19 / 07 / 2024

Esenler Belediyesinden çocuklara özel projeler

Esenler Belediyesinden çocuklara özel projeler

"Çocuk ve Şehir” konusunda bir konuşma yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Şu anda bizim çocuklarla ilgili 14 ayrı projemiz var ve biz bir çocuk bir şehirden hangi beklenti içine giriyorsa onu karşılamaya çalışıyoruz” dedi.

Esenler'de Çocuk Mahallesi ve Çocuk Köyü kurulacak!

Esenler Belediyesi, Çocuk Sokağı’nın ardından Çocuk Mahallesi ve Çocuk Köyü kurmak için harekete geçti. Başkan Göksu, ‘Bir mahalleyi tamamen trafiğe kapatıp çocuklara vereceğiz’ dedi.

Esenler Belediyesi ve YTÜ projesi Çocuk Üniversitesi’nde ilk ders zili çaldı!

Anne Üniversitesi ile örnek olan Esenler Belediyesi, Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğinde “Büyümüş de küçülmüşlere en özel üniversite” sloganıyla hayata geçirdiği Çocuk Üniversitesi’nin yeni döneminde Esenlerli çocuklara üniversite eğitimi veriliyor.

Esenler Belediyesi ve YTÜ, çocukları üniversiteli yapıyor!

Esenler Belediyesi, Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğinde 'Büyümüş de küçülmüşlere en özel üniversite' sloganıyla hayata geçirdiği Çocuk Üniversitesi’nin yeni döneminde Esenler İlçesi'nden çocuklara üniversitede eğitim verilecek.

Esenler Belediyesi Yaz Okulu açıldı!

Esenler Belediyesi Yaz Okulu’nun açılışını yapan Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Bize düşen görev; bu şehirdeki çocuklara, bu şehrin imkanlarını sunmaktır. Biz bu şehrin imkânlarını size sunmak için kendimizi görevli ve sorumlu addediyoruz” dedi.

Esenler Havaalanı Mahallesi projesi için kısmi yapı ruhsatı alma çalışmaları devam ediyor!

Emlak konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Esenler Havaalanı Mahallesi projesi için kısmi yapı ruhsatı alma çalışmaları devam ediyor.

KidzMondo'da herşey çocuklara hitap ediyor!

Çocuklarıyla güzel bir hafta sonu geçirmek isteyen ailelerin yeni tercihi Trump Towers KidzMondo oluyor. Tamamen çocuklara özel tasarlanmış bu minyatür şehirde çocuklar hayatı deneyimleyerek ve eğlenerek öğreniyorlar.

Esenler'e dev spor kompleksi yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Esenler Kemer Mahallesi'nde hayata geçirilecek Esenler Spor Kompleksi'nde sporcu eğitim merkezi ve spor salonları yer alacak. Esenler Stadyumu da yıkılarak yenilecek...

Esenler Havaalanı Mahallesi'nde dönüşümü Emlak Konut yapacak!

Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Emlak Konut GYO tarafından yapılacak, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, projenin daha da değerli hale geldiğini ifade etti...

Mehmet Tevfik Göksu Esenler'de 62 dev projeyi hayata geçirecek!

30 Mart tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti tarafından tekrar Esenler Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfık Göksu, yeni dönemde yepyeni projelere imza atmaya hazırlanıyor.

Esenler itfaiye üssü tanıtıldı!

Esenler Belediyesi, İstanbul'un en büyük ikinci İtfaiye Merkezi'ni düzenlediği bir tanıtım töreniyle halka tanıttı.Umut Özkan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Esenler Belediyesi'nin son 5 yıllık süre içinde çok ciddi eserler kazandırdıklarını söyledi.

Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi açıldı!

Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi açıldı. Müezzinoğlu, Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, 1984-1986 yılları arasında Esenler'de iki yıl hekimlik yaptığını söyledi.

10 yılda Esenler'in üçte biri dönüşecek!

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 Ekim 2012'de törenle Türkiye'deki kentsel dönüşüm seferberliğini başlattığı Esenler'deki dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Kentsel dönüşüm, 220 bin metrekare alanda devam ediyor...

Esenler Havaalanı Mahallesi kentsel dönüşümü için Emlak Konut'a tapu devri yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Esenler Havaalanı Mahallesi kentsel dönüşümü için Emlak Konut'a tapu devri yapıldı...

Esenler Belediyesinden çocuklara özel projeler Haberi

Esenler Belediyesinden çocuklara özel projeler

Çocuk ve Şehir” konusunda bir konuşma yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Şu anda bizim çocuklarla ilgili yürütmüş olduğumuz 14 ayrı projemiz var ve biz bir çocuk bir şehirden hangi beklenti içine giriyorsa onu karşılamaya çalışıyoruz” dedi.


Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın düzenlediği Yerel Yönetim Politikaları Açısından Çocuk ve Şehir Çalıştayı’nda bir konuşma yaptı. “Çocuk ve Şehir” konusunun ele alındığı çalıştaya; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın yanı sıra yazar, yayıncı, sanatçı, psikolog, sosyolog, eğitimci, hukukçu, yerel yöneticiler ve diğer bazı ilgili birim temsilcileri de katıldı.


ÇOCUK DOSTU ŞEHİRLER


Çalıştayın açılışında konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Çocuk dostu bir...