam Akarca Mahallesi’nde yer alan Yıldız Konutları’nın işyerleri dönüştürecek, yaşam ve spor merkezi haline getirecek.

Kastamonu Şehit Kadir Yıldız Otobüs Terminali açıldı!

Kastamonu Çatalzeytin Belediyesi’nin Atatürk Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği Şehit Kadir Yıldız Otobüs Terminali hizmete açıldı.

Kayseri'deki Bekir Yıldız Bulvarı için yeni ihale!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Bekir Yıldız Bulvarı'nın üçüncü etabı için ihale yapıldı.

Kayseri Bekir Yıldız Bulvarı için yeni ihale!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Bekir Yıldız Bulvarı kanal üzeri yaya geçişleri ile Erkilet Bulvarı’nda bariyer yapım işi için yeni ihale düzenleyecek

Menderes'teki Ay Yıldız Park'ta sona gelindi!

Menderes Belediyesi tarafından yapılan Ay Yıldız Park'ta sona gelindi. Yeşillendirme çalışmalarının yapıldığı park kısa süre sonra hizmete açılacak.

Ankara Kahramankazan 12 Yıldız Şehri ödülünü kazandı!

Kahramankazan Belediyesi, 12 Yıldız Şehri ödülünü kazanarak Avrupa'nın yıldız kentleri arasına girmeyi başardı.

Kayseri Bekir Yıldız Bulvarı'nda 3. etap çalışmaları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehrin doğu batı aksında önemli bir geçiş noktası olacak olan Bekir Yıldız Bulvarı'nda üçüncü etaba başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, çalışmaları yerinde inceledi.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi 2017'de tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla sürdürülen Kuzey Yıldızı Külliyesi’nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezlerinden birini inşa ediyoruz" dedi.

Esenler Belediyesi Yıldız Teknik Üniversitesi Anne Üniversitesi Haberi

Esenler Belediyesi Yıldız Teknik Üniversitesi Anne Üniversitesi

Anne Üniversitesi'nden mezun olan anneler, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın elinden diplomalarını alıp kep atacak.


Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğinde hayata geçirilen Türkiye'nin öncü projesi 'Anne Üniversitesi' kapsamında Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nde akademisyenlerden ders alan anneler, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın da katılacağı bir törenle 11 Eylül Perşembe günü diplomalarını alacak.


Tören Kadir Topbaş Kültür Merkezi'nde!


Esenlerli annelerin özgüvenini ve girişimcilik ruhunu arttırmak, anne ve çocuk arasındaki eğitim seviyesini güncellemek, çocukların annelerine özenmelerini ve annelerin sosyal hayatta daha fazla yer almalarını sağlamak amacıyla hayata geçirilen Anne Üniversitesi'nin 2. ve 3. dönemini başarıyla tamamlayan 210 Esenlerli anne, diplomalarına kavuşacak. Anneler, Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezi'nde saat 15.00'da düzenlenecek törenle kep atacak.


Uzman akademisyenlerden eğitim...